icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trinka
11. aug 2017

Babule... vidíte niečo? Či mi sibe? Nie je moc blízko? 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

alilka
11. aug 2017

@trinka je to moc blízko..

zuzinkaba
11. aug 2017

@kacenaaa haha akurat som ti isla pisat presne to iste ze tiez citim od vcera vecera take divne podbrucho jak kebyze uz mam teraz dostat ms😀🙈my to mame vidim, ze vsetko zatial tak isto. Dufam ze aj obed najdeme // na testoch teraz😊

jarka0
11. aug 2017

@liara30 ďakujem ale pokiaľ to nemám potvrdené tak sa nechcem moc tešiť chcela by som ísť v pondelok

kacenaaa
11. aug 2017

@zuzinkaba som zvedavá veľmi ako dopadneme 😉🙏

trinka
11. aug 2017

@alilka teda chybný test, že?

sisy222
11. aug 2017

@trinka podla mna to vyzerá zaujímavo....bud trpezlivá a skusaj ďalej ;)

zuzana256
11. aug 2017

@trinka abonj vidieť ale strašne ešte slabulinko

zuzana256
11. aug 2017

@trinka áno je vidieť malo byť

alilka
11. aug 2017

@trinka vyzerá ako chybný..ako kto vie či nieje chybnú len v tom že od výroby testovaciu čiaru posunuli a na HCG reagovať má.. 😁 to ozaj neviem.. najmúdrejšie bude samozrejme test zopakovať. 😉

liara30
11. aug 2017

@jarka0 no ved ani ja to nemam este potvrdene tak sa tiez bojim ..Daj vediet ako si v pondelok dopadla.To aj ja uz budem mat vysledky hcg.

patkaamirko
11. aug 2017

Ahojte ženy, dnes som na wcku mala jasnú červenú krv, malú zrazeninku a potom.aj na intímke také otlacene..Okrem.Okrem.toho ešte stále spinim z tej zátky čo mi odišla pred pár dňami s krvou... Snad to neni niečo zlé 🤔 Nemam ani bolesti len také slabšie menštruačné niekedy ich ani necítim...

jarka0
11. aug 2017

@liara30 ok budem držať palce aby nám to vyšlo a bolo všetko v poriadku

aduska_ba
11. aug 2017

@patkaamirko ja som pri malom mala to isté a o 4 hodinky sa narodil. 🙂

gaby22
11. aug 2017

Vidíte tam niečo alebo mi dobe už ms mešká 4 dní a tento mesiac som brala clostylbergyt tak neviem sama

dominika296
11. aug 2017

@patkaamirko mne to teraz 7.8. Zacalo hlienovou a potom slabymi menstruacnymi bolestami a na druhy den 8.8. sa narodila nasa laska Alexandra 💖

dominika296
11. aug 2017

@patkaamirko a este dodam ze za noc som sa otvorila na 7cm a hned o 9rano ma brali na porodnu salu a 9:55 sa nam narodila 🙂

patkaamirko
11. aug 2017

@dominika296 Myslíš že to už konečne dnes príde 😆🤗😇
Bolesti nemám silné a ani pravidelne....Už asi dve hodky som nemala bolesti a ani ta krvicka aspoň kvapka už neni...

liara30
11. aug 2017

@jarka0 presne tak drzime si palce aby to vyslo😉👍

jarka0
11. aug 2017

@liara30 veru ale sa veľmi bojím po tej jednej skúsenosti 😢

nitusiak
11. aug 2017

@liara30 robila som nejaký iný test, úplne :D a mala som ve čiarky, jednu viditeľnú, ale nie ešte tak, akoby som si predstavovala tak už na to kašlem pár dní 🙂

liara30
11. aug 2017

@jarka0 to asi kazda ktora to prezije tak ma strach aby to zase tak nedopadlo.Netreba na to mysliet a hadam bude dobre😊

liara30
11. aug 2017

@nitusiak no ved ano treba nechat tak a urobis si zase buduci tyzden.

trinka
12. aug 2017

Bre ranko kocky, včerajší test bol chybný na 100%... tu je dnešný biely ako tatranský sneh. Tento mesiac teda končím s cikanim na paličky a snáď to vyjde další cyklus ❤️😘

iwulqa
12. aug 2017

Babule ovu testy stale pozitivne nech ich robim hoc kedy pocas dna dnes 3 a stale pozitivny a tehu stale negativne dnes som 37DC

biba12
12. aug 2017

@iwulqa ahoj, no tehu je ozaj negativny.

ikonica
12. aug 2017

@iwulqa hmmm nebyvaju ovu pozitivne aj ked ma zena napr cystu? ja som pred poslednou ms mala sice nie taky silny ale dost silny oproti zvysku mesiaca... a potom som tu pisala o tom ze idem na pohotovost lebo neviem ci mam slepak zpaleny alebo cystu.... po prikladani ladu to preslo a o dva dni prisla ms.... dnes si myslim, ze ta bolest bola cysta ktora praskla...

ikonica
12. aug 2017

aaa to som si pomylila asi s tehutestom.. ten moze byt falosne pozitivny ked je cysta.. ale ten moj ovu bol pekne silny pred ms..

iwulqa
12. aug 2017

@ikonica cystu nemam pred mesiacom som bola u dr a vsetko v poriadku tiez mi pozerala ci nemam cysti

ejuska2586
12. aug 2017

@ikonica Aj ovu moze byt pozitivny ked je cysta. Funguju dost na podobnom principe. Len HCG ma tusim jednu zlozku navyse oproti LH hormonu. Preto ti aj ovulacny ukaze tehotenstvo, ale tehotensky neukaze ovulaciu.