icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

prskavka2223
8. aug 2017

@iwulqa ovu som dnes nerobila...vcera bol uuuplne biely. No ja to mam tiez nejak 57km do vrboveho,ale mam dovcu vo stvrtok tak si urobime s kamoskou vylet 🙂.

iwulqa
8. aug 2017

Asi som otravna ale pozerala som ten test a je tam druha ciarka ale je pri C a to sa mi nezda. Stretli ste sa s tym niekto.

meli8412
8. aug 2017

@kacenaaa Jedna z najlepšich čásť je to skušanie, poistite sa aj dnes 😉

meli8412
8. aug 2017

@iwulqa Fakt divný test, skús ďalší test, tentzo vyzerá chybný, ale držím palce, aby si mala na tom tiež 2 čiarky 🙂

kacenaaa
8. aug 2017

@meli8412 nedasa lebo muž už odysiel do prace na týždeň 😖

meli8412
8. aug 2017

@kacenaaa Tak ostáva už len dúfať, že motyka vystrelí. Držím silno palce 🙂

adulka1989
9. aug 2017

@iwulqa kamaratka si raz robila tak isto vyzerajuci test a neukazal jej ani jednu palicku a bola tehotna druhy uz nekupila isla rovno k doktorovi

kacenaaa
9. aug 2017

@meli8412 tak ovu musela byt lebo dnes už mliečny hlien úplne tak možno 😉

trinka
9. aug 2017

Baby asi nič že? Čakať MS? Včerajší dr.Max a dnešný (max som už nemala)

trinka
9. aug 2017

Skúsim lepšiu dnešného

ina666
9. aug 2017

ahoj baby nieviem stoho vist co si mislite o teste som tehu alebo nie☹vidita tam ducha

ina666
9. aug 2017

vidite tam nieco

biba12
9. aug 2017

@trinka ahoj, negatívne du všetky podľa mňa.

biba12
9. aug 2017

@ina666 nič tam nevidím.

trinka
9. aug 2017

@biba12 Njn aj som si myslela.

trinka
9. aug 2017

@ina666 strašne tmavá foto...

sisy222
9. aug 2017

@trinka uz čakáš ms?na tom modrom jedine sa Mi cosi marí,ostatne sa zdajú negatívne.radsej skus rovnaku značku,aj ked to budes chcieť porovnať,bude to lepsie.

sisy222
9. aug 2017

@iwulqa ten test si nerozoberala? 🙂 lebo vyzerá akoby bol vložený naopak,kedže tu druhu čiarku tam vidiet 🙂 neskúšala si iný test?

sisy222
9. aug 2017

@ina666 ty tam cosi vidíš ze?aj mne sa cosi zdá,ale tažko povedat,neviem ani fotku upraviť,mozno ti povedia lepsie iné baby 🙂

trinka
9. aug 2017

@sisy222 ten Modry je zo včera. U nás nemali Dr Max. Zajtra skúsim kúpiť. Ja som mala v máji sp a potom prisla MS až po 60 tich dňoch. Takze vôbec netuším kedy ju mám čakať ... momentálne som 34 dc ... a myslím že asi 7-9-10 dpo ... strašne to mám rozhádzané.

patkaamirko
9. aug 2017

@matilda72 No pekne..Ešte že stopoval 😀
Vieš čo ja už chcem tak porodiť,kamošká tiež rovnaký týždeň aj deň termínu a porodila predvčerom ani nevedela že rodi pokiaľ jej nepichli oxytocin a to bola na bežnej prehliadke 😂😂😂 Ja už neviem.čo robiť,aj so. mala bolesti tiez také silné predvčerom,a vypadli zo mňa tie kúsky zátky dosť veľké, odvtedy sme mali aj sexik a to riadny, a ajtak nič, zakaždým. si dávam teplú sprchu takú teplejsiu,aj na tej lopte som, malého som.včera nosila vonku na rukách,pomaly 3 ročného a nič 😂😂 trocha ma zabolelo bruško a aj prešlo 😥. Už som.začala aj vysávať...Nemám problemy,neni som taka veľká, ale má velmi všetko zospodu boli a už toho mám plné zuby. Hlavne že mám bruško už úplne padnute, dobre že nie na stehnách a malú cítim pod prsnou kosťou a rebrá mi ide dolamat..To si neviem vysvetliť

iwulqa
9. aug 2017

@sisy222 ahoj nie nerozoberala 😂😂 ale podla mna dojde MS mam brutalnu bolest v krkzoch.

cvikla12
9. aug 2017

@alilka ahoj moja ako sa cítiš?

patkaamirko
9. aug 2017

@matilda72 A akirat som mala zase zátka ale už bola redsia s krvou 🤔žeby už ?😇😇😇😘😘😘

ina666
9. aug 2017

@trinka a tato

ina666
9. aug 2017

@trinka tento

trinka
9. aug 2017

@ina666 rozmazana je fotocka...😒

ina666
9. aug 2017

@trinka tento

alilka
9. aug 2017

@cvikla12 ahoj. Tak v rámci možností .nieje sa s čím chváliť..veľmi som celá bolava..už som po operácii,včera to prebehlo..odobrali mi z maternice a teraz sa snažím zotaviť .no tu bolesť neprajem nikomu..

trinka
9. aug 2017

@alilka a aká je prognóza?