Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@eva.ballester máj 🙂 heh no to urcite, ale tak ja stale hovorim, ze vsetko je tak ako ma byt 🙂
@monyka25 no schválne som pozrela v mojich foto pepino a je na tom najsprávnejšom mieste! Blahoželám 😍
@krajcovicka bojim sa strasne v decembri som mala biochem. A tento mesiac ovulka zas nemala byt🙁
@cica1650 mne sa to stalo ale tiež neviem čo to znamená :(
@kristina6014 vsak uvidime 😉 doma sice test uz nemam ale najneskor v pondelok idem do mesta tak kupim zas a ukaze sa
Dnes som bola na folikulometrii Som 12 dni po ms folikul bol 17mm velky ...
Pravdepodobne by ... mala Byt ovulka cez vikend a my sa s manzelom snazime kazdy druhy den kedze poberam tabletky na podporu ovulky ( Clomid )
A teraz rozmyslam ze ak sme mali vcera sex dalsi by mal Byt .. sobotu a potom pondelok ...
Ale nechcela by som .. prepast ovulku ..
Ak budem mat sex sobotu aj nedelu .. nepokaslem tym
Nic ? Citala som ze nieje velmi dobre mat sex kazdy den
Koli spermiam
🤷♀️
@vyvka ked ma dnes 17 mm, dnes by ste nemuseli sexovat a sex by ste mohli mat sobota nedela. Dnes urcite nepraskne a myslim ze ani zajtra nie.
@betina1984 pondelok mam .. is zase ze ci praskol No uvidime dnes urcite si dame pauzu a sobotu nedelu ..
Sa posnazime aj keby Bola nedelu ovulka alebo pondelok si myslim ze .. by to malo byt ok
Kedze....Spermie dokazu prezit dlhsie ze ??
@vyvka ano

@val9 kedy mate svadbu? Blahozelam. Mozno mimco si potrpi na papiere a caka, kym budete svoji 🤣