Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tonjadabik2 vcera. Lenze mne este predtym bolo aj zle aj na vracanie aj hlava ma bolela nic mi nechutilo vsetko mi smrdelo a po dvoch dnoch messkania mi prisiel menzes
@cica120 tak je to potom menzes. Aj ja mavam take stavy pred ms. Len mne chodi presne dva tyzdne po ovulke.len teraz tiez neviem ci som mala dnes ovu alebo skor..hmm nevadi 😂
@tonjadabik2 ochhh ... A ja som dufala... Lenze ja som nikdy taketo stavy nemavala . viem ze ked som mala ovulaciu bolo mi strasne zle 🙂
@cica120 skus po ukonceni urobit testik. Ale nechcem ti tlacit nadeje do hlavy. Je to ms..
A takto tmavne môj dúšik, mrška už isto nepríde (mala by za cca 2-3 dni). modľa mojich približných výpočtov je test robený cca 13 dni po ovulke... už sa teším, že za pár dní urobím digi testík clear blue 🙂 objednaná som na sono na konci augusta.. verím, že našej fazulke bude už biť ♡ držte palčeky 😉
@nikusska26 ano je to tam Gratulkaaa
@joanka7 nieco tam je podla mna ano.. Skus o dva dni divaj
Noo asi ano dakujem budem musiet vydrzat
@martinkamm no a je to iste.. Si v tom 😂
@nitusiak ano ke pozitivny;) aj ja som si ho dnes robila
tak veľmi dúfam, že máte pravdu. Som kontrolovala furt, bála som sa, že to zmizne 😀 @soncita22
@martinkamm ánoo videla som, že si použila rovnaký test 🙂 len tebe to tam už krásne vidno, mne slabo
@nitusiak aj ja som zacinala tak slabucko neboj ;)ale mne dnes uz 14dni meska 🙂
@martinkamm a stalo sa ti, že napríklad o 3 hodiny tá čiarka zmizla? no, tak to už máš čierne na bielom, už len ísť k lekárovi a tešiť sa 🙂
@nitusiak nezmizla, ak myslis konktetne tento clearblue...ostala, len zozltol.Zmizne len z digitalneho.Uvidis o par dni bude silnejsi ♡
@nitusiak aky je to, prosim ta, test??
@marisse2428 clearblue
@marisse2428 áno clearblue easy

@cica120 kedy si dostala???