icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

ikonica
5. aug 2017

@alilka ja som v stadiu plodnych dni... :D ale, si nic z toho zas nebude... mam pocit, ze vajicka mi aj dorastu ale neprasknu... toto, co som mala pred ms, ked som chcela ist na pohotovost bola asi cysta z neprasknuteho vaja... ale to su len moje domnienky... ked sa to zopakuje, uz na tu pohotovost ci k lekarovi pojdem, nech viem, co sa deje....

maryah
5. aug 2017

@lilinka156 je to trocha rozmazane, ale vidim tam aj druhu ciarku. Nedala by sa ti urobit lepsia fotka?

lilinka156
5. aug 2017

Spravila som, ale už je to take suché, nevidno to až tak.

alilka
5. aug 2017

@ikonica no veď prečo nechodíš k dr na folikumetriu keď si myslíš že ti neprasknu?môžte sa potom snažiť do zblaznenia keď to vajko sa neuvoľní..

bonovka
5. aug 2017

@lilinka156 su tam // ;)

sonik231
5. aug 2017

Momentalne aj ja riesim takuto slabu ciarku na teste, vo stvrtok som.objednana k dr. Tak sa uvidi.. drzim palce 🙂.. ale ja tam tu slabu druhu ciarku vidim.

maryah
5. aug 2017

@lilinka156 je to pozitivny tehu test 😉

lilinka156
5. aug 2017

Ďakujem baby, testovala som ešte pred MS, uvidím, keď mi bude meškať. Uvidiiiime, či sa úkazu silne koľajnice 😍

sonik231
5. aug 2017

Mne meska MS uz 6ty den a.stale mi ukazuje slabu ciarku... tak uvidime 🙂...

karmela
5. aug 2017

@lilinka156 áno sú tam // blahoželám a nech pekne naďalej silnie

karmela
5. aug 2017

@alilka a vy ako? Ste v nemocnici nič nové asi budú pozorovať držím palce hoci to vyzerá zle nech sa môžeš tešiť a oznámia ti že aj takto ojedinele sa dá vynosiť babo

ikonica
5. aug 2017

@alilka budem to uz riesit... moj dr. je salamista... mi to nenavrhol... budem si to musiet sama vyziadat

alilka
5. aug 2017

@karmela zatiaľ nič nové .len mám prísny zákaz chodiť a úplný kľúčový režim😞 a som neskutočne unavená..snáď to neznaci nič zlé..

karmela
5. aug 2017

@alilka určite únava nič zle neznamená ja by som prvé 3 mesiace celé prespala..Držte sa verím že napíšeš dobre správy..lež čítaj knihu nôžky vyložiť

ejuska2586
autor
5. aug 2017

@lilinka156 krasna 2 ciarka. Gratulujem.

ejuska2586
autor
5. aug 2017

@alilka Veru. Unava je len a len dobre znamenie. Ja by som spala nonstop.

alilka
5. aug 2017

@ejuska2586 ved ja aj skoro nonstop teraz spím..je pravda že doma by som si až toľko oddychu a spánku nedovolila .😊
@karmela nemáš čas čítať,kvôli spánku 😀 sestra mi priniesla také "omaľovánky" terapia umením sa to volá ale no nemám čas 😁 zaraz obed tak som zvedavá čo za grcku dostaneme. 😁😁

alilka
5. aug 2017

Baby tak už viem čo je ten rudimentarny roh maternice..to je akoby ďalšia zakrpatena maternica a mne sa práve tam vyvíja ten plodik..že toto vidieť je "waaauuu,'..

ejuska2586
autor
5. aug 2017

@alilka No ty brdo. Som zvedava ako sa to vyvinie...

alilka
5. aug 2017

@ejuska2586 uvidíme..je to 50, na 50..ale môže tam dôjsť k ohrozeniu maternice. 😞😞

ejuska2586
autor
5. aug 2017

@alilka ach jaj. Ved uvidis. Drzim palce.

spry835
5. aug 2017

Ahojte. Dnes som 11 dpo,4 dni do ocakavanej ms. Mam neskutocne zvacsene a bolave prsia a bolesti v podbrusku ako keby mala prist hned ms a to uz 4 dni. Tak som urobila test. Odkukala som od vas ze si robite aj ovu testy. Vrchny ruzovy je ovu test, na nom je jasny dusik, v reale ovela viditelnejsi ako na foto. Pod nim je tehu test ale ten je snehobiely. Je nejaka sanca? Co poviete? Dakujem 😊

spry835
5. aug 2017

Este jedna fotka toho ovu trochu lepsie to vidno... Dakujem 😊

karmela
5. aug 2017

@alilka ak to správne chápem akoby sa babatko uhniezdilo v druhej maternici? Ale tak verím že keď je to ojedineli prípad tak budete s bábätkom ojedineli úspešne do pôrodu..tá maternica je v maternici však ? Tak by mohla rast a babo sa vivijat

ejuska2586
autor
5. aug 2017

@spry835 Sanca je vzdy, kym nie je mrska. Testy su zatial negativne. Ak chces testovat ovu testom, tak musis z ranneho mocu. Mal by tmavnut kazdy 2 den az kym by nebol uplne pozitivny. Druha ciarocka na ovu teste moze byt totiz hocikedy pocas cyklu-LH hormon kolise v tele stale.

spry835
5. aug 2017

@ejuska2586 aha, dakujem. S tym ovu testom som to skusila teraz 1x lebo ze to vie niekedy odhalit skor. Takze ked skusim zajtra rano a bude tmavsi malo by to byt dobre znamenie...

alilka
5. aug 2017

@karmela tá tá mini maternica je akoby pri normálnej maternici..nooo mám hlodavce by to tak byť..aby som donosila..joooj..uvidíme zajtra znova HCG.

ejuska2586
autor
5. aug 2017

@spry835 Este nemusi. Musis niekolko dni testovat.

lvancova
6. aug 2017

Dobre ránko, tak bola som u dr. v Stredu, povedal, že este nic nevidi, môže to byt aj zacinajuca endometrioza , co myslite, dnes takýto test, meska 6 dni

ejuska2586
autor
6. aug 2017

@lvancova To je jasne tehotenstvo. Len si bola u lekara skoro.