Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@lilinka156 je to trocha rozmazane, ale vidim tam aj druhu ciarku. Nedala by sa ti urobit lepsia fotka?
@lilinka156 su tam // ;)
Momentalne aj ja riesim takuto slabu ciarku na teste, vo stvrtok som.objednana k dr. Tak sa uvidi.. drzim palce 🙂.. ale ja tam tu slabu druhu ciarku vidim.
@lilinka156 je to pozitivny tehu test 😉
Ďakujem baby, testovala som ešte pred MS, uvidím, keď mi bude meškať. Uvidiiiime, či sa úkazu silne koľajnice 😍
Mne meska MS uz 6ty den a.stale mi ukazuje slabu ciarku... tak uvidime 🙂...
@lilinka156 áno sú tam // blahoželám a nech pekne naďalej silnie
@lilinka156 krasna 2 ciarka. Gratulujem.
@alilka Veru. Unava je len a len dobre znamenie. Ja by som spala nonstop.
@ejuska2586 ved ja aj skoro nonstop teraz spím..je pravda že doma by som si až toľko oddychu a spánku nedovolila .😊
@karmela nemáš čas čítať,kvôli spánku 😀 sestra mi priniesla také "omaľovánky" terapia umením sa to volá ale no nemám čas 😁 zaraz obed tak som zvedavá čo za grcku dostaneme. 😁😁
Baby tak už viem čo je ten rudimentarny roh maternice..to je akoby ďalšia zakrpatena maternica a mne sa práve tam vyvíja ten plodik..že toto vidieť je "waaauuu,'..
@alilka No ty brdo. Som zvedava ako sa to vyvinie...
@ejuska2586 uvidíme..je to 50, na 50..ale môže tam dôjsť k ohrozeniu maternice. 😞😞
@alilka ach jaj. Ved uvidis. Drzim palce.
Ahojte. Dnes som 11 dpo,4 dni do ocakavanej ms. Mam neskutocne zvacsene a bolave prsia a bolesti v podbrusku ako keby mala prist hned ms a to uz 4 dni. Tak som urobila test. Odkukala som od vas ze si robite aj ovu testy. Vrchny ruzovy je ovu test, na nom je jasny dusik, v reale ovela viditelnejsi ako na foto. Pod nim je tehu test ale ten je snehobiely. Je nejaka sanca? Co poviete? Dakujem 😊
@spry835 Sanca je vzdy, kym nie je mrska. Testy su zatial negativne. Ak chces testovat ovu testom, tak musis z ranneho mocu. Mal by tmavnut kazdy 2 den az kym by nebol uplne pozitivny. Druha ciarocka na ovu teste moze byt totiz hocikedy pocas cyklu-LH hormon kolise v tele stale.
@ejuska2586 aha, dakujem. S tym ovu testom som to skusila teraz 1x lebo ze to vie niekedy odhalit skor. Takze ked skusim zajtra rano a bude tmavsi malo by to byt dobre znamenie...
@spry835 Este nemusi. Musis niekolko dni testovat.
@lvancova To je jasne tehotenstvo. Len si bola u lekara skoro.

@alilka ja som v stadiu plodnych dni... :D ale, si nic z toho zas nebude... mam pocit, ze vajicka mi aj dorastu ale neprasknu... toto, co som mala pred ms, ked som chcela ist na pohotovost bola asi cysta z neprasknuteho vaja... ale to su len moje domnienky... ked sa to zopakuje, uz na tu pohotovost ci k lekarovi pojdem, nech viem, co sa deje....