icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ejuska2586
8. aug 2017

@alilka Drž sa dnes Zlatko. Myslím na Teba a držím palce, nech to ide čo najlepšie, ako sa dá a maternica ti ostane celá.

trinka
8. aug 2017

@iwulqa niečo sa mi mari ... ❤️

patkaamirko
8. aug 2017

@matilda72 Ďakujem 🙂 zo mňa už tiež tak po troške 2 či 3 týždne,ale to bolo také ako keby s výrokom,a včera to bolo megaaaaaa 😂😂 také dva kusy veľké ako menší orech...

prskavka2223
8. aug 2017

@iwulqa no akurat som prisla od gyndu a ze ovulacia prebehla, ze mam krasny folikul na lavej strane, takze to musela byt ovulka podla testov cca v 13DC ked bol test najsilnejsi a ze mam krasnu vysoku sliznicu, takze to znamena bud mam cakat pozitivny test onedlho alebo MS...co skor tipujem na MS pri nasom stasti v zazrak :(

zunajda
8. aug 2017

@prskavka2223 Držím palčeky, aby to bol pozitívny test!

iwulqa
8. aug 2017

@prskavka2223 treba verit ze budu na teste //. Gratulujem moja ma zase dovolenku takze ja musim pockat az do stredy ked do stredy nic tak pojdem za nou

prskavka2223
8. aug 2017

@zunajda dakujeeeeem,ale moc tomu neverim, kedze ja nemam stastie v zazrak :(

soncita22
8. aug 2017

@alilka Moj, myslim na teba! 💕 Drzkaj sa a vela sily prajem...🌼

prskavka2223
8. aug 2017

@iwulqa aha skusila som testik doma,ale je uuuplne biely ☹...sice mam este 9dni do MS,ale ked som otehotnela v decembri tak som mala dve kolajnice rovnako silne a to bolo 8 dni pred MS,ale bohuzial to bol ten potrat ☹

liara30
8. aug 2017

Viete mi poradit ktora mate s tym skusenost.Som 12DPO mam slabo pozitivny test ale po Pregnyle.Ktory obsahuje Hcg hormon a postupne sa do 2 tt vyplavi z tela.Tak neviem ci je to z toho alebo mozne tehu.Nazory su rozne.Dakujem za odpoved

ejuska2586
8. aug 2017

@liara30 Pockaj, ci ti bude meskat mrska. Zatial to moze byt oboje - Pregnyl i tehotenstvo. Prip. testovat dalej kazdy druhy den a sledovat, ci ciarka tmavne, alebo bledne.

maryah
8. aug 2017

@prskavka2223 9 dni do ms je testovat zbytocne, je to velmi skoro.

milasik10
8. aug 2017

@prskavka2223 ahoj, mne 5 dni pred MS bolo vidiet mini dusika... 9 dni je podla mna velmi skoro

iwulqa
8. aug 2017

@prskavka2223 ahoj ja som tiez skusila dalsi citlivejsi test a tiez nic nevidim som 7 dpo

prskavka2223
8. aug 2017

@milasik10 viem viem ale porovnala som to s mojim decembrovym tehotenstvom,ze som bola 8dni pred MS a mala som riadne ciarky obe...ale ja viem ze pokazde je to ine 😙

prskavka2223
8. aug 2017

@iwulqa mojka a mas nejake pocity v brusku?

kacenaaa
8. aug 2017

Baby ak som mala včera o dvanástej na obed pozitívny ovulácny test a potom večer sme sa snažili s tým ze som ostala ležať až do rána treba sa aj dnes?.. Ci nejaká šanca tam je žeby to stačilo... Prepáčte ak sa to niektorej bude zdať zbytočna otázka 🙂🙏

iwulqa
8. aug 2017

@prskavka2223 vies co vcera ma brutalne pichalo v podbrusku asi 2cm pod pupkom ale vobec som nevedela co robit bol to zvlastny pocit a byva mi blbo vcera som musela utekat v meste na wc lebonsom sa skoro povracala z vonavky ktoru mala pani v obchode predomnou a druhy x z cigarety na ulici. A posledne 4 dni mi zvykne byt z nicoho nic na odpadnitie

prskavka2223
8. aug 2017

@iwulqa fiiiiha zeby tak skoro sa prejavovali nevolnosti? Mna dost casto picha v podbrusku a obcas ma tsm tak tahaaa ako keby,ale oktem toho ani nic ziadne nevolnosti ani pachy mi nevadia.

