Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko no prikladne kroky robite, to bola dalsia rada 🙂 malinove listy... co tak prejst par schodov, ak Vas nebolia prilis kolienka?max 10 ale 🙂 no a teda ani po laske nic? Myslim se vsim vsudy? Sper sposobuju kontrakcie
@patkaamirko alebo teply kupel, ak sa este da 🙂 pozor ale nie horuci
@barbinka13 máme doma len sprchový kút, tak tam.si dávam ale nie príliš teplu..A áno zo všetkým čo k tomu patrí 🙈a ajtak nič 🤔 schody máme tiež takže ich používam Keď ideme von a naspäť domov,dnes ešte aj na fit lopte skáčem od rána..
No..malej sa ešte nechvenujem zrejme...Aj keď ju cítim velmi nizko aj bruško mi kleslo,no ajtak mám zápchu 😥
@patkaamirko no tak uz len papat vlakninu na tu zapchu a poskakovat na fitlopte s nohami ale.pevne na zemi, aj patami, aby ste nespadli na bok 🙂
@alilka ahoj ako si dopadla ci ešte len pojdes?
@bluebell0412 teraz čakám na dr..dnešný výsledok..trasiem sa..
@alilka boze az mam zimomriavky verim tak ako stale pisem ze to bude dobre od rana na teba myslím držím veľmi palce aj u dr
@alilka suuuper vyzera to kraaasne ♡
@alilka to je super moja držím moooc palčeky nech je všetko tak ako má byt.😘😘😘
@alilka No to si pis 😀 😀
@cvikla12ano..ale v maternici nič nevidno..

@barbinka13 to si robím stále ja milujem bazalku a bylinky 🙂
včera som.pila veľmi veľa aj ostruzinu malinovu do šálky som.si dala pol sáčku 😂😂 štáty som.mala.celkom.silné,aj do stehna to vystrelovalo, už som sa tešila a po pol hodke to prešlo 😃 A včera sme mali aj s muzom po dlheeej dobre aj lásku, a ajtak nič 😀