Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 vsak ano..ale dneska uz moc testom neda verit ... Jediny ktory ti povie pravdu je lekar..no nie? 🙂
@snazilka19993 testom sa da verit len si musis zvolit tie spravne 😊
@snazilka19993 vyskusaj digitalny..ten ti ukaze podla mna,ked ma indikator 1-2
@snazilka19993 Ja som sa zabezpecila min. rok tak, ze som si kupila domaci tehotensky test z krvi, ten nastastie neduchoval 🙂
@dominini ano mas pravdu ale najistejsi test je krv a dr. 🙂 bud,alebo 🙂 .. @nivea777 uvidim zajtra ci dostanem ms .. Ms som cakala na 28dc keby sa nezadarilo kedze inofolic upravuje cyklus.. Dneska som 30dc .. Podla vsetkeho by som mala mat zajtra.. Ako inokedy ale teraz som uzivala 40 sackov inofolicu tak cakam.. Co bude.. Zajtra kupim ale UZ LEN DIGI ten mi snad ukaze pravdivo..nech to je ako je zajtra kupim inifolic a zacnem o5 uzivat 🙂 zatial uzivam len cistu kyselinu .. Uz ma iba tak jemnucko pobolieva v lavom vajecniku a dneska aj vcera som citila ako keby sa uz mala spustit ale namiesto toho iba biely husty vytok.. Neviem no
Ahojte..no začala škola a mala ma prisnu učiteĺku tak sme zamorene v knihach...😈och hruza takze nenam ani moc casu...sem tam sem nakuknem samozrejme.ano zatial v poriadku vsetko aspon dufam.inak sa necitim vibec ako tehula.nic mi nie je..len zapcha ma trapi😯dufam ze sa to nejak upravi.uz nam termin u lekara takze 27.9 idem k nemu.hadam bude uz aj srdiecko..
@enusamt
@butterfly333
pekný večer, snažilky 🙂
tak dnes mám 29dc a 12dpo .... a dnes ma ma začalo bolieť brucho výrazne ako predzvesť MS... takto to pokračovalo po celý deň.... i napriek tomu, že sa neviem vysomáriť z toho či mám po starom 29 - 32 cyklus alebo po novom 38 - 39, tak som si spravila test dnes o šiestej večer... a hľa! 🙂 druhá čiarka sa zjavila behom 3 minút a po 10 minútach sa trocha zvýraznila...
problém je, že mobily a foťák, tak otrasne fotia, že človek to na fotke vidí ako slabučkého ducha, musím nakloniť monitor dozadu, aby som to videla...no v skutočnosti je to pekne viditeľná ružová čiarka rovnakej hrúbky 🙂
len mi silno držte palce až to do tretice vyjde 😒
@mausy21 mne bude úplne najlepšie, ked mi skončí 1. trimester 😀
najväčšia sranda je, že mám kúpený clearblue plus, ale dnes ako sme boli s mužom v tescu, tak som začala uvažovať kde to tie ženy vidia tehu testy a kupujú ich? nikdy som ich nevidela a nemohla nájsť... no ale s mužom sme sa pustili do pátrania a podarilo sa predsa nájsť intimed pregnancy... za euro dva testy, tak reku vyskúšam 😀 samozrejme som nemohla odolať a mám výsledok 🙂
akurát mám otázku.... vždy som si kupovala 10-kové testy a teraz sa mi nechtiac podarili 25-kové.. aký je vlastne medzi nimi rozdiel?
@enusamt držím palce
@cukricek312 no,čo neskúšala si ešte testovať?
Ahojte baby.. vidite tam nieco? Akurat som 10dpo.. mohlo by tam uz nieco byt? 4 dni po styku (co bolo presne n den ovulacie) ma zacali boliet prsia a odvtedy len bolia a bolia..a mna prsia nebolievaju vobec..ani pred MS..za to som spozornela..je to uz dost otravne a neprijemne.. :D myslite ze by to mohlo nieco znamenat? 🙂
Este jedna

@snazilka19993 ja som ma na tych fialovych vždy ducha pekneho a nikdy z toho nebolo tehu.