icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

monikalex
31. júl 2017

Ahojte zienky, dnes 31 DC co myslite? Nieje z ranneho

elenita
31. júl 2017

@alilka Máš to ťažké, ale jasné, že nikto nechce, aby si prestala prispievať.. Veľa z nás na Teba myslí a drží Ti palce. Daj potom vedieť, ako si dnes dopadla.
Myslím na Teba ❤

myskahryzka
31. júl 2017

@nikusiak9 Myslim, ze kazda jedna z tych, co tu opisujes,... roky neotehotneli, potratili atd atd.. kazda jedna sa citi rovnako zle a bezradne ako alilka, len s tym rozdielom, ze oni o tom tak otvorene nepisu. Kde je problem? Budeme sa tu na seba len usmievat? Sak si zalozme teda forum Pozitivne myslenie a nepisme o snazeni a problemoch okolo toho. Uz mi to, uprimne lezie na nervy, v kuse len sugescie o pozitivnom mysleni. Musela by byt na drogach, aby vedela v tejto chvili pozitivne mysliet.

matik7
31. júl 2017

@myskahryzka isla som napisat presne to, co si napisala ty🙏🏼

ejuska2586
31. júl 2017

@nikusiak9 Prosím Ťa, prestaň alilku riešiť. Ani netusíš, čím všetkým si prešla. Keby si si prešla toľkými problémami a sklamaniami aj ty, ktovie, ako by si reagovala. Má právo sa báť, trápiť i všetko ostatné. A my sme radi, že sem píše, aspoň sa má komu vyrozprávať. Snáď jej to aspoň trošku pomôže zvládnuť túto hroznú situáciu.

@alilka Zlatko, kľudne nám sem píš. Som rada, keď sa ozývaš a snažím sa ti pomôcť ako sa dá. Ako som ti už písala, keby si čokoľvek potrebovala, kľudne píš. Drž sa v rámci možností a bojuj o ten vaječník ak sa dá!

alilka
31. júl 2017

Baby HCG 703,3..

myskahryzka
31. júl 2017

@alilka No ale to je nejak velmi vela, ne?? Aj si bola u doktorky?

alilka
31. júl 2017

@myskahryzka ešte nie. Čakám v nemocnici .no 26.6 bolo 167 necelých..nechápem..

myskahryzka
31. júl 2017

@alilka Tak ale to stupa, da sa povedat presne, ako by malo.

patkaamirko
31. júl 2017

@olylili Ahoj moja ako sa máš ? No čo ste zdraví s maličkým? 🙂
Ja sa ešte gulatim dúfam že nie na dlho.Dnes idem piť už aj čaj z ostruziny malinovej,síce neskoro už v 38tt ale snáď pomôže 😀
KUK moje bruško fotene včera 🙂

elenita
31. júl 2017

@alilka Držím palce. Verím, že to čakanie je náročné.
Posielam veľa síl a nech to dobre dopadne.
P.S. Viem, že sa to nedá pripodobňovať k Tvojej situácii...
Ale ja som tiež úplne na začiatku tehotenstva s bolesťami skončila na pohotovosti, vedela som, že som tehotná (testy, bola som aj u lekára pár dní predtým), ale ešte som to nemala potvrdené.
Plod nenašli, lekár mi na to povedal, že MA, že mi môžu hneď spraviť kyret alebo počkám do rána na primára.
Chcela som počkať.
Večer mi robili ešte jeden ultrazvuk, v maternici stále nič, len tomu istému dr sa zdalo, že v bruchu vidí voľnú tekutinu, vraj to bude mimomaternicové.
A ráno, na už 3. ultrazvuku, čo mi robil primár, už našli dutinku v maternici.
A po týždni z toho boli dutinky dve, a teraz už majú 9 rokov ❤
Zďaleka som si neprešla tým, čím Ty...
Ale tiež som si myslela, že nemám už žiadnu nádej.... a predsa...

Drž sa ❤

butterfly333
31. júl 2017

@alilka to je super zlatíčko a čo povedala dr ako to vyzerá? Myslim na teba a držím palčeky 😙😙😙

alilka
31. júl 2017

@myskahryzka ja už neviem..som skoro odpadla keď som videla výsledky..prv som myslela že tam píše 70.3 až kým som to neotovila..
@elenita ďakujem za povzbudenie..😉 to čakanie je des a svoj "ortiel" som si myslela že je istý a zmierovala som sa s tým..a teraz?znova vo mne hlodavce nádej..a bojím sa na stredu aby naraz neprišla "studená sprcha"..
Je to celé divné..aj včera ma bolelo celé podbrusko ako na ms..ale nie ľavá či pravá strana ale celé..ešte som polovičke hovorila že je to divné ale že doslova cítim že má boli maternica v nej..nie inde..nechápem..

myskahryzka
31. júl 2017

@alilka A doktorka co vravi na takýto stav? Nedava tomu sancu ziadnu? Ze by to predsa len bolo zdrave tehotenstvo. Jaj boze.. co si ty bola hitler v minulom zivote, ci co??? ze toto musis prezivat.. Ved uz len samotne to cakanie je trestom.

neluska1993
31. júl 2017

Ahojte babenky. Pomozte. Uz vyse 2 tyzdne ma bolia prsia, bradavky podbrusko a krize.. Mam 2 dni pred ms . Dnes ma aj naplo ale test mi neukazal nic. Neviete cl sa mi moze diat?

heryteri
31. júl 2017

@alilka v ziadnom pripade neprestavaj prispievat. Napr.konkretne ja sem chodim len za to ,ze sledujem ako si na tom Ty, @ikonica a @ejuska2586 ... Mozno to Nikusiak nemyslela tak zle ako to vyznelo,no kazdopadne sa tym nenechaj odradit od prispievania!!! 😉

dimitra
31. júl 2017

@alilka ja sa nesnazim napísať, že tvoje reakcie nie sú opravnene, či že to nechápem, skôr som ta chcela povzbudiť. Malo to znieť asi ako,, nádej umiera posledná,,. Zázraky sa dejú a preto nebud smutná. Nie som odbornik, ale nedá sa to riešiť tak, ak by potvrdili tvoje obtak, že pred operaciou6ti odoberu z vajecnika zdravé vajíčka? Fakt sa tomu nerozumiem, ale nedalo by sa to?

ikonica
31. júl 2017

@heryteri dakujem ze na nas myslis ❤

alilka
31. júl 2017

@myskahryzka mi lekárka povedala že sa uvidí podľa hcg v stredu..do vtedy môžem tak akurát čakať..u mňa je to ako nekonečný príbeh toto..ja už neznam či Hitler či nejaký správca katov či čo že furt daco riešiť musím a oklukami..
@heryteri ja sa nenechám odradiť..ja som 'pijavica" čo odtiaľ len tak nepôjde 😂😂
@dimitra áno chápem veľa bab sa snaží podporiť a ja si to aj cenim len niekedy to aj ja prestrelim a..a vieš ako to..😉ale mne by vajecnik nevzali..len vajcovod..

alilka
31. júl 2017

A na toto čo poviete .?to je z pohotovosti zo soboty..on akoby videl niečo za maternicou že?

niky1141997
31. júl 2017

@nivea777 Práveže teraz fakt nechcem ďalšie bábo.Časom áno to je jasné.Ale po 5 mesiacoch by ktorá žena chcela ďalšie dieťa???...sama vidím že je to aj finančne náročne.A povedzme si to tak,že v dnešnej dobe je ozaj výhra mať dve deti.Niekde som aj na nete čítala že telu trvá kým si zvykne na tú HAK, dva mesiace alebo tak nejak.Ja som sa len pýtala,nechcela som tu niekoho obťažovať keď tam nič na tom teste nemám. 😊

ejuska2586
31. júl 2017

@heryteri Ďakujem Zlatko, že na mňa myslíš ❤

dimitra
31. júl 2017

@alilka tak potom ti tam ostane vajecnik s vajíčkami a to sa dá potom riešiť nejakým vložením oplodneného vajíčka späť do maternice, či sa mýlim?

ejuska2586
31. júl 2017

@alilka uterus je maternica, endometrium vies..., ovar by mali byt vajecniky, ale čo myslel tym "tesne nan nalieha nehom struktura a 18mm netusim. Asi to bude to, co videl vo vajickovode.... V kazdom pripade tam pise, ze diagnoza je mimomaternicove tehotenstvo blizsie neurcene - takze nevedel kde presne sa plod nachadza.
V stredu ti silno drzim palce moja.

nikusiak9
31. júl 2017

@alilka, ja som to vobec nemyslela v zlom...rovnako cakam a drzim palce aby to dopadlo dobre. Ja som verila aj ze HCG dnes stupne...Len vela ludi si negativnymi myslienkami to negativne len pritiahne...a uz toboz som to nemyslela v zmysle ze mas prestat prispievat.

alilka
31. júl 2017

@ejuska2586 no áno to viem..len nieje ten útvar trocha veľký?vec to skoro 2cm..

ejuska2586
31. júl 2017

@alilka Veď to, že je. Preto si nemyslím, že by to bol plod. Lebo ten by mal mať teraz max. 3mm. A nie skoro 2 cm. Veď uvidíš, čo bude vidieť v stredu. Držím ti silno palce.

olylili
31. júl 2017

@patkaamirko ahoj máme sa fajn všetko v poriadku tak sa spolu tešíme 😊 fiiiiha bruško už pekne kleslo bude to čo chvíľa držím vám palce aby všetko išlo bez problémov a potom čakáme fotečku princezny 😘 moje telo sa už vracia do pôvodného stavu 😀

elenita
31. júl 2017

@alilka Ahoj, tu na MK je aj skupina Zdravotníci na MK, ja v nej som tiež.
Ak chceš, hoď tam Tvoju správu, určite Ti budú vedieť bližšie vysvetliť.