Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@marisse2428 niet začo. Oj ešte nie je k čomu gratulovať 🙂 radšej, lebo sa bojím, že to zmizne alebo ani nič neznamenalo
Ahojte, je možné že test ukáže // už na 8dpo? Úplne slabulinkeho ducha?
@cleona ano je to taam
@tonjadabik2 ahoj asi si mala vcera pravdu je to silnejsie ako vcera ci ? Len nechapem tomu lebo ak tak by som otehotnela 4 dni po ovulke ?
Ahojteeee,dnes rano ma opat svrbeli prsty a urobila som ten najspolahlivejsi test podla vas-Lady Max...zo zaciatku som bola smutna,ze tam takmer nic nevidim a potom to tam nabehlo...pekne vidno druhu /,bez toho aby som musela zmurit a kadejako testik tocit...dufam ze na fotke to bude vidno lebo v skutocnosti je to pekna /! 😊💕
@soncita22 Ahoj. Je ju vidiet. Je pekna ruzova.
@ejuska2586 Jeeej,dakujem za odpoved! 😄 Dufam,ze ani mna tento testik nesklame a bude / silniet.Ano,aj nazivo je jemne doruzova...😊
Neviem,ci sa uz mozem tesit alebo nie...ale radsej si to necham az na cas,ked to budem mat potvrdene od dr...💕
Zienky,lezim v nemocnici pre hroziaci potrat. Zmyzli mi priznaky. Mala som len silnu bolest v podbrusku. Minuly tyzden mal drobcek 4mm a bilo mu srdiecko. Dnes mal rano 8mm a tiez srdiecko bilo. Myslite, ze je to ok, ze sa "len" zdvojnasobil? Dnas som podla ms 7+1, podla ovulky 6+5. Lekar pri sone skonstatoval 6+5-asi myslel velkost?
@ejuska2586 6+5 ked povedal tak myslel ze zodpoveda na 6+5 velkostou plod.
Drz sa oddychuj
@tryromy tak to by bolo ok podla ovulky. Uvidime. Zatial somdo pondelka na pozorovani. Hadam budeme pekne rast.
@ejuska2586 a to aké príznaky ti zmyslí ? Mal ráno 8mm srdiečko bolo tak v čom je problém ? To že si o 3 pozadí je úplne v pohode... Ja som pozadu o 16 dniii 🙂 a sme v poriadku 🙂
@daduska_maminka Nie. Mne uplne vymyzli nevolnosti, prsia su tiez menej citlive. Nechal ma tu len pre istotu, lebo predtym som uz 2x potratila. Vraj nech ma sleduju.
@soncita22 nevidím nič 🙂 skús lepšiu fotku 🙂
@ejuska2586 Zlatko moje .. to že ti vymyslí príznaky buď rada nič to neznamena .. aj mne tak vymyzlli a znovu sa vrátili 🙂 hospitalizovana si preto lebo si teda po dvoch potratov čo mi je moc ľúto a budeš určite na rizikovom 🙂 bábätko rastie pekne bije mu srdiečko krvácanie z rodidiel nemáš tak sa len nestresuj užívaj si krásne dni 🙂 myslí na drobčeka na malú fazuľku ako si pekne v brusku rastie 🙂 držím palce
@daduska_maminka Dakujem moja. Snazim sa...
@daduska_maminka Neviem ci sa mi teraz podari lepsia foto kedze som v praci a fotim testik na zachode...😄
Ale tak posielam aspon taku,aka sa mi podarila...
PS:kolegovia si budu uz mysliet,ze ma prehana alebo co...😂
@ejuska2586 och take tu nechcem citat 😨 moja drz sa... oddychuj... vsetko bude ok... musi...
@nikusska26 kraaasny♡
Ahojte, baby dnes mam dostat mrchu. Tak som si robila test woman secret 10tkovy. Hned prva sekunda boli II ciarky. Sice ta prva slabsia ale bola. Lenze po vyschnuti ostal test snehobiely :( Ja ratam s neuspechom, test spravim o par dni ak dovtedy mrcha nepride. Stretli ste sa s tym??

@nitusiak dakujem a gratulujem 😊😊😊