Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 aoj Luti, dakujem pekne za upravu..no ide o to ze na 20 DC si muz povedal ze sak co sa mooze stat ved ovu bola isto min tyzden-tak hopsa hejsa....mna po 5 dnoch zacalo tak blbo pichat jak pri predoslych dvoch deckach...to bolo v stvtok..cize by som bola dnes rano co som robila cca 8dpo...no neviem..je to pepino yo..
@trinka ahoj, no nebola som tu veru dlhsie, mala som chorych chlapov doma vsetkych 3 - mm na na nervy ako vzdy - umieral od zimnice a z teploty...Ja som teraz nakapata zas od vikendu...No len trosku hrdlo a zavalene nosne dutiny, inak v pohode fungujem...Inak nove nic...Ty ako, snazilkujete dalej?...Prajem Ti krasny dnik 🌷🌞😘
@loli9511 skus testovat takymto testom pruzkovym este za 2 dni, uvidis, ze // budu vyraznejsie 😉...A neboj, ver babätku a tomu, ze tentokrat to bude tak, ako byt ma...Mysli len pozitivne ❤❤❤...Keby si tehu nebola, digi by Ti neukazal nic 😉...Bud v klude, za 2 tyzdne na kontrole budes ziarit stastim...Prajem Ti to...Teraz len oddychuj a nepripustaj si nic zle! 😉
@loli9511 ja mam skusenost a to mam dve 🙂 ze ak ti digi ukazal 1-2 resp 2-3 tak je to naisto ze mas v sebe HCG..tie pruzkove su sice fajn ,ukazali ducha a bolo to tehu..ale ked naozaj chces byt ista tak digi a ten ti vysiel..neni o com 🙂..a ber to tak..ked je babo zdrave, silne udrzi sa a ked nie, odide..nic sa s tym neda robit...:( ale mne pri prvej pomohol duphaston..mozno ti ho aj sam doky pre istotu do toho 12tt da..je to len progesteron akoby taka poistka ked nefunguje dobre zlte teliesko..ja mam PCO a mam tento problem je to iba hormonalna vec takze mne Duphaston malu udrzal a teraz mi robi nervy :D
@kristinka95 vidím tam jasne druhu čiarku, len je nejaká tenká, skús ešte jeden test spraviť a porovnať s týmto
@kristinka95 nechcem byť zlá ani to nemyslím zle no ja tam nič nevidím skús o 2 dní spraviť zase veľmi držím palce nech tam máš potom jasné //🍀🍀🍀
@kristinka95 nevidim nic😞
@miriamn76 ano, rychlo jej to veru ubehlo 😉...Napis jej sem, ona si to urcite precita, chodi sem, dnes sme spolu pisali v IP 😉...Ja uz do porodu s nou asi pisat nebudem, ale volat mozno budem s nou, odkazem jej...Tebe prajem pekny vecer a vela stasticka na ovulku, nech sa Ti coskoro zjavia // 🙏😘
@kristinka95 vidim dusika...testuj zas za 2 dni, drzim palceky, aby tmavol...😉
@luta13 ďakujem za odpoveď. Verím v to prsia ma už bolia piaty deň takú bolesť som veru ešte nemala
@kristinka95 vidim slabeho dusika 🙂
@mini007 😊 Juj drzkajte sa
@barborita_g dakujeme😘