Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 a vislo ti to ci nie
@barborka..ja keď som bola po potrate,tak som na sex nemala vôbec chuť...ten cyklus sme mali sex len dva razy a podarilo sa 😃...teraz sa zatiaľ nedarí,tak uvidíme tento cyklus
@zuzana256 však píšem že sme sa moc nesnažili takze si myslím že nevyšlo nevadí skúsime zas nabuduci
@kaki221 tak to je super.drzim palce nech sa podari.i keď ja mám pocit že je niečo s manželom
@jjuulliisskkaa to môže byť aj kanáliky keď to máš v negative nemáš normálnu fotku?
@nikolkananska gratulujeeeeeem k babatku 😍
@barborka93 tu je original 🙂
@jjuulliisskkaa treba testovat obden aby si videla rozdiel.... Pokial mas taku slabulinku ciarku pockala by som aj tri dni... Zbytocne sa stresujes ked testujes kazdy den a hladas rozdiel
@jjuulliisskkaa vidim tam ciarocku slabunku drzim palce 😉
@barborka93 tak snad uz na dalsi mesiac
@jjuulliisskkaa nic tam nevidim len farbivo ale malo skus o par dni este testnut drzim palce
@jjuulliisskkaa ja by som testovala zajtra rano 😉 myslim na Teba, nech su // silnejsie 😉
@nikolkananska gratulujem 🙂 a už bilo aj srdiečko?
@nikolkananska Gratulujem Ti velmi pekne 😉 Uzivaj tehulkovanie... 🙂
@enusamt pri prvom synovi som necakala tehu - bola to nahoda...miesto MS som mala len spinenie necely den...Bola som neskusena - myslela som si, ze je to MS...No prestalo to...O tyzden neskor na gyn.kontrole mi bolo potvrdene tehu (6tt.) 😀 ...Pri druhom planovanom babätku, o ktore sme sa snazili 2 mesiace som mala v case ocakavanej MS len bolesti vo vajecnikoch ako pri MS (ziadne spinenie) a tak som myslela, ze MS pride kazdu chvilku a den po meskani na teste jemnu ruzovu druhu /...Dalsi den silnela a dalsi este viac - kuk moj album 😉

@darcza niečo sa tam rysuje😃 prajem ti,nech peknie silnie