icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ikonica
5. feb 2018

chodila tu este jedna babenka ktora mala na zaciatku problem s krvacanim... ale babatko sa drzalo zubani nechtami...len uz si nepamatam ci uz porodila ci este nie...nick tusim zacinal na b a tusim v nom bolo aj nejake cislo....

ikonica
5. feb 2018

aaa nasla som ju v snazilkach @bea0802 o chvilocku bude rodit 🙂

wewe28
5. feb 2018

@val9 @mimiqa ako sa máte babulky?

mimiqa
5. feb 2018
mimiqa
5. feb 2018

@wewe28 uz nam bije srdiecko 😍slza mi hned vybehla....stale mi je zle od zaludka aaa spim a jem 😄😃🤣

wewe28
5. feb 2018

@mimiqa jeeeej, tak super. Veľmi sa tešim 😘 Ja som mala zasa migrénu včera 😒 myslela som, že aj prešli bo 2 mesiace bol pokoj a teraz druhá behom dvoch týždňov 🤷🏼‍♀️😖

mimiqa
5. feb 2018

@wewe28 ja som ju mala inak predtyzdnom som myslela ze umrem...po 9tich rokov....otras...len klud ticho tma pomoze...otras

maca000
5. feb 2018

@kukucka26 ahoj...no ja som spinila, tak som isla k lekarke a ta mi povedala, ze to pravdepodobne odkrvaca, este v ten vecer prislo krvacanie... a potom som bola na kontrole aby sa vylucilo mimomaternicove, lekarka povedala ze je to ciste takze sa musime snazit odznova

wewe28
5. feb 2018

@mimiqa mi o tom hovor 😀 trpím tom roky a bez tabletiek je to jednoducho otras.

kukucka26
5. feb 2018

@maca000 juj skoda drz samoja

maca000
5. feb 2018

@kukucka26 ďakujem

mimiqa
5. feb 2018

@wewe28 teraz tabletky nonono...pi vela vody

domci1203
5. feb 2018

@luta13 ďakujem ti krásne moja zlata :*.... Nas ale žiaľ čaká cesta do Gin Fiv žiaľ až tam sme sa dopracovali a uvidíme či iui alebo ivf. Už som z toho zničená všetkého :( ale verím ze sa dočkám svojho vytúženého bábätka🙂

wewe28
5. feb 2018

@mimiqa ja pijem stále veľa vody, takže v tom problém nie je 😒 nechápem ako niekto vydrží nepiť hoci len pol ďna...asi by som vyschla 😉 Ale tabletku teraz nezoberiem, neboj. Radšej to vytrpím.

luta13
6. feb 2018

@miriamn76 nemas zaco dakovat...Boh Ta zehnaj moja mila 😇🍀🤰❤

luta13
6. feb 2018

@domci1203 nevadi, ze ste sa az tam dopracovali - do centra 😉 ...Dolezite je, ze vam pomozu a ze si isto vynosis coskoro svoje vytuzene babätko...Verim tomu a prajem Ti to...Trapila si sa uz dost, teraz bude dovod na radost a zdrave tehulkovanie...Dufam, ze nam sem potom pridas testik s // 🤰😘❤🙏🍀

luta13
6. feb 2018

@trinka jasne, dajte s muzickom pauzu a potom sa vam isto zadari...Drzim palceky na vysledky z genetiky 🙂

luta13
6. feb 2018

@ikonica napisala som jej za nas vsetky do jej profilu k poslednemu jej prispevku, ze na nu myslime, nech ma lahky porod 😉

luta13
6. feb 2018

@mimiqa krasne drobciatko a gratulujem k srdiecku...Gratulujem a uzivaj vsetko 🤰😘

luta13
6. feb 2018

@maca000 je mi luto, ze si prisla o babätko...Drzim palceky na najblizsi cyklus...Boh Ta zehnaj 🙏❤

mimiqa
6. feb 2018

@wewe28 ha co sme Beecka??🤣...nic nas nerozhodi....i ked vtedy viem ze pomaly placem od bolesti....mna to prejde do hodky

mimiqa
6. feb 2018

@luta13 dakujem 😘uzivam..az na to jedenie..to je hruza najem sa za pol hod zas...a stale a stale...budem.bublinka 🤗

wewe28
6. feb 2018

@mimiqa tak to máš dobré, mne trvá dva dni 😒.Ale prežijem kvôli fazuľke 😂

luta13
6. feb 2018

@mimiqa len pekne papaj, ked babätko pyta, tak len si daj - ja som sa nikdy neobmedzovala a jedla som vseko, na co som mala chut (aj to tak dopadlo - mam 28kg naviac ako pred 10 rokmi - tie musia ist dole, aj keby co bolo)...Hlavne vela ovocia, zeleniny, ale aj sladkosti, ci zmrzka su fajn 😉

mimiqa
6. feb 2018

@wewe28 juj otras dva dni ...ostavas aspon vtedy doma??

mimiqa
6. feb 2018

@luta13 jujjj mi vrav..ja jem zdravo uz koli zaludku mam snim problemy..a teraz??? Uplnee ze piate cez deviate...mnam ze chlebik vo vajicku ake zdrave😅..robila som palacinky no nezobla som dve..ja sladke za cely rok som nemusela..a zmrzka ach...prisiel drahy z roboty a ja oblecena vybehla som nanho s tym ze viem kam ideme..kukal...jeeeejj zee McDonalds aaa zmrzka jahody slahacka oooooouuu mnnnaaammm...🍨🍧

emili31
6. feb 2018

@luta13 inak este som tak rozmyslala..nemohol sa kanalik pri tej fotke vytiahnut len?to by bolo robene na 8dpo..dnes som 29dc..neviem..slahlo by ma nacisto

petra102
6. feb 2018

@emili31 ja tam vidím ♥

emili31
6. feb 2018

@petra102 😳 no snad zajtra pride mrchana alebo v stvrtok 😰urci je to kanalik nejako zafarbeny

wewe28
6. feb 2018

@mimiqa minule som musela odísť z práce, lebo to bolo neúnosné.