Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

@sestrickka1 mne sa zdá na obidvoch že je jemná čiarka ako dlho mešká?
@nina0412 ms som mala 4.9., podľa kalendára som mala mať ovuláciu 22.9., ale pravdepodobne som ju mala posunutú na 26.9.
Dnes som 35DC, čakám kedy MS príde. Včera som bola na pohotovosti, nakoľko som začala veľmi zvracať, nevedeli z čoho, pýtali sa na tehotenstvo… hovorím že veru neviem, tak som si dnes išla spraviť test…
Ahojte, menzes mam dostat v sobotu 26.10, kedze ma vyse tyzdna bolia velmi prsia a svrbia bradavky a byva mi cez den obcas akoby na vracanie, celkovo sa citim divne tak som si spravila tehotenský test vcera poobede a dva dnes rano a takto vysli. Neviem ci to znamena ze som tehotna, lebo vsak menzes stale moze prist a brucho ma boli ako pred menzesom. Mam doma kupene aj dva clearblue digitálne, ktore ukazuju aj tyzdne. Myslite, ze uz by mi zajtra rano mohol digitálny ukazat pravdivý vysledok? Som dost nedockava 🫣 a hlavne styk sme mali len dva razy aj to mimo plodných dni, ako ich ukazuje menštruačný kalendar. Co si o tom myslite ?

Ahojte, dnes som zablúdila k testom a mám vo zvyku robiť si ho pred prvou tabletku hat. Mne sa zdá ze tam je druhá čiarka keď sa sústredím, prípadne keď chytím dobré svetlo. Budem rada za radu.