Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@iwulqa kamaratka si raz robila tak isto vyzerajuci test a neukazal jej ani jednu palicku a bola tehotna druhy uz nekupila isla rovno k doktorovi
@matilda72 No pekne..Ešte že stopoval 😀
Vieš čo ja už chcem tak porodiť,kamošká tiež rovnaký týždeň aj deň termínu a porodila predvčerom ani nevedela že rodi pokiaľ jej nepichli oxytocin a to bola na bežnej prehliadke 😂😂😂 Ja už neviem.čo robiť,aj so. mala bolesti tiez také silné predvčerom,a vypadli zo mňa tie kúsky zátky dosť veľké, odvtedy sme mali aj sexik a to riadny, a ajtak nič, zakaždým. si dávam teplú sprchu takú teplejsiu,aj na tej lopte som, malého som.včera nosila vonku na rukách,pomaly 3 ročného a nič 😂😂 trocha ma zabolelo bruško a aj prešlo 😥. Už som.začala aj vysávať...Nemám problemy,neni som taka veľká, ale má velmi všetko zospodu boli a už toho mám plné zuby. Hlavne že mám bruško už úplne padnute, dobre že nie na stehnách a malú cítim pod prsnou kosťou a rebrá mi ide dolamat..To si neviem vysvetliť
@matilda72 A akirat som mala zase zátka ale už bola redsia s krvou 🤔žeby už ?😇😇😇😘😘😘

@iwulqa ovu som dnes nerobila...vcera bol uuuplne biely. No ja to mam tiez nejak 57km do vrboveho,ale mam dovcu vo stvrtok tak si urobime s kamoskou vylet 🙂.