icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

maryah
4. aug 2017

@alilka a čo to prosím ťa znamená? Je to tehotenstvo? Strašne ti fandím a držím palce... Posielam ti veľa síl a energie 🙏

alilka
4. aug 2017

@maryah tehotenstvo to je ..ale či prosperujúce to neviem a dosť pochybujem..všetci sú opatrní vo vyjadreniach..vraj je to tak raritne že až.

maryah
4. aug 2017

@alilka budú sledovať či sa uchytí riadne v maternici?

alilka
4. aug 2017

@maryah ono je už uchytené tam kde je..ono sa už nedokaze presunúť..

elenita
4. aug 2017

@alilka Och, toto je horor, verím, že už nechceš byť za raritu a kuriozitu, len jedno prosperujúce a zdravé tehotenstvo 🙏
Ale to "vajco", ako su ho nazvala, musí byť ozaj super, keď toto všetko zvládlo, a ešte sa ani nemalo uvoľniť podľa dr. (keď Ti tvrdili, že cyklus bude anovulačný).
Tak ja verím, že keď je také super a životaschopné, zvládnete to spolu nejako 🙏
Hoci verím, že toto je obrovská rarita, s ktorou sa ešte nestretli ani lekári a zrejme nevedia, ako postupovať...

karmela
4. aug 2017

@alilka moja a kde je vlastne mimčo asi ani oni nevedia..ale podľa mna je v maternici len nejak usalasene na boku steny..testy máš krásne tmavé moc držím palce aby ti tehu potvrdili že sa vivija v pohode a vynosis svoje mimčo

elenita
4. aug 2017

@alilka Ale ešte mi napadlo, že týmto máš aspoň ľavý vajcovod určite zachránený 🙏
Možno sa to nejakým spôsobom ešte bude dať riešiť... predpokladám, že si Ťa tam zatiaľ nechajú a budú sledovať tento Tvoj zázrak... Veľmi držím palce.

alilka
4. aug 2017

@elenita áno tak..nechali ma tu za budú sledovať..čakáme na HCG..plodík je kdesi v rudimentarnom rohu maternice.

maj2011
4. aug 2017

@tonjadabik2 aj ja sa pripájam k netehotnym ☹ zatiaľ nič

maryah
4. aug 2017

@alilka fúha, tak to veru neviem kde je. A dá sa dieťatko donosiť, je tam šanca?

alilka
4. aug 2017

@maryah neviem .cAka sa ďalej..

tonjadabik2
4. aug 2017

@maj2011 vitaj ani ja zatial nic.. Plodne dni mam teraz a v utorok by mala byt ovulka tak uvidime..

maryah
4. aug 2017

@alilka veľmi ti držím palce moja 🙂

tonjadabik2
4. aug 2017

@alilka drzim ti velmi palce nech je vsetko tak ako ma byt. Daj nam vediet ked budes mat nieco nove.myslime na teba. Zasluzis si byt stastna. Ja mam tusak ze to bude ok tak uvidime. Cakame s tebou. Sme s tebou. Cmuk

alilka
4. aug 2017

Výsledky HCG 2865

elenita
4. aug 2017

@alilka Waaaau.... v stredu si mala 1550, nie?

alilka
4. aug 2017

@elenita áno..volala som teraz s mojou dr..a vravela že je to jednoznačne zdravá tehotnosti,zdravá dutinku len prosto na zlom mieste..žeby to zachránili je malá pravdepodobnosť ale že sa uvidí čo bude ďalej..

ejuska2586
autor
4. aug 2017

@tonjadabik2 Nemam. Nedal mi.

elenita
4. aug 2017

@alilka Och. Najprv som chcela dať lajk, ale potom som dočítala ten koniec, že je malá šanca... v každom prípade, veľmi Ti držím palce. Podľa mňa už len počkať, ako sa to vyvinie. Možno odíde samé, možno mu pekne začne biť srdiečko, bude rásť tam, kde je, a nejako sa to poposúva... strašne by som Ti to priala 🙏
A Tebe povedali čo? A ako to vyzerá, na koľký tt?

ejuska2586
autor
4. aug 2017

@alilka Joj moja. No som zvedava, co z toho bude. Ale hlavne ze aspon ten vakcovod bude ok. Silno drzim palce a myslim na vas.

alilka
4. aug 2017

@elenita nepovedali nič.lrn to čo som písala .čakám na vizitu..
@ejuska2586 ďakujem..ale po takmer všetkom asi najskôr už budem riešiť len umelé oplodnenie..

ejuska2586
autor
4. aug 2017

@alilka Jasne. To by som i ja na tvojom mieste.

tonjadabik2
4. aug 2017

@ejuska2586 nevadi

tonjadabik2
4. aug 2017

@alilka drzim ti palce. Tak som zvedava ako sa to bude vyvijat.. Daj vediet ked buďe nieco nove. Myslim na teba.

tonjadabik2
4. aug 2017

Baby manzel nas prekvapil ideme na vikend na chatu smer Slovensky raj. Plodne dni tak drzte palceee. Cmuk

ikonica
4. aug 2017

@ejuska2586 ako u lekara? neviem kde si pisala... teraz som dosla na net

ejuska2586
autor
5. aug 2017

@ikonica sem som pisala: dutinka 22mm, krpcek 4mm a bilo mu srdiecko. Vraj ukazkove tehotenstvo.

ikonica
5. aug 2017

@ejuska2586 kraaaaaasne... drzim palce nech to takto pekne pokracuje

sticker
alilka
5. aug 2017

@ikonica s ty ako sa mas?,v akom štádiu si teraz?

lilinka156
5. aug 2017

Baby, čo vy na to????dakujem a pekný deň 😉