Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@gladiola28 je chybný
@gladiola28 no nieco sa tam rysuje skus o par dni 🙂 drzim palce
@zenuska11 no tak drzim palce 🙂 ked nepride babo teraz pride nabuduce 🙂
@14hviezdicka12 ahoj dnes 7 den uz mi meska ms a test negativny
@zuzana256 a volala si doktorke ze ci uz mas vysledky z krvi?
@gladiola28 chybny test urob este jeden
@gladiola28 máš foto aj po zaschnutí?
@trinka ano tu
@gladiola28 chybný test 😔
@gladiola28 no toto je fakt chybny test zajtra sprav druhy 🙂 najlepsie su pasiky 🙂
@kissiska Ahoj myslim ze nie,ze je to cuarky kolky dpo si?
Ahojte, 10 dpo moze byt este negativny test?🙂
@suesue1983 10dpo 😒
@gladiola28 skús urobiť zajtra nivy test. Držím palce.
Ahojte. Chcem sa opytat uz mam konecne po laparoskopii. Vsetko je ok a s mojim sme sa zacali snazit o babatko tyzden po zakroku. Mozem otehotniet aj ked nemam plodne dni? Citala som ako sa viacerym podarilo hned na prvy krat otehotniet a nechapem ako je to mozne. Ja som myslela ze az ked pride mrcha tak potom si vyratat plodne dni a ist na to ale ked sa im podarilo hned po zakroku otehotniet nechapem ako je to mozne. Dakujem za kazdy nazor.
@kissiska podla mna ked si rano urobis z ranneho prveho mocu ti uz ukaze kolajnice 😉
Myslim ze to bude tehu 😉
@laydy7777 no ako vsetci vieme priroda je nevyspitatelna 🙂 takze tak ako je mozne ked zena otehotnie počas menštruácie tak je možne aj v hociktorom dni cyklu a to bez toho aby boli plodne dni 🙂 vajíčko sa hocikedy môže uvoľniť aj počas orgasmu, aj počas menštruacie kde počas krvácania dôjde k uvoľneniu vajíčka. Takže všetko je možne a je jedno kedy ti urobili laparoskopiu ... a záleži aj od toho čoho ti robili laparoskopiu ale držim palce 🙂
@kissiska Ja si myslim ze je to tam,tieto pepino mne nikdy neduchovali ani nerobili kanaliky..drzim palce)
@missellis moze a nemusi
@kissiska prvy rany moc to isti 🙂 vela stastia
@14hviezdicka1ahoj nie nebola že mi ona zavolá

@gladiola28 nejaky je divnu, lebo vacsia cast je ruzova, tak neviem...
@14hviezdicka12 este nie, neda sa mi teraz a pockam este, uz mi meskali aj dlhšie raz, tak uvidim...dneska stale nic