iwulqa
8. aug 2017

@prskavka2223 neviem pri prvom som vedela ze som tehotna hned e mam pocit ze aj vtedy mi bolo tak ze zle. No mecham sa prekvapit a ked nie tak nech aspon MS pride nech viem na com som. Dnes je 34 DC ale led ovu bola 26DC tak metusim ako dlhy bude cyklus

matilda72
8. aug 2017

@patkaamirko u mna len tak po troch a potom sa to rozbehlo ani som netušila celý den ma bolelo akoby som mala dostať ms a potom večer už to bolo viac a viac ale neriešila som len muž že som nejaká divná a ja že ma bolí brucho a začal mi to stopovať ... a bolesti každých 5 minút.. dala som si teplú sprchu a ostalo mi horšie a v aute ma chytili kontrakcie a ked som prišla do nemocnice tak som bola na 5 prstov otvorená a išlo sa rodiť 😀 ale malá prišla na svet sekciou o 0.45 ráno ... držím palce nech už to máš za sebou a to najkrajšie už v náručí 😉

zuzinkaba
8. aug 2017

@kacenaaa ja som na tom presne ako ty😀Tento mesiac som mala taku silnu obulaciu ze som si musela dat aulin a ani ten nezabral a ked uz mi bolo lepsie som si spravila ovu test a za 10 sek tam hned vyskocili 2 // tak sme to vecer vyskusali a tiez som ostala lezat az do rana😀😀

matilda72
8. aug 2017

@prskavka2223 každé tehu je iné ja som pri prvom mala koľajnice ako hrom v den ms a pri druhom som v den ms mal dúšika, ktorý sa ukázal len po zaschnutí a necítila som sa vôbec tehu... a pri prvom som bola unavená bolo mi zle... pri druhom mi prišlo zle asi len v treťom mesiaci aj to len ked som si umývala zuby..neboj nikam sa neponáhľaj ak tam bábo je ono počká 😀

prskavka2223
8. aug 2017

@matilda72 ja vieeeem 🙂...hej uz nebudem testovat,pekne si pockam ten cca tyzden ci pride MS alebo nie...aj lekar mi dnes povedal,ze pekne relaxovat a oddychovat 🙂. Dakujem

prskavka2223
8. aug 2017

@iwulqa no ja som dnes 19DC,ja mam pravidelny 28DC nikdy mi MS nemeskala viac ako 2 dni...mne chodi ako hodinky 🙂...strasne dlhe su tie dni od ovulky po MS,ze?🙂 hej mas pravdu ked pride MS tak pride aspon si znova mozme odsledovat ovulku a ist znova na to. Mne od septembra chce lekar nasadit clostil a 5.10.ideme s muzom na reprodukcnu imunologiu tak aj tam som zvedava co bude. Este tento stvrtok idem s kamoskou bylinkarke do vrboveho,vela zien o nej pise a aj v telke a novinach bola...tak skusim aj jej rady za to nic nedam 🙂

iwulqa
8. aug 2017

@prskavka2223 ja som objednana na 11.9 na hematologiu a az po nej na imunologiu ale som teda zvedava co to bude. A skusala si si spravit ovu ze ci je cisty alebo su tam 2 palicky?

iwulqa
8. aug 2017

@prskavka2223 potom ni daj dake rady ja to mam do vrboveho daleko

kacenaaa
8. aug 2017

@zuzinkaba len to ci to stačilo ci už bola ovu dufam 🙏😍

kacenaaa
8. aug 2017

@zuzinkaba mňa aj to metie že som mala tlaky až dnes tak dúfam ze to naše "žabky" zo včera vydržali 😀 ale taky silno pozitívny test som už dlho nemala

liara30
8. aug 2017

@ejuska2586 ved to tiez si myslim ze to je bud alebo.budem testovat o dva dni zase.