icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

barbinka13
1. aug 2017

Dakujem Soncita22 🙂 v realite ju vidno lepsie, je ruzova atvoj rovnakej.hrubky ako ta prva. Vcera sme boli u dr s akutnou bolestou podbrusia, skonstatoval, ze to asi vajecnik nebude ;)

eliska1986
1. aug 2017

@soncita22 nepozerala som kolko rokov mas len ci ti nezacina prechod,popripade cysta,polypi,miom ci nahodou nemas.Drz sa myslim na teba

miroslava2207
1. aug 2017

V sobotu som tu pridavala testiky n,nevedela som ci tmavnu,tak nakoniec tmavnu pekne,ale co ma škrie,ze ma nebolia prsniky,nemôže to byt tym ze kojim?otehotnela ste tu niektora pocas kojenia?dnes mešká druhý deň a su skoro rovnako tmavé tie ciarky🙂

soncita22
1. aug 2017

@eliska1986 uf, prechod hadam este nie kedze budem mat len 28! 😂 Naposledy,co sombola na kontrole,tak bolo vsetko v poriadku...cysty mi zmizli a miom nemam...od zaciatku,odkedy mam mrchu,tak mam s ttmto problemy...uvidime ako a co...
A dakujem velmi pekne!💕

patkaamirko
1. aug 2017

@olylili och no riadny baculko 🙂 Ja už chcem.rodiť no neviem čo mám. robiť ako to urýchliť 😂😂😂

barbinka13
1. aug 2017

@patkaamirko manz. povinnostami a alchemilkovym.cajikom 🙂

adusha88
1. aug 2017

@ejuska2586 ja som nemala kyret.. Aaaa sorry, namiesto 1.6. malo byť 1.7...

ejuska2586
1. aug 2017

@adusha88 Prepáč, tak som to zle pochopila...

barbinka13
1. aug 2017

@soncita22, si.mladucka... ;) a skusala si vsetko z mojich rad? Inde som pisala: 1. Vnutorny pokoj (moje tajomstvo uspechu 🙂, od prvej chvile chranit seba tak,akoby ste uz pod srdieckom nosili.novy zivot). Kamaratkam, co sa dlho snazili, pomohli moje rady pit prvu polovicu cyklu 2. Alchemilkovy caj raz denne (prispieva k zrobustneniu vystelky maternice=endometria, aby sa lahsie plodik uchytil). 3. Zensky org. po muzskom pomaha lahsie prijat jeho genet. material, chapeme sa ;). 4. Ostat v klude lezat aspon 20min po tom. 5. Sport v prvej polovici cyklu - na prekrvenie tkaniv.

barbinka13
1. aug 2017

@barbinka13 takze je to tam?

looola
1. aug 2017

@barbinka13 keď sa veľkí zapozeram niečo veľmi slabé tam vidím ale z toho testu by som závery nerobila, zopakujem ti v deň nečakanej MS

looola
1. aug 2017

@barbinka13 mobil mi prepisuje , takze oprava: veľmi zapozeram , zopakuj si

patkaamirko
1. aug 2017

@barbinka13 Noo manželskými povinnosťami ani nie tak..keďže muž pracuje do cecera príde a je hotový ľahne a spí 🤔😂😂 Ale.čajík mám doma a idem.si ho hneď spraviť 🙂 pomáha fakt ?

barbinka13
1. aug 2017

@looola jasne, zopakujem o.dva dni. ciarka ostala ruzova aj po zaschnuti, tak mi drzte paste...

barbinka13
1. aug 2017

@patkaamirko tak sposobuje stahy maternice, rovnako ako oregano, bazalka,tak spojit prijemne s uzitocnym, urobte si paradajkovy salatik s olejom a bylinkami, alchemilk. cajik asa uvidite... ak mate rada zazvor,tak aj zazvorovu limonadu 🙂

barbinka13
1. aug 2017

@looola takto je suchy... no uvidime, co dalej ;)

eliska1986
1. aug 2017

@soncita22 prepac nechcela som sa dotknut toho prechodu no stat sa moze vselico,mozno je to len stres....

alilka
1. aug 2017

Ja sa s ním musím pochváliť už ako bude tak bude. Ale je kraaasnyy 💕💕💕

ejuska2586
1. aug 2017

@alilka Veľmi je pekný. Zajtra ti silno držím palce nech je drobčiatko tam, kde má byť a to v brušku. Myslím na Teba. Istotne sa mi ozvi, ok?

miriamn76
1. aug 2017

@alilka wau naozaj je to sa az verit nechce ze zas by to bolo zle. Stale cakam a verim ze napises dibre spravy zajtra moc ti drzim paluchy☺

looola
1. aug 2017

@barbinka13 na tej fotke tu ciaekubuz vidím jasnejsie ale zdá sa mi by tenšia ako ma byt, resp.v porovnani s kontrolnou

barbinka13
1. aug 2017

@looola ked bol tesik vlhky bola v celej hrubke, teraz ostala.bleducka, dnes je to 1.den co nieco vidno, dam.updste o par dni 🙂 dakujem Ti za Tvoj cas

nikusiak9
1. aug 2017

@barbinka13, to skor posobi ako kanalik...skus za dva dni ale mne to pride viac ako kanalik

sebik20
1. aug 2017

Ahojte vidno tam nieco?

bluebell0412
1. aug 2017

@alilka wau...veľmi fo držím palce na zajtra a verím tomu ze všetko bude v poriadku

adrika1409
1. aug 2017

@barbinka13 ahoj vidim.duhu ciarku tak nech silnie 😉

adrika1409
1. aug 2017

@sebik20 ahoj ano vidim dve ciarky len nech silnie gratulujem 😉

barbinka13
1. aug 2017

@adrika1409 Dakujem velmi pekne, aj ma.patricne bolia krize, je to vzdy 1. znak ;)

butterfly333
1. aug 2017

@alilka nadherny testík moja 😙😙 ja verím že je to všetko v poriadku.

barbinka13
1. aug 2017

@sebik20 je to taaam 🙂