Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 isla som k nemu, skôr, pretože mam syndróm lepivých doštičiek a myslela som, že mi aspoň da niečo na udržanie, vôbec neviem ako sa to bude vyvíjať, keďže lavy vajcovod nemám a pravý mam nepriechodny, tak mam obavy, aby to nedopadlo tak, že mi zoberú aj pravý vajcovod ☹
No nič baby, začala som krvácať, takze s mimca nič nebude 😕
@lilinka156 dnes si nerobila test? Silno krvácaš či slabo?
@karmela nerobila...silno..asi prišla MS...
@lilinka156 tak to má mrzí 😕
@lvancova Tak chod za nim este raz. Aj ked nevidi-vie ti zobrat krv a podla toho vie, ze si tehotna.
@ejuska2586 ahoj,dnes rano som opakovala, tehu biely ale ovu je tmavsi. Zajtra zopakujem.
@ejuska2586 krv mi bral, mala som hcg 146, povedal mi, že ak nepríde ms, tak sa mam buduci týždeň zastaviť, tiež by som najradšej isla co najneskôr ak by sa dalo
@nikusska26 áno máš tam jasného dusíka skús testovať ešte o pár dní držím palce
@nikusska26 jeej ciarocku tam vidim🙂 posli mi tehu bacilky;) ako dlho ste sa snazili.Aj si brala nejake vitaminy?
@eliska1986 ahoj.. snazili sme sa len tyzden po mrške.. a pre dalsie babo sme sa rozhodli pred mesiacom.. a vyslo to na prvy krat.. a pred mesiacom som si nasadila femibion.. a sa tešim hadam viac ako ked som bola tehu 1x 😀
@nikusska26 Urcite ano. Je tam druha ciarka. 👍 A kolko si DPO?
Caute baby hlasim sa po vikende sme z chaty doma.sme si oddychli.. Plodne dni sme vyuzili aj vyuzivame.vcera v noci steasne bolesti neciem ci brusko alebo vajecnik lavy tak som to hned vyuzila.ovulka vraj az zajtra ja cely vikend brutal huste biele vytoky tak neviem.dnes do ruzova.. Teplotu nemeram uz.. Zajtra rano odmeram som zvedava..len kvoli ovulke ci prisla alebo co.. Co mate nove???
@myskahryzka sama neviem kedy bola ovulka.. snazili sme sa len 5 dni po mrške, lebo ovulacne testy ukazovali len slabu ciarocku, a muza mavam doma len par dni z mesiaca, tak sa smejem, ze len trenky hodil a ujalo sa 😀 urobim testik este za par dni, v den kedy by mala prist mrška.. a verím, že uz budú riadne kolajnicky 🙂
@alilka Moja, prečo? Nejaké nové správy?
@lvancova A to ako ti mohol pri HCG 146 povedať, že možno začínajúca endometrióza? Veď to si mala z krvi potvrdené tehotenstvo. Pri endometrióze podľa mňa nie je HCG v krvi.
@ejuska2586 čakám na operáciu..musia to vybrať.. pravdepodobne ma budú celú rezať a musia odstrániť aj z maternice .len dúfam že nenastanú komplikácie inak by som mohla prísť o celú..som na dnes úplne. Nedokážem poriadne fungovať..neustále plačem.nevien sa spamätat..je toho už na mňa ozaj veľa. Bojím sa strašne.
@alilka Boze. Snad to dobre dopadne. Budem na teba silno mysliet. Mrzi ma to, hrozne moc. Kiez by som ti vedela nejako pomoct.
@ejuska2586 on je divny doktor, beriem ho s rezervou, povedal, ze HCG testy su citlive, a to som odisla od horsieho doktora, problem je , ze fakt neviem co mam robit, pretoze na 21.08 mam naplanovane zaciatie 2.ivf, ved uvidim vo Stvrtok, pojdem ho navstivit znova a uvidim , co mi zase povie , ake pikosku 😲
@lvancova By som takého lekára poslala kade ľahšie. Keď máš HCG v krvi a on ti povie hentaké somariny. Hneď ti mal dať niečo na ten syndróm lepivých doštičiek.

@lvancova krasny test a tiez si myslim ze si bola skoro u lekara.Mne meska uz 11 dni a mam kolajnice na testoch ale objednala som sa az na 21.8 aby uz sme videli mimi a poculi ♡