icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzka0405
5. feb 2014

@sonidlov Áno viem,ale testla som 😉 posledný test v zásobe ( už viac nekupim) a len skúška či sme silnejšií.....odkedy viem že sú // neviem v noci zaspať.....

zuzka0405
5. feb 2014

@vercicha Ahoj ja si myslím,že áno....toto nie je duch ale pekná ciarocka.... Gratulujem

vercicha
5. feb 2014

Dakujem. Neviem či nie je skoro ísť zajtra k lekárke. hmm? som tak zvedavá na hcg

zuzka0405
5. feb 2014

@vercicha Myslím si, že ak si 42DC tak kľudne chod....

vercicha
5. feb 2014

@zuzka0405 vdaka 😀 idem volať dr

sonidlov
5. feb 2014

@zuzana0405 krásne // kedy ideš dr.?

zuzka0405
5. feb 2014

@vercicha Určite môžeš 🙂 myslím,že budeš počuť len dobre správy

@sonidlov Ďakujem.... Tak chcem radšej počkať a ísť na druhý týždeň lebo ak to počítam ako bude on od poslednej ms tak dnes by to mal byť nejaký 5T od ovu 18dní

vercicha
5. feb 2014

@zuzka0405 hehe dam vedieť ako sme dopadli. Aj ty sa drž 🙂

zuzka0405
5. feb 2014

@vercicha Dakujem, určite daj vediet držím palce

karmela
5. feb 2014

@zuzka0405 silnie urcite.Pekne 🙂

zuzka0405
5. feb 2014

@karmela Ďakujem,tak istota....zásoby testov sa už minuli,takže už nekupujem už len návšteva dr.

karmela
5. feb 2014

@zuzka0405 verim ti aj ja by som to na tvojom mieste robila 🙂

zuzka0405
5. feb 2014

@karmela Ako človek si povie ok sú tam // ale keď vieš že doma ešte jeden je.....tak nastalo pokušenie.... urobiť či sme po 2 dňoch silnejší 🙂

sissi92
5. feb 2014

Babyy, je tu niekto?? Ja mam stale duchov na teste, minuly pondelok som mala ale riadnu ciarocku no potom uz len dusikov, priznaky mam stale najma ma boli spodok brucha a pravy vajecnik. Krvne testy mam ok, na hcg som nebola ale sono mi robil tiez no objednal ma o dva tyzdne. Co myslite??? Dakujeem

sissi92
5. feb 2014

@zuzka0405 presne takto vysiel aj mne

karmela
6. feb 2014

@sissi92 ako to mam pochopit mala si duchov a potom viditeľnú čiarku a zase duchov????Mala by si ísť k DR ked ti ciarka slabne.Malo by to správne byt tak ze je zodna na den silnejšia nie slabšia. 😔

simis105
6. feb 2014

ahojte! čo hovoríte na tieto moje testy? ten hore je 8DPO a dole 9DPO...
co vy nato???

zuzicek88
6. feb 2014

@simis105 no podlamna,tam vydno ciarky,aj ja som dnes odfotila,no na fotkach mi nic nevidno,aj ked na teste pod svetlom dusik je,ale tvoj je tu vidno podla mna

simis105
6. feb 2014

@zuzicek88
len sa bojim aby neboli falosne.......... 😒

zuzicek88
6. feb 2014

@simis105 a tebe uz meska ms?

simis105
6. feb 2014

@zuzicek88
ale kde, este som len 9DPO a mne chodi mrcha tak od 12DPO do 15DPO

zuzicek88
6. feb 2014

@simis105 jaj tak to mas este cas,ja cakam ms 13 teho,no mavam skor tak o 3-5 dni,tak som zvedava dva tyzdne ma bolelo podbrusko a vobec sa necitim najlepsie tak som vazne zvedava...

simis105
6. feb 2014

@zuzicek88