icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

denidi
15. sep 2016

@darcza niečo sa tam rysuje😃 prajem ti,nech peknie silnie

zuzana256
15. sep 2016

@barborka93 a vislo ti to ci nie

darcza
15. sep 2016

@kaki221 skúsim ...ďakujem za tvoj názor 🙂

kaki221
15. sep 2016

@barborka..ja keď som bola po potrate,tak som na sex nemala vôbec chuť...ten cyklus sme mali sex len dva razy a podarilo sa 😃...teraz sa zatiaľ nedarí,tak uvidíme tento cyklus

barborka93
15. sep 2016

@zuzana256 však píšem že sme sa moc nesnažili takze si myslím že nevyšlo nevadí skúsime zas nabuduci

barborka93
15. sep 2016

@kaki221 tak to je super.drzim palce nech sa podari.i keď ja mám pocit že je niečo s manželom

jjuulliisskkaa
15. sep 2016

Ahojte🙂 tak mne dnes nezosilnela zo vcera :( pozrite, crta sa tam este nieco? Ach jaj :(

barborka93
15. sep 2016

@jjuulliisskkaa to môže byť aj kanáliky keď to máš v negative nemáš normálnu fotku?

nikolkananska
15. sep 2016

No už potvrdené aj ultrazvukom,nie len s krvi 7tt 🙂 Drzim Vam vsetkym palceky,aby ste onedlho tak isto pridavali taketo foto 🙂

jjuulliisskkaa
15. sep 2016

@nikolkananska gratulujeeeeeem k babatku 😍

@barborka93 tu je original 🙂

sibalka21
15. sep 2016

@jjuulliisskkaa treba testovat obden aby si videla rozdiel.... Pokial mas taku slabulinku ciarku pockala by som aj tri dni... Zbytocne sa stresujes ked testujes kazdy den a hladas rozdiel

karcika88
15. sep 2016

@darcza ja ho vidim🙂

karcika88
15. sep 2016

@jjuulliisskkaa vidim tam ciarocku slabunku drzim palce 😉

zuzana256
15. sep 2016

@barborka93 tak snad uz na dalsi mesiac

zuzana256
15. sep 2016

@jjuulliisskkaa nic tam nevidim len farbivo ale malo skus o par dni este testnut drzim palce

luta13
15. sep 2016

@jjuulliisskkaa ja by som testovala zajtra rano 😉 myslim na Teba, nech su // silnejsie 😉

enusamt
15. sep 2016

@nikolkananska gratulujem 🙂 a už bilo aj srdiečko?

luta13
15. sep 2016

@darcza krasny duch...za 2 dni bude ciarka silnejsia! Drzim palce 😉

enusamt
15. sep 2016

@zuzana256 môžem sa spýtať o aké špinenie sa jedná? pri uhniezďovaní? pretože na základe toho by som sa nespoliehala či sa podarilo alebo nie.. len máličko žien ma špinenie 🙂

luta13
15. sep 2016

@nikolkananska Gratulujem Ti velmi pekne 😉 Uzivaj tehulkovanie... 🙂

enusamt
15. sep 2016

@darcza super! nech to silnie .. presne také som mala najprv aj ja a o dalšie tri dni som skoro oslepla z výrazných čiarok 😀

luta13
15. sep 2016

@enusamt myslim, ze zistovat tehu podla "spinenia" je uplna blbina...najistejsie je meskanie MS a nasledne urobeny tehu test z ranneho mocu 😉

enusamt
15. sep 2016

@luta13 presne tak... lebo keby som sa mala na to spoliehať, tak asi nikdy nie som tehu.. pretože ja také špinenie absolútne nepoznám.... iba menštruačné bolesti bez MS 🙂

zuzana256
15. sep 2016

@enusamt no spinenie ked sa uz uhniezduje myslim lebo co uz viem tak kadza zena to ma ale neviem ci aj nemusi mat to spinenie lebo ako zisti ze sa uhniezduje bez toho to asi nejde

enusamt
15. sep 2016

@zuzana256 nezistí či a kedy sa uhniezďuje... citlivá žena to uhniezďovanie môže cítiť aj inak... príznakmi... to, že musí byť špinenie lebo to má každá je len mýtus 🙂

luta13
15. sep 2016

@enusamt pri prvom synovi som necakala tehu - bola to nahoda...miesto MS som mala len spinenie necely den...Bola som neskusena - myslela som si, ze je to MS...No prestalo to...O tyzden neskor na gyn.kontrole mi bolo potvrdene tehu (6tt.) 😀 ...Pri druhom planovanom babätku, o ktore sme sa snazili 2 mesiace som mala v case ocakavanej MS len bolesti vo vajecnikoch ako pri MS (ziadne spinenie) a tak som myslela, ze MS pride kazdu chvilku a den po meskani na teste jemnu ruzovu druhu /...Dalsi den silnela a dalsi este viac - kuk moj album 😉

enusamt
15. sep 2016

@luta13 len pre istotu sa spýtam.. je to myslené mne alebo skôr zuzana256 ? 😀

zuzana256
15. sep 2016

@enusamt a ked byva to spinenie moze prist aj v case ocakavanej ms ci skor

enusamt
15. sep 2016

@zuzana256 teraz neviem či to bolo konštatovanie či otázka 🙂

spýtam.. už máš dieťa, či sa pokúšaš o prvé? teda, či už máš skúsenosť s tým špinením?

zuzana256
15. sep 2016

@enusamt to bola otazka a dieta este nemam snazime sa o prve