icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

prskavka2223
6. aug 2017

@barbinka13 no viesco ja ked som otehotnela min.rok v decembri a to akurat ked som mala silnu chripku,nevedela som spavat od kaslu som mala az svalovicu na bruchu a vtedy som otehotnela...je to divne a niekedy mam otazky sama pre seba,ze fakt musim stratit tu imunitu najprv a potom otehotniem znova? Ja byvam chora alebo len prechladnuta raz za rok ☹...ked som bola fit tak sa nam nepodarilo,ale aj tak nam radost vydrzala iba 5tt ☹ a pritom hcg som mala az 850

barbinka13
6. aug 2017

@prskavka2223 no a ja som nafuknuta presne od 5DPO doteraz, takze je to supeeer pre Teba

patkaamirko
6. aug 2017

@barbinka13 Vďaka vyskúšam 🙂 No nejako to na porod nevyzerá stále 😂😂😂😂 ja že prídem. domov poskacem na lopte a idem rodiť 😁😁

barbinka13
6. aug 2017

@patkaamirko zlatunka, no skus este toto, ak.uz nic ine, mozno lahsie porodis 🙂

iwulqa
6. aug 2017

@prskavka2223 no mozno sa zadarilo aak hej sme na tom rovnako 5 dpo 😀

soncita22
7. aug 2017

@eliska1986 Snazime sa uz vyse dvoch rokov...uzivam kyselinu listovu a predtym som brala Inofolic ale ten som prestala,ked som si nasla novu pracu,bala som sa aby som zrovna vtedy neotehotnela...chcela som este pockat...🙂
@matilda72 Jeeej, to muselo byt super zistenie,ze dlho uz vinko pit nebudes! 😄 Kiezby to tak bolo aj u mna...Uvidime...v podbrusku ma boli stale a mrcha nikde...
@barbinka13 Dakujeeem,dufam ze to je uz konecne nieco,co bude silniet! 😊
Zajtra rano skusim otestovat a dam vediet! 💕

barbinka13
7. aug 2017

@soncita22 no skus, viem.ze by sa malo testovat kazdy druhy den, ale kto by odolal? ;)

laydy7777
7. aug 2017

Ahojte. Dnes 22DC a ovu test pozitivny a dokonca testovacia ciarka silnejsia ako normalna. Nechapem .nie je to trosku neskoro? Podla mna som mala ovulku pred 8dnami.a nikdy som nemala tak ze testovacia silnejsia bola vzdy boli rovnake a to som povazovala za pozitivny ovu test

ejuska2586
7. aug 2017

@laydy7777 Vies poslat foto tych testov? Ak bola ovulka pred 8 dnami, moze tento ovu test uz znacit tehotenstvo. Alebo nebol pozitivny pred 8 dnami a je ovulka az teraz... Obe moznosti su mozne...

soncita22
7. aug 2017

@barbinka13 Odolala som! 😂 Resp...zabudla som! 😁 Takze zajtra rano skusim...len ma zase bude tahat urobit testik ked pridem dom z prace...😀 Tomu budem musiet odolavat!

kacenaaa
7. aug 2017

Baby toto je ovu robený teraz staci sa snažiť až večer??? A pre istotu dva dni?

ejuska2586
7. aug 2017

@kacenaaa Ano, staci vecer, pripadne este aj zajtra, pozajtra,... Ovu nastane do 12-48 hodin od posledneho pozitivneho ovu testu.

kacenaaa
7. aug 2017

@ejuska2586 super teším sa takýto silno pozitívny som nemala už dva mesiace tak snáď 🙏

laydy7777
7. aug 2017

@ejuska2586 neviem preco mi sem vobec nejde davat obrazky 😢mam odfotene ale nejde mi to

ejuska2586
7. aug 2017

@laydy7777 Asi to zas blbne. Skus IP.

olylili
7. aug 2017

@patkaamirko ahoooooj tak ako ešte celá? Nic sa nedeje? Už netrpezlivo čakám 😊 my máme v stredu poradňu som zvedavá koľko podrástol v pondelok máme už mesiac ako to letí 😊

ereska
7. aug 2017

@soncita22 ahoj ako dnes ?

barbinka13
7. aug 2017

@soncita22 ked skusis nepit,resp uvidis,ze moc je tmavsi, tak skus testnut aj po navrate z prace 🙂 ja viem ze fsrmapriemysel na nas zarobi, ale zas...byt nepokojna az do rana? Napatie tiez skodi

trinka
7. aug 2017

Babulky skúsim či niečo vidíte ... či len mne už z toho sibka... asi len kanalik... vôbec neviem kedy OVU prebehla. Som 33dc ... v máji som mala sponnany potrat - a potom prisla MS až po 60tich dňoch ... takze teraz trochu tapem v tme ...

barbinka13
7. aug 2017

@trinka ak dobre vidim, ja som taku mala pred par dnami 🙂 a zosilnela

trinka
7. aug 2017

@barbinka13 uvidím o pár dni... zatiaľ MS nikde len ma pichá v podbrušku ... tak uvidím

nitusiak
7. aug 2017

Ahojte mám dva dni do MS, vidíte tam niečo? My niečo áno. Ďalší test však vyšiel negatívny. No uvidíme teda o pár dní 🙂 plus divný test, nechápem že sa ta farba tak rozpila...

soncita22
7. aug 2017

@ereska ahoj moja,si zlata ze sa zaujimas,dakujem! 😊 Este neviem,prave som na ceste domkov z prace...a rozmyslam ze si urobim test ked pridem domkov a na zajtra rano si pojdem kupit do drogerie...😀
Ked budem vediet co a ako tak dam vediet samozrejme!'😊

trinka
7. aug 2017

@nitusiak nejaký rozpity je ten test...

nitusiak
7. aug 2017

@trinka veď práve a druhý sa rozlepil a tiež sa roztiekol. Asi bude zlý, že?

trinka
7. aug 2017

@nitusiak skúsila by som inú značku asi...

matik7
7. aug 2017

@trinka ja tam čiaročku vidim😍 Držím palce😘

trinka
7. aug 2017

@matik7 uvidíme či niečo z toho alebo nie... nie je ani z ranného mocu

nitusiak
7. aug 2017

@trinka to už počkám asi ak bude meškať MS, i keď tá mi mešká vždy

sisy222
7. aug 2017

@nitusiak tiez tam vidím druhu čiarku ;)