Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

@korafly podla mňa duch
@zuzanaa2010 nic tam nevidim
@korafly uff dakujem🙏
@zuzanaa2010 no ja vidím tieň, fakt to nič nebolo?
@kuko55 nastastie nie 🙂
@domiiini vidíííím 🥳
@marinecka95 teraz som sa pozrela este raz na test a je silnejšie 😍 ak to bude 100% tak priateľ bude prekvapený, bo on veril tomu, že je neplodny 🙈 dakujem 🥰
@domiiini jasne pozitívny 🤩
@marinecka95 predsa mám MS dostať v piatok. Tak uvidim, hlavne sa nebudem zbytočne stresovať či tešiť 😇 ale ďakujem krásne 😇🥰
@domiiini sleduješ si ovuláciu?
@marinecka95 nie, ale presne cítim kedy ju mám. Je pravda, že tento mesiac som to veľmi nepostrehla, len skrz výtok.. veľa veci sa dialo okolo mna,ale vždy mám bolesti v podbrušku, že si pomaly ani sadnúť neviem..ako som už písala.. pár dni mám pobolieva brucho ako keby mi ma prísť čochvíľa MS. Od včera už prsia aj bolia.. ale to ma sem tam bolia aj pri MS
@domiiini tak držím palce nech čiarka pekne tmavne 🙂 čoskoro testujem aj ja ☺️
@marinecka95 pri prvom som takéto veci vôbec neriešila, to mi týždeň meškalo a boli koľajnice. Ale teraz cítim niečo iné 🙈 ďakujem aj ja tebe držím palce 🙏🏼 aký test budeš používať ?
@domiiini mám mamatesty - tie mňa osobne nikdy nesklamali za tie roky 😅
@marinecka95 ja som mala doma top test. Ale zajtra asi kúpim aspoň dva 😂 nech mám dušu na mieste
@domiiini tie mám osvedčené tiež 🙂
@marinecka95 dnes už o troska silnejšia. Uvidim v piatok keď ma prísť MS 😇
@domiiini super 🤩

@nina0412
@kessica87
Ďakujem vám 😍❤️ zatial mam pocit, ze to nemoze byt pravda a bojim sa tesit, asi ked mi realne vynechá menzes a potvrdi mi to lekar, asi az vtedy uverim 🤣 kedy mozem podla vas volat gynekologovi? Myslite, ze v pondelok bude skoro? To mi uz bude meskat ale iba dva dni.