icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzka0405
1. feb 2014

Baby tu mám posledné dva testy spolu /12 a 14dpo /
Čo myslíte mám ešte testovať, alebo sa objednať k dr?

zuzka0405
1. feb 2014

Tie čiarky na oboch sú ružové.... V telefóne mi to pekne na foto ukazuje a tu keď pozriem na foto vyzerá to ako duch.... Nechápem

valika1210
2. feb 2014

@zuzka0405 tmavneee 🙂 myslim ze ked este testnes tak bude len tmavsia 🙂 🙂

zuzka0405
2. feb 2014

@valika1210 Ďakujem Áno tmavne..... Len neviem to akosi tu dať tak aby to bolo vidieť.... S mužom sme porovnávali jedna tenucka ružová druhá už hrubsia ružová....zajtra ešte kúpim jeden a posledný a uvidíme....mrcha nikde (už nech nechodí) ale podbrusko má stále pobolieva

valika1210
2. feb 2014

@zuzka0405 super tak je vsetko na dobrej ceste....🙂 ked spravis pridaj nam testik ale urcite uz budu riadne kolajnice 🙂

zuzka0405
2. feb 2014

@valika1210 Tak dúfam aj ja, že je to na dobrej ceste preto urobím ešte jeden nech je istota, ale najskôr zajtra keďže nemám po ruke lekáreň....určite potom pridám foto veď posledný mesiac len foto som tu dávala 🙂 ale keď zienky tu sú odborníčky a aspoň som sa sama netrápila či je alebo nie niečo na teste a dobre padne keď tu sa aj poradí, pokeca

olivia78
2. feb 2014

Mne meskala menstruacia 2 dni, spravila som si test pre 2 mi dnami Rapi, Mamatest,..poslednu dnes rano, na vsetkych pekne // ciarky, a dnes ma prekvapila poobede menstruacia. Sice nie taka silna, svetlo cervena, ale nie je to len spinenie..A tak velmi som sa tesila. Priznaky ako bolest a naliate prsia, bolest bradaviek, tahavy pocit a pichanie..v podbrusku, unava, nechutenstvo....to vsetko ma sprevadza doteraz.. Som z toho smutna :(

monicka79
2. feb 2014

@olivia78 ešte možno nič nie je stratené. Utekaj zajtra k doktorovi, ja som tiež mala slabšiu ms vyše týždňa atest som mala pozitívny. Doktor nasadil duphaston a ascorutin proti krvácaniu a všetko dopadlo dobre.

olivia78
2. feb 2014

dakujem @moncika79 za reakciu, ano pojdem. To slabe krvacanie uz prestava 🙂 ach, dufam, ze budem tehotna, ze Dr mi oznami dobru spravu 🙂 Snazime sa uz dost dlho.

olivia78
2. feb 2014

@monicka79 - prepac za preklep mena 🙂

monicka79
2. feb 2014

@olivia78 my sme mali prvé hned ako sme povedali že chceme, tak som myslela že aj druhe nebude problem, že tak do roka sa podarí, ale už sa snažíme 3 a pol roka a nič. Už som bola aj na laparoskopii, všetko ok, manžel na spermiogram, tiež v poriadku, hormonálny profil dobrý, tak neviem v čom môže byť chyba 😒 , ale stále dúfam, že snád sa zadarí, nechcem mať jedináčika 🙂

olivia78
3. feb 2014

@monicka79, to iste. U nas tiez vsetko v poriadku , a predsa ziadny vysledok 😒 My sa snazime 7mi mesiac, kazdy mesiac dufam, verim, ze sa uz zadarilo a potom len sklamanie. Ale testy som doteraz nemala pozitivne, len tento mesiac mi na vsekych ukazali // ., a ako som vcera pisala, prekvapila ma menstruacia a dnes uz to leje zo mna.. :( Ja este dieta nemam, , tiez neprestavam dufat...

lienka3031
3. feb 2014

@zuzka0405 Ahojky, vidim, ze pekne Ti silnie🙂..ja som uz zacala spinit a teplota mi trochu klesla, takze cakam kazdu chvilu mrchu..ale divny cyklus musim povedat🙂..drziim palce🙂

tomasko27
3. feb 2014

Moze mi 5 testov duchovat?su to tri rozne znacky.

zuzka0405
3. feb 2014

@lienka3031 Ahoj. Ďakujem. No chcem skúsiť testnut ešte dnes len čakám manžela s testom,mrcha stále mešká tak dúfam že to bude dobre. Možno sa nerozbehbe možno len budeš spinit, držím ti palce daj vediet potom

@tomasko27. Ktorý dpo si?

tomasko27
3. feb 2014

@zuzka0405 Ms nemam pravidelnu vzdy pride skor.No ms som mala 27 decembra,taka normalna.V januari na priznaky tehotenstva som si spravila dva testy vysli pozitivne ale druhe ciarky boli slabe,dva dni nato dosla ms ale slaba a po skonceni som si spravila dva testy a vysli rovnako ako dva predtym ale mozno bola druhe ciarky troska silnejsie,a v piatok so si spravila a zase dve ciarky

lienka3031
3. feb 2014

@zuzka0405 urcite dam🙂..moc Vam drzim palce!!🙂

zuzka0405
3. feb 2014

@tomasko27 No podľa toho čo pises to vyzerá dosť nádejne . Nevieš odfotit test? Ciarka môže byť slabšia,záleží od hcg a dpo.Ja som v januári skúšala testovať veľmi skoro už od 6dpo a boli duchovia pár stránok dozadu mám aj foto. Skús odfotit a pridať, ale určite by som spravila ešte test alebo sa objednala k dr.v zaciatku ma veľa žien spinenie alebo slabšiu ms.Pri prvom tehu som prvý mesiac normálne mala silnú ms a to som ani len netušila že som tehu.

@lienka3031 Ďakujem pekne....napodobne aj ja držím 🙂

nikitaguza
3. feb 2014

Co vy na to? Vidíte tam něco,prosím? ☹ 😖

blcha76
3. feb 2014

@nikitaguza Koľký DPO si?

zuzka0405
3. feb 2014

@nikitaguza Ja vidím slabucke
Ktorý si dpo?

nikitaguza
3. feb 2014

@blcha76 Jsem 14 dní po embryotransferu.Asi už mám halucinace ☹

blcha76
3. feb 2014

@nikitaguza no, takú slabulinkú čiarku tam vidím, ale skús ešte zajtra test 🙂 ...

nikitaguza
3. feb 2014

@blcha76 moc děkuji,už jsem asi zralá na blázinec 😀

nikitaguza
3. feb 2014

@zuzka0405 Děkuji za názor,jsem 14 dní po embryotransferu.

blcha76
3. feb 2014

@nikitaguza ...ale z tých testov a čiaročiek to sme všetky zrelé 😉 ... A ja budem od zajtra (idem testovať) až do piatku, kedy idem na krvičku a tá to povie najpresnejšie 🙂 ...

nikitaguza
3. feb 2014

@blcha76 Tak doufám,že budeš mít větší štěstí,než já.Držím palce!!! 🙂

zuzka0405
3. feb 2014

Baby až teraz sa ku mne dostal test,takže som ho teraz robila, foteny ešte mokrý tak dúfam,že uvidíte

zuzka0405
3. feb 2014
nikitaguza
3. feb 2014

@zuzka0405 No supeeeeeer,je to taaaaaam!!!! Gratuluji 🙂 😉