Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

@jezibaba111 ahoj ❤️ mrzí ma to ale ani na tomto nič nevidím,úprimne Ti poviem,že ja presne viem aké je to pozerať na negatívne tesy mesiac čo mesiac za sebou.... pred 6timi rokmi som prvýkrát otehotnela a 21tt som musela porodiť mŕtve dievčatko a teraz som opäť tehotná..... čiže už som opatrná a chcem sa tešiť len tomu dávam čas.
Zamestnaj si hlavu niečím produktívnym a sama budeš prekvapená ako ja ,že to prišlo. Držím Ti moc prsty ❤️
@jezibaba111 nie, bohužiaľ nič, je mi to luto. Už by si mala riadne koľajnice na teste. Možno sa o mesiac podarí ❤️
@jezibaba111 koľko Ti mešká? Drahá vôbec nič iba jednu čiarku...
Ja Ti poviem,že keď som takto tlačila na pílu ja mala som všetky príznaky tehotenstva a aj tak prišla MS.
Mozog je silný pán ,ale stále ho ovládaš ty,tak ho zamestnaj niečím iným.
@donaa111 áno,ja tam vidím ducha
@jezibaba111 uz je nieco vidiet skus dr max alebo clearblue ja s mamatestom nemam dobre skusenosti
@dlucy dnes som si robila dva a na oboch som čosi videla. Preto sa pýtam aj Vás ostatných ,či niečo na oboch vidíte 🙂
Ale tebe mešká menzes už nejakých 10 dni, či? To by bola už iná čiara.. možno posunutá ovulacia? Každopádne niečo tam je a veľmi ti drzim palce aby to vyšlo, ale skús tie testy dr.max ako radila kočka vyššie, mamatesty sú už takmer na úrovni Pepino testov..
@jezibaba111
@vela02 vyskúšam zajtra iný. Dnes som si kúpila nejaké baby test v DM tak skúsim. Tento mesiac mi meškala menštruácia 5 dní a potom prišla ale bola úplne iná,ako zvyčajne. Nejaká hnedá slabá a krátka ,až po tomto,mi ukázalo dnes tu druhu slabú čiarku
@jezibaba111 aj baby top sú dobre… no, som zvedavá..
@vela02 aj ja ,len neviem či urobiť už teraz alebo počkať až do rána
@jezibaba111 počkaj do rana
@jezibaba111 ahoj... ja by som počkala aj 2dni ,ale viem aké je to silné chcieť vedieť 😊🥰 držím prsty moc

@jezibaba111 nie, zistili mi iné zdravotne problémy, kvôli ktorým som aktuálne nemohla otehotnieť. Ale mne je vnútorne lepšie. Nie som smutná, nesledujem sa, užívam si muža, jeho prítomnosť, naše spoločne chvíle, nepozerám kalendár a teším sa na to, že to RAZ príde… a že budem prekvapená keď sa to stane… doma už nie je tak dusno, je nám veselšie… musíš oslobodiť sama seba od tohto…