icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

23petka
22. nov 2013

@karmela dakujem,aj ja tebe prajem //...ja tiez nusim cakat este tyzden do 29.11.,tiez som strasne nedockava

eri28
23. nov 2013

@jujlucka to nie je duch, moje duchy su nevyditelne cize gratulujem 😀 😀

eri28
23. nov 2013

@barbora1985 moja pekne vyditelny duch, gratulujem... 😎

marienka1703
23. nov 2013

@karmela pozeram ze sme v rovnakom case ocakavania mrsky,,,,aj ja tajne dufam,verim, ze 30.11 nedojde :(((((

valika1210
23. nov 2013

Karmela ahoj....no robila som si no vysiel uz negativne....a tiez cakam mrchu v tom termine ako ty 🙂 takze duuufam ze nepride takze cakam 🙂 ale testiky doma tak este skusim v tyzdni....pri prvom mi vysli az tyzden po meskani...

fidela86
23. nov 2013

@valika1210 Pri prvom tehu ti vysli az po tyzdni meskania? a testovala si aj skor a vysli negativne? lebo mne meska dnes 2. den a test vysiel negativny a uz som to hodila za hlavu...nechcem sice zbytocne dufat, ale ak este zije sanca, tak by som nebola proti ;)dakujem za odpoved

zelenagw
23. nov 2013

Aj ja mám ducha zajtra ešte ciknem a v pondelok idem na krv 🙂 DRŽÍM PALCE VŠETKÝM 🙂

karmela
23. nov 2013

@valika1210 tak odpočítavať kocky 🙂 ja som natom uz tak,ze tehu nie ale pride menstruacia.Tak vam držím palceky.
@marienka1703 tak nech uz mrska nedôjde,len dve // 🙂
@fidela86 skús počkať a ked ti nedôjde urob si další test,niektorým kockám vyšiel pozitívny ako som čítala aj po dvoch týždňoch 😉
Tak dáme si vediet co a ako 😉

karmela
23. nov 2013

@zelenagw tak nech je výsledok taky aby ta potešil 😉

fidela86
23. nov 2013

@karmela vdaka 🙂 Ano, akurat som aj na nejakej odbornejsej stranke citala, ze ked sa tak ovulacia, ako aj uhniezdovanie maximalne natiahne, je mozne, ze test vyjde pozitivny az napr. na 36den, pricom ja mam bezne MS aj na 33dc, takze ono mozno sanca predsalen zije...a tiey odporucali, aby sa test po tom, co je negativny, opakoval do 2dni...u mna je absilutny rekord v dlzke cyklu 35 dni, takze o dva dni som na tejto hranici a ak by naozaj ani dovtedy MS nedosla, vyskusam este test na 36dc, cize v utorok...uvidime...drzte sa vsetkky, budeme sa infomorvat co a ako 🙂

zelenagw
23. nov 2013

@karmela už ma potešil 🙂 zajtra tu hodim fotky uz hádam s riadnymi kolajnicami 🙂

karmela
23. nov 2013

@zelenagw tak držím palce aby to boli čiarky ako sa patrí 😀

karmela
23. nov 2013

@fidela86 vela štastia a trpezlivosti do utorka 🙂

fidela86
23. nov 2013

@karmela dakujem 🙂 aj ked neverim, ze by do utorka sa nedostavila 🙂 Aj tebe drzim palce, aby cim skor zbehlo necakanie na MS ;)

karmela
23. nov 2013

@fidela86 nikdy nevies,ked sa snažíte.Tak potom sa ozvy co máš nové 😉

fidela86
23. nov 2013

@karmela no to mas pravdu 🙂 aj ty sa potom ozvi 🙂drz sa 🙂

majka_3
23. nov 2013

@barbora1985 Ahoj.no co test tmavne? 🙂

valika1210
23. nov 2013

@fidela86. Ahoj ano pri prvom som nepocitovala ani ziadnu nevolnost ani nic....akurat mi meskala.....a presne na 7mi den meskania vysla slabucka ciarka no a potom uz o 2 dni boli silne // 🙂 drzim palce 🙂

fidela86
23. nov 2013

@valika1210 dakujem pekne za odpoved 🙂A ak sa mozem opytat, robila si si testy aj pred tym 7dnom?

valika1210
23. nov 2013

@fidela86 vlastne predtym ani nie 🙂 ale ked mi ten 7mi den vysla slabulinka ciarocka ze som ju skoro videla iba ja takze predtym by mi asi nic neukazalo....🙂

jujlucka
23. nov 2013

@eri28 dakujem, ale to uz je trosku starsi prispevok....ja uz toho svojho ducha prave uspavam...tak vam baby vsetkym drzim palce, aby ste sa vsetky dockali....

karmela
23. nov 2013

@fidela86 urcite si nedockava,verim ti ale asi len cas ukáže.Niekedy ten tyzden trvá ako rok 🙂 Tak vela štastia a potom daj vediet ako si dopadla.Asi všetky tu mame nejake dni do ms.A všetkým višli duchovia.Musime vydržať a potom si podáme správy 😉

fidela86
23. nov 2013

@karmela ano, mas pravdu 🙂 Ale vzdryi, ak aj MS vydrzi a nedodje teda, to by bolo najmenej...ale ked mne ani ten duch nevysiel...kazdopadne, dame si vediet a drzim vam vsetkym palce 🙂

karmela
23. nov 2013

@fidela86 neboj moja vijdu aj // len sa treba vždy snažiť s drahým a vždy veriť 🙂 ja som sa tiez o malu snazilkovala 8 mes.a prišlo to 🙂 Nezúfaj a držím palceky nech vam to vijde čím skôr,aby si bola šťastná mamina

fidela86
24. nov 2013

@karmela jeeej, dakujem 🙂 kiezby si mala pravdu a vyslo to 🙂 vdaka za podporu 🙂

valika1210
24. nov 2013

@karmela tak to je dnesny...

isabella22
24. nov 2013

@valika1210 a kolky den po si si robila testik??

karmela
24. nov 2013

@valika1210 ahoj moja velmi nerada to vravim ja tam nevidím zatial nic.Urob testik este v den ked máš dostať ms alebo den po ked ti bude meškať.Veeeeľmi ti prajem // .Si nedockava však?ja som tu myšlienku uz zahodia ale vždy ma párkrát cez den prepadne.Drzim vam palce a este 5 dni do ms odpočítavam ako chlapy na vojne 😀 . Valika nebud smutná este nieje nic stratené 😉

valika1210
24. nov 2013

@karmela jeeej si zlata vdaka za povzbudenie.....🙂 na testiku doma to vidno lepsie no je to stale len duuuusik 🙂 preto som sem dala tu foto....no skusam lebo som vysadila hak tak sme sa snazili ze snazili 😀 tak skusam a cakam 🙂 velmi by ma to potesilo....no nejako nesmutim.....

valika1210
24. nov 2013

@isabella22 testik je este pred ms