Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

@strecha990 áno 🙂
@flora2511 myslíš že môže byť čiarka tak slabá preto že
termín ms mám až za 6 dni ?
Skúsila som test pretože mám nevysvetliteľné bolesti vo vaječníku a ružový výtok.
@strecha990 tak to ti dobre skoro vyšla vôbec nejaká čiarka 🙂 zajtra by mala byt silnejšia. Držím palce ♥️
Dobrý deň žienky 🙂 s manželom sa už hodnú chvíľu snažíme o bábätko... mám 3-4 dni do menzesu.. nevydržala som a urobila si test... na pohľad voľným okom to nie je až tak vidno.. a keď ja tam úplne priesvitnú čiarku vidím.. tak som trošku upravila jas/kontrast v galérií.. chcem sa opýtať.. vidíte to tam aj vy? Alebo už úplne bláznim? :D :D 🙂
@tinuskatinkatina je tam nieco skuste to viac na dennom svetle odfotit
@dlucy Ďakujem za odpoveď.. skúsila som odfotiť tak, ako ste mi poradili... možno už mám len blbé oči z toho.. takto naživo tam niečo vidím.. na fotke je to veľmi málo viditeľné
@dlucy Nedalo mi to, a tak som kúpila test iný.. a na dennom svetle už niečo vidno
@tinuskatinkatina príde mi to ako druhá čiarka. Moc držím palce ... určite bude silnieť 🥰
@kessica87 ďakujem krásne ❤️ snáď budete mať pravdu 🥰
Ahojte, chcela by som sa spýtať, pretože určite máte viac skúsenosti. 2.6.2024 som mala od rana taky az velmi vodnaty vytok a vela ako keby som sa stale pocikavala. Pri tom 5.6.2024 podla kalendara som mala ovulaciu. No bol mi divny ten vytok nikdy som taky nemala až. Tak som si spravila zo srandy ze čo to ukaže teh.test no nie z ranneho moču to neukazalo nič. No na druhy den som si spravila z ranneho mocu a ukazalo mi tam uplne slabulinkeho ducha. Je možne ze by som bola tehotna v obdobi kedy mi vychazala ovulacia? A či vy tam vidite ducha, alebo mi šibe?😕 🫶🏻 dakujem za kazdy nazor, nebola som tehotna este nikdy, preto sa radsej spytam druhych. Ďakujem pekne. Pridavam aj fotku v negative tak to to lešie vidno. ❤️
@janka11122 prosím Ťa dala by si normálnu fotku?
@janka11122 nic tam nie je vidno
@janka11122 nie nic tam nie je
@janka11122 zatiaľ negatívny a 5dni do MS je skoro na testovanie.

@donaa111 chod znova na pohotovost.. a ked je tam moznost mimomaternicoveho..ono v zaciatkoch naozaj vsetko boli,aj vajecniky talze moze to byt nirmalne ale aj nemusi..