Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

@jezibaba111 niektoré robia duchov, falošne čiarky, niekde presvitajú kanáliky… potom majú niektoré viac a niektoré menej farbiva … preto máš niekde silnejšiu a niekde slabšiu čiarku
@vela02 no myslíš ,žeby takto fungovali všetky 3 čo som dnes robila ? Žeby sa tam tá čiarka urobila zázračné ?
@jezibaba111 ja som mala takto na štyroch a tehotná som nebola. Ale to nemusí byt tvoj prípad
@jezibaba111 prosim ťa prestaň už testovať, fakt. Je to negatívne.
@vela02 ja viem ,že je to trápne koľko sa testujem ,ale tak mne tí duchovia nedali spať. Už neviem ,čo som mala očakávať. Ale máš pravdu. Už to nechám tak ,nebudem sa už nad tým zapodievať. Posledný skúsim tak o týždeň a ak nič. Nechám tomu voľný priebeh. Aj tak na 2 mesiace budem mať muža preč.
@lula2711 podľa mňa to je pekná čiarka
@jezibaba111 dobry den 🙂 dakujem za odpoved..
@jezibaba111 cize mozem mat aspon malu nadej? 😀
@lula2711 podľa mňa určite.
@jezibaba111 dakujem krasne ❤️🙏🏽
@lula2711 my sa tiež snažíme ,ale tak asi márne. Ak sa smiem opýtať .. brali ste aj nejaké vitamíny ?
@jezibaba111 nie ziadne este..ale asi by som si mala nieco ist kupit..a vy beriete?
@lula2711 nie ,nie neberiem nič ale po prvom dieťati sa už 2 a pol roka snažíme o druhé bábätko a nič... Vyzeralo to trošku nádejne ,keďže som mala v poslednej dobe duchov ,ale tiež z toho asi nič nebude. Kúpila som si dnes vitamíny inofolic tak uvidíme. Ale muž mi odišiel do zahraničia. Príde najbližšie asi až o 2 mesiace ,tak neviem či si s malým neurobíme výlet za ním 🤣
@jezibaba111 ja cítim také zvláštne pocity v podbrušku, také ako keby ťahanie alebo co tlaky..nebola som ešte tehotná, takže naozaj neviem..
Treba spojiť príjemné s užitočným a vyraziť za manželom 😀😊 určite sa Vám podarí 😍
@donaa111 Negatívny test. A o tom rozoberaní testu radšej pomlčím.
@divokykonik ja pomlčím o teste, iba som chcela (v dobrom) že to je niekedy zle vidieť robia sa tam tiene, iné mamičky tu aj radia tento test rozobrať

@vela02 dobré ,počkám. Prečo myslíš ,že tieto testy sú v niečom mylné? Nie sú všetky tehotenské testy rovnaké ?