icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

martinkamm
6. aug 2017

@lvancova krasny test a tiez si myslim ze si bola skoro u lekara.Mne meska uz 11 dni a mam kolajnice na testoch ale objednala som sa az na 21.8 aby uz sme videli mimi a poculi ♡

biba12
6. aug 2017

@lvancova si tehotná. K lekárovi treba ísť, keď Ti mešká cca 2 týždne. Potom už niečo uvidí 🙂

lvancova
6. aug 2017

@ejuska2586 isla som k nemu, skôr, pretože mam syndróm lepivých doštičiek a myslela som, že mi aspoň da niečo na udržanie, vôbec neviem ako sa to bude vyvíjať, keďže lavy vajcovod nemám a pravý mam nepriechodny, tak mam obavy, aby to nedopadlo tak, že mi zoberú aj pravý vajcovod ☹

lilinka156
6. aug 2017

No nič baby, začala som krvácať, takze s mimca nič nebude 😕

karmela
6. aug 2017

@lilinka156 dnes si nerobila test? Silno krvácaš či slabo?

lilinka156
6. aug 2017

@karmela nerobila...silno..asi prišla MS...

karmela
6. aug 2017

@lilinka156 tak to má mrzí 😕

kikia999
6. aug 2017

Ahojte baby.Tak tento mesiac som to absolutne necakala..posledna Ms bola 27.6..27.7 som mala kvapku krvy tak ja ze sa rozbehnu..potom som sla na dovolenku tak som to nejako neriesila..ale je mi akosi zvlastne tak ma napadol test .Robeny teraz.Co poviete?😊

jarka0
6. aug 2017

@kikia999 gratulujem krásne // čiarky

kikia999
6. aug 2017

@jarka0 dakujem 😊Twda este sa uvidi nechcem predbiehat.a aky to moze byt tt ked som mala poslednu Ms 27.6?

ejuska2586
autor
6. aug 2017

@lvancova Tak chod za nim este raz. Aj ked nevidi-vie ti zobrat krv a podla toho vie, ze si tehotna.

nikusska26
6. aug 2017

Baby.. o 5 dni ma prist mrška.. ale ja som to nevydrzala a uz testujem jedna radost.. tak co myslite.. je sa už pomalinky na čo tešiť? Moj dúšik.. allias babanko č.3 ♡

spry835
6. aug 2017

@ejuska2586 ahoj,dnes rano som opakovala, tehu biely ale ovu je tmavsi. Zajtra zopakujem.

lvancova
6. aug 2017

@ejuska2586 krv mi bral, mala som hcg 146, povedal mi, že ak nepríde ms, tak sa mam buduci týždeň zastaviť, tiež by som najradšej isla co najneskôr ak by sa dalo

bluebell0412
6. aug 2017

@nikusska26 áno máš tam jasného dusíka skús testovať ešte o pár dní držím palce

eliska1986
6. aug 2017

@nikusska26 jeej ciarocku tam vidim🙂 posli mi tehu bacilky;) ako dlho ste sa snazili.Aj si brala nejake vitaminy?

nikusska26
6. aug 2017

@eliska1986 ahoj.. snazili sme sa len tyzden po mrške.. a pre dalsie babo sme sa rozhodli pred mesiacom.. a vyslo to na prvy krat.. a pred mesiacom som si nasadila femibion.. a sa tešim hadam viac ako ked som bola tehu 1x 😀

karmela
7. aug 2017

@alilka čo máte nové? Dúfam že dobre správy

myskahryzka
7. aug 2017

@nikusska26 Urcite ano. Je tam druha ciarka. 👍 A kolko si DPO?

tonjadabik2
7. aug 2017

Caute baby hlasim sa po vikende sme z chaty doma.sme si oddychli.. Plodne dni sme vyuzili aj vyuzivame.vcera v noci steasne bolesti neciem ci brusko alebo vajecnik lavy tak som to hned vyuzila.ovulka vraj az zajtra ja cely vikend brutal huste biele vytoky tak neviem.dnes do ruzova.. Teplotu nemeram uz.. Zajtra rano odmeram som zvedava..len kvoli ovulke ci prisla alebo co.. Co mate nove???

nikusska26
7. aug 2017

@myskahryzka sama neviem kedy bola ovulka.. snazili sme sa len 5 dni po mrške, lebo ovulacne testy ukazovali len slabu ciarocku, a muza mavam doma len par dni z mesiaca, tak sa smejem, ze len trenky hodil a ujalo sa 😀 urobim testik este za par dni, v den kedy by mala prist mrška.. a verím, že uz budú riadne kolajnicky 🙂

alilka
7. aug 2017

@karmela nie všetko je to celé zle..ani žiť sa mi nechce..

ejuska2586
autor
7. aug 2017

@alilka Moja, prečo? Nejaké nové správy?

ejuska2586
autor
7. aug 2017

@lvancova A to ako ti mohol pri HCG 146 povedať, že možno začínajúca endometrióza? Veď to si mala z krvi potvrdené tehotenstvo. Pri endometrióze podľa mňa nie je HCG v krvi.

alilka
7. aug 2017

@ejuska2586 čakám na operáciu..musia to vybrať.. pravdepodobne ma budú celú rezať a musia odstrániť aj z maternice .len dúfam že nenastanú komplikácie inak by som mohla prísť o celú..som na dnes úplne. Nedokážem poriadne fungovať..neustále plačem.nevien sa spamätat..je toho už na mňa ozaj veľa. Bojím sa strašne.

ejuska2586
autor
7. aug 2017

@alilka Boze. Snad to dobre dopadne. Budem na teba silno mysliet. Mrzi ma to, hrozne moc. Kiez by som ti vedela nejako pomoct.

miriamn76
7. aug 2017

@alilka moja je mi to velmi luto😢tak som verila ze tento raz to uz bude dobre

lvancova
7. aug 2017

@ejuska2586 on je divny doktor, beriem ho s rezervou, povedal, ze HCG testy su citlive, a to som odisla od horsieho doktora, problem je , ze fakt neviem co mam robit, pretoze na 21.08 mam naplanovane zaciatie 2.ivf, ved uvidim vo Stvrtok, pojdem ho navstivit znova a uvidim , co mi zase povie , ake pikosku 😲

lvancova
7. aug 2017

@alilka je mi to velmi luto, uplne ta chapem ako sa citis, musis byt silna, ja viem, ze je to slabe utesenie z mojej strany , ale nevzdavaj to , vsetky zle veci sa raz musia skoncit a mozno uz bude len lepsie

ejuska2586
autor
7. aug 2017

@lvancova By som takého lekára poslala kade ľahšie. Keď máš HCG v krvi a on ti povie hentaké somariny. Hneď ti mal dať niečo na ten syndróm lepivých doštičiek.