Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@nikusska26 sak si tehu tak je to jasne
@ejuska2586 drz sa , odpocivaj
@ejuska2586 moje to mi je luto naozaj ale neboj bude to ok uvidis. Len lezkaj a oddychuj. Drzim palce.
@soncita22 no tu už vidím slaninku čiarocku prajem nech pekne silnie 🙂
@soncita22 samoopravovanie mobilu :D krásnu čiarocku
@daduska_maminka he he mozno aj slaninku... dvojpasikavu 😂
@ikonica Tak zatial vsetko sedi. Malinke he velkosti 6+5 a to presne sedi podla ovulky. Tak snad...
Dakujem baby. Vsetko bude ok. Musi!
@ikonica možno :D
@gaby22 a v čom ti máme poradiť ? Choď k lekarovi.. alebo si ešte chvíľku počkaj tehu test je žiaľ negativny. :/
@ejuska2586 ahoj moja .všetko bude určite dobre..😊 ako píšeš musi byť..ty si mala nejaký problém?či len to vymyznutie príznakov?a podľa toho to "diagnostikovali" ako hroziaci potrat?..
@alilka Tie priznaky+krcovita bolest v podbrusku. Ale verim, ze bude vsetko ok. Len ma "pozoruju" do pondelka.
@alilka podla vsetkeho sa mi teraz stalo to,co uz raz v minulosti...vajecnik "zabudol" vyprodukovat vajicko a jeden cyklus mi akoby vynechal...teda teraz som uz v druhom cykle odvtedy co som si robila posledne ovu (ktore som sem aj pridavala)...neviem, ci to dobre vysvetlujem! 😄 No a kedze teraz ani neviem kedy bola ovu a kedy sme mohli zamiesit (ak by to teda bola pravda) tak len tak strielam...mam sice tusenie ale ruku do ohna za to nedam...😉
Hlavne nech je to pravda a nech mi testik silnie...💕
A ty moja ako...? Aj sa bojim opytat aby som v tebe neprebudila opat smutok...😞
@ejuska2586 držím palce a verím že všetko bude v poriadku a málinke bude pekne rast
@alilka Ja som tiez nevedela,ze sa to da dokym mi to dr nepovedala...ze zensky organizmus je v tomto zahadou...sam si reguluje niektore veci...a v mojom pripade si reguluje sam cykly! 😁 Aj tu baby pisali o kadejakych veciach co som vobec nevedela ze sa da...No v kszdom pripade,uvidime ako to bude so mnou zajtra rano-vtedy chcem skusit testik znovu....😊
A tebe drzim palceky aby si bola co najskor fit! ❤
@soncita22 ako jasné viem že sa môže stať že je cyklus anovulacny vtedy vajecnik to vajko nebyprodukuje či už je dorastene a neprasknu alebo sa vôbec nevytvorí..tak ale tam šanca na tehu nieje..ale žeby žena nestala ms a už bola v ďalšom cykle to som teba ešte ozaj nepočula keďže cykly sa rozdeľujú práve tým krvácaním ..nooo kto ho vie . každopádne držím zajtra prsty a čakám testik. 😉
Ok dakujem nevadi este pockame

@soncita22 aj ja ju vidim 🙂 👏