Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@matilda72 Ďakujem 🙂 zo mňa už tiež tak po troške 2 či 3 týždne,ale to bolo také ako keby s výrokom,a včera to bolo megaaaaaa 😂😂 také dva kusy veľké ako menší orech...
@iwulqa no akurat som prisla od gyndu a ze ovulacia prebehla, ze mam krasny folikul na lavej strane, takze to musela byt ovulka podla testov cca v 13DC ked bol test najsilnejsi a ze mam krasnu vysoku sliznicu, takze to znamena bud mam cakat pozitivny test onedlho alebo MS...co skor tipujem na MS pri nasom stasti v zazrak :(
@prskavka2223 Držím palčeky, aby to bol pozitívny test!
@prskavka2223 treba verit ze budu na teste //. Gratulujem moja ma zase dovolenku takze ja musim pockat az do stredy ked do stredy nic tak pojdem za nou
@zunajda dakujeeeeem,ale moc tomu neverim, kedze ja nemam stastie v zazrak :(
@iwulqa aha skusila som testik doma,ale je uuuplne biely ☹...sice mam este 9dni do MS,ale ked som otehotnela v decembri tak som mala dve kolajnice rovnako silne a to bolo 8 dni pred MS,ale bohuzial to bol ten potrat ☹
Viete mi poradit ktora mate s tym skusenost.Som 12DPO mam slabo pozitivny test ale po Pregnyle.Ktory obsahuje Hcg hormon a postupne sa do 2 tt vyplavi z tela.Tak neviem ci je to z toho alebo mozne tehu.Nazory su rozne.Dakujem za odpoved
@liara30 Pockaj, ci ti bude meskat mrska. Zatial to moze byt oboje - Pregnyl i tehotenstvo. Prip. testovat dalej kazdy druhy den a sledovat, ci ciarka tmavne, alebo bledne.
@prskavka2223 9 dni do ms je testovat zbytocne, je to velmi skoro.
@prskavka2223 ahoj, mne 5 dni pred MS bolo vidiet mini dusika... 9 dni je podla mna velmi skoro
@prskavka2223 ahoj ja som tiez skusila dalsi citlivejsi test a tiez nic nevidim som 7 dpo
@milasik10 viem viem ale porovnala som to s mojim decembrovym tehotenstvom,ze som bola 8dni pred MS a mala som riadne ciarky obe...ale ja viem ze pokazde je to ine 😙
@iwulqa mojka a mas nejake pocity v brusku?
Baby ak som mala včera o dvanástej na obed pozitívny ovulácny test a potom večer sme sa snažili s tým ze som ostala ležať až do rána treba sa aj dnes?.. Ci nejaká šanca tam je žeby to stačilo... Prepáčte ak sa to niektorej bude zdať zbytočna otázka 🙂🙏
@prskavka2223 vies co vcera ma brutalne pichalo v podbrusku asi 2cm pod pupkom ale vobec som nevedela co robit bol to zvlastny pocit a byva mi blbo vcera som musela utekat v meste na wc lebonsom sa skoro povracala z vonavky ktoru mala pani v obchode predomnou a druhy x z cigarety na ulici. A posledne 4 dni mi zvykne byt z nicoho nic na odpadnitie
@iwulqa fiiiiha zeby tak skoro sa prejavovali nevolnosti? Mna dost casto picha v podbrusku a obcas ma tsm tak tahaaa ako keby,ale oktem toho ani nic ziadne nevolnosti ani pachy mi nevadia.
@prskavka2223 neviem pri prvom som vedela ze som tehotna hned e mam pocit ze aj vtedy mi bolo tak ze zle. No mecham sa prekvapit a ked nie tak nech aspon MS pride nech viem na com som. Dnes je 34 DC ale led ovu bola 26DC tak metusim ako dlhy bude cyklus
@patkaamirko u mna len tak po troch a potom sa to rozbehlo ani som netušila celý den ma bolelo akoby som mala dostať ms a potom večer už to bolo viac a viac ale neriešila som len muž že som nejaká divná a ja že ma bolí brucho a začal mi to stopovať ... a bolesti každých 5 minút.. dala som si teplú sprchu a ostalo mi horšie a v aute ma chytili kontrakcie a ked som prišla do nemocnice tak som bola na 5 prstov otvorená a išlo sa rodiť 😀 ale malá prišla na svet sekciou o 0.45 ráno ... držím palce nech už to máš za sebou a to najkrajšie už v náručí 😉
@prskavka2223 každé tehu je iné ja som pri prvom mala koľajnice ako hrom v den ms a pri druhom som v den ms mal dúšika, ktorý sa ukázal len po zaschnutí a necítila som sa vôbec tehu... a pri prvom som bola unavená bolo mi zle... pri druhom mi prišlo zle asi len v treťom mesiaci aj to len ked som si umývala zuby..neboj nikam sa neponáhľaj ak tam bábo je ono počká 😀
@matilda72 ja vieeeem 🙂...hej uz nebudem testovat,pekne si pockam ten cca tyzden ci pride MS alebo nie...aj lekar mi dnes povedal,ze pekne relaxovat a oddychovat 🙂. Dakujem
@iwulqa no ja som dnes 19DC,ja mam pravidelny 28DC nikdy mi MS nemeskala viac ako 2 dni...mne chodi ako hodinky 🙂...strasne dlhe su tie dni od ovulky po MS,ze?🙂 hej mas pravdu ked pride MS tak pride aspon si znova mozme odsledovat ovulku a ist znova na to. Mne od septembra chce lekar nasadit clostil a 5.10.ideme s muzom na reprodukcnu imunologiu tak aj tam som zvedava co bude. Este tento stvrtok idem s kamoskou bylinkarke do vrboveho,vela zien o nej pise a aj v telke a novinach bola...tak skusim aj jej rady za to nic nedam 🙂
@prskavka2223 ja som objednana na 11.9 na hematologiu a az po nej na imunologiu ale som teda zvedava co to bude. A skusala si si spravit ovu ze ci je cisty alebo su tam 2 palicky?
@prskavka2223 potom ni daj dake rady ja to mam do vrboveho daleko
@ejuska2586 ved to tiez si myslim ze to je bud alebo.budem testovat o dva dni zase.

@alilka Drž sa dnes Zlatko. Myslím na Teba a držím palce, nech to ide čo najlepšie, ako sa dá a maternica ti ostane celá.