Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela Ďakujem naozaj. Som z toho ešte trošku mimo aj keď predtým boli už dva také dnešný bol očakávaný
Tak veľmi som po tom zatuzila, že teraz sa mi nechce ani veriť,že je to pravda a moji duchovia nesklamali a úprimne som nečakala že sa nám to podarí na prvý krát....neviem či sa smiať či plakať od radosti.....
@nikitaguza Dnes 16dpo od 6dpo som mala duchov až 12 a 14 dpo mi vyšli testy bez duchov, ružové s //
Blcha 76 aj mne test ukázal až 11dpo ducha ,je to individuálne niekomu neukazuje ani v deň ma. Nestrácaj hlavu.
No uz je dost dlho ja nepatrim k tim co to maju sup sup,ale dakujem za podporu. 😉
No tak to ti v oboch pripadoch gratulujem. Si stastny clovek. No ja od posledneho tehu ,ktore skoncilo v 5mesiaci cakam uz 4rok. Hm... Tak sa sama sebe divim,ze este cakam.
Tak jsem plašila zbytečně,dneska ani ten duch (kterej byl včera asi halucinace).Zítra jdu na krev,ale jsem si jistá,že to nevyšlo. Chtěla jsem Vám holky moooooc poděkovat,že jste se na mě nevykašlaly a řekly názor na moje fotky,moc si toho vážím 🙂 U nás (na českém ,,koníkovi") se jedna holka divila a nechápala,že zkouším fotky v negativu,že jsem prý asi divná a hrabe mě. Jste vážně fajn a ještě jednou děkuji 😉 🙂
@nikitaguza no su prípady,ze test tehu neukaze a potom bum a kocka je tehotna.Ale su aj take prípady,ze testy Duchuju a nakoniec s toho nieje nic ja som tiez príkladom 😝 Este Nezúfaj 😉
@sonidlov Verím,že sa ti to podarí s dúfam že čím skôr je mi to ľúto ale bude dobre uvidíš.. Mne sa to vraví viem...ale verím úprimne tomu že čoskoro budu na teste //
@nikitaguza Držím ti palce a z dotyčnej zienky si nič nerob....vieš kam sa obrátiť v prípade 🙂
Ahojte baby aký máte názor na toto? Mohlo by to byť vytúžené tehotenstvo? S duchom skusenosti nemám a ani neviem kedy ísť k lekárke. Dnes je to 42 DC. Mám nepravidelné cykly a za od apríla 28,31,33,39 august 31,34,26,33,31 zatial mrcha stale došla. Teraz nie len predvčerom na papieri mierny hnedy výtok, ktorý bol len minimálny a na papieri, krv tam nebola. Neviem či sa možme tešiť.... vdaka

Cca po 10min.
@nikitaguza Ďakujeeem