Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domci1203 nevadi, ze ste sa az tam dopracovali - do centra 😉 ...Dolezite je, ze vam pomozu a ze si isto vynosis coskoro svoje vytuzene babätko...Verim tomu a prajem Ti to...Trapila si sa uz dost, teraz bude dovod na radost a zdrave tehulkovanie...Dufam, ze nam sem potom pridas testik s // 🤰😘❤🙏🍀
@mimiqa len pekne papaj, ked babätko pyta, tak len si daj - ja som sa nikdy neobmedzovala a jedla som vseko, na co som mala chut (aj to tak dopadlo - mam 28kg naviac ako pred 10 rokmi - tie musia ist dole, aj keby co bolo)...Hlavne vela ovocia, zeleniny, ale aj sladkosti, ci zmrzka su fajn 😉
@luta13 jujjj mi vrav..ja jem zdravo uz koli zaludku mam snim problemy..a teraz??? Uplnee ze piate cez deviate...mnam ze chlebik vo vajicku ake zdrave😅..robila som palacinky no nezobla som dve..ja sladke za cely rok som nemusela..a zmrzka ach...prisiel drahy z roboty a ja oblecena vybehla som nanho s tym ze viem kam ideme..kukal...jeeeejj zee McDonalds aaa zmrzka jahody slahacka oooooouuu mnnnaaammm...🍨🍧

chodila tu este jedna babenka ktora mala na zaciatku problem s krvacanim... ale babatko sa drzalo zubani nechtami...len uz si nepamatam ci uz porodila ci este nie...nick tusim zacinal na b a tusim v nom bolo aj nejake cislo....