Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@liliputka23 ano,je silnejsia a o dost
@michhaela urob ešte testik 😁
@andrea121268 ahooj velka gratulacia 🙂...akurat aj ja mam problem stym, urobila som si dr.max testik rano a najprv biely a po hodinke kuknem a tam dušík,tak neviem ci aj po limite sa to rata :(
@prskavka2223 každý test na iný limit ale po hodine už nie je výsledok správny..ak tam nič nebolo tak tehotná nie si
@prskavka2223 u mňa to platilo, keď som tehotná nebola, tak sa tam neukázalo absolútne nič...a tento mesiac som mala úplne slabucke náznaky tri hodiny po limite a po týždni sa konečne objavil duch aj v limite ☺ držím palce ✊
@nivea777 tak ale ocividne u @andrea121268 to plati aj po limite
@andrea121268 dakujem 🙂 ako volnym okom je viditelny duch, nemusim ho naklanat a pod svetlo davat a podobne, tak este pockam 2 dni a zase si urobim a ked zase az po zaschnuti sa objavi tak to neplati u mna,ale tebe drziiim palce aby drobcek sa poriadne "zahniezdil" v brusku a krasne rastol 🙂
@prskavka2223 veď píše že po týždni až mala v limite,za ten týždeň stúplo hcg.. to predtým sa nedá brať do úvahy.. ak by mala jeden týždeň ducha po limite tak o týždeň by už nemala ducha ako píše ale viditeľne čiarky.ak je raz hcg v nejakej hodnote tak to zafarbi ciarku danej intenzity ..Keď hcg rastie tak tmavne čiarka a nie že keď rastie tak sa ukáže v limite
@prskavka2223 ako nechcem ti dávať nejaké plané nádeje, píšem len teraz svoju skúsenosť a ja veru testujem vždy len testami dr. Max. Minulu nedeľu som mala úplne slabú čiarku, v pondelok o málinko silnejšiu zase asi 3 hodiny po limite a o dva dni biely test, tak som myslela, že je to stratené...túto nedeľu mi to nedalo a testla a vysiel duch v limite a dnes som si to potvrdila digitálnym testom 😊 na fotke môj prvý test
@andrea121268 no aj mam toho dnesneho este silnejsieho :D...nie nerobim si ja plane nadeje, ja to beriem uz tak ked ma silniet tak skusim o dva dni a mala by byt silnejsia, ak zase bude len duch a duplom po limite tak tym testom sibe :D...a tebe uz meska MS ci? ja mam este do MS 5 dni
@andrea121268 vidíš, Keby tie testy spred týždňa boli pozitívne aj po limite tak by ti čiarka tmavla a nie že potom si mala čistý biely test.. Testy majú svoje limity väčšinou 10minut.. keby v tom čase máš hcg v tele tak sa to ukáže hneď a nie že si test zmyslí po 3hodinach " a šak ukážem čiarku"..druhá vec keby si pred týždňom mala hcg tak po týždni už nemáš ducha ako si písala.. ak sa nemýlim Digi ti ukázal 1-2 čo taktiež utvrdzuje že pred týždňom si hcg v tele ešte nemala,bábo nebolo uhniezdene .. k babu gratulujem,ale do budúcna po limite test netreba brať do úvahy
@archanjel008 minuly mesiac bolo biochemko ... ale tak robila som inu znacku dnes rano a bol negativny, tie testy co som mala od jednej z konika asi duchuju o 106 ... trocha som sa upokojila, lebo som sa uz bala ze zasa nieco 🙂
@nivea777 zdá sa mi veľmi nepravdepodobné, že mi tri testy ukázali falošného ducha alebo nejaký presvitajuci kanalik, keď nikdy predtým mi neukázali nič ani po dvoch dňoch a to som sa ich veru natestovala 😄 ten biely test si vysvetľujem skôr tak, že som ho urobila z menej koncentrovanej moci a tým pádom mi tu veľmi nízku hladinu hcg nedokázal zaregistrovať...v nedeľu som test robila z večernej slabej moci a ukázal sa mi voľným okom viditeľný prúžok. Ale ako som napísala vyššie, píšem iba o svojej skúsenosti.
@prskavka2223 ja mám veľmi nepravidelnu MS, čiže som netušila, kedy mám ovulaciu a kedy má prísť MS, preto som testovala toľkokrát 😉
Ahojte tak vysledky hcg mam 150 ... ale podla poslednej ms by som mala byt tak v 6-7 tyzdni doktor povedal ze mam prist ked prestanem krvacat lebo ze na sone teraz nic neuvidi povedala som mu ze ovulaciu som mala 6.1 a viem to uplne na isto( podla hlienu a bolesti v podbrusku) sex sme mali 4.1 aj 6.1 potom priatel odisiel do zahranicia kedze tam pracuje odvtedy som sex nemala kedze tam chodi na mesiac cize ak som tehotna alebo som bola stalo sa to vtedy podla tej ovulacie by som mala byt v akom tyzdni? Ja uz fakt neviem co si mam mysliet o tomto celom ach jaj 😭
@dadulik6 podľa mňa medz 5-6 tt
@dadulik6 moja kľud. Ešte ti ide krv? Co keď si neskôr otehu a ty ani nevieš. Vy ste sex cmohli mat v daný deň ale môžeš otehu aj neskor.
@dadulik6 a veľa žien krváca počas menzes aj počas tehu.
@dadulik6 mne vychádza 4 5tt
@milagrosss20 ano stale momentalne mam klasicke kramy do nemocky ma neposielal kedze nemam velke bolesti len klasika ako pri ms znesitelne bez tabletky myslis ze keby si spravim tehu test a je silnejsia ciarka tak to je dobre znamenie? Kedze tie predtym som mala slabsie ako kontrolna
@krajcovicka takato zmetena som este nebola vcera som sa zmierila s tym ze nic z toho a teraz mi da zase nadej dufam ze ak som nech to nieje to mimomaternicove to radsej potrat ach strasne a teraz byt v neistote kym to krvacanie neprestane
@milagrosss20 ale ja to mam naozaj riadne plnohodnotnu menstruaciu ziadne slabe spinenie
@dadulik6 och tak to asi už nič. Asi bio už je.
@krajcovicka Ahoj moja tak zajtra na mna mysli o 8.00 rano krv a hned vysetrenie ( sestricka mi oznamila, nech sa nachystam, ze pojdem mozno rovno na oddelenie ) 😢😢
@milagrosss20 dufam bojim sa mimomaternicoveho
Kazdym dnom boli ciarky tmavsie (obe) a pouzila som rozne znacky testov v 2a 3tt
@andrea121268 tam je len jedna ciarka.. neviem kolko dni si od ovulacieho, alebo poslednej menstruacie.. ja som si robila test po mesiaci od ovulacie poslednej a ukazalo mi obe ciarky. Kupila som si test clerblue, ktory ukazuje od 1-3tyzdne tehotenstva.. tak skus este ten.

@krajcovicka
@milagrosss20
@andrea121268 dievčatá, ďakujem za povzbudivé správy, trošku sa teším ale zároveň sa bojím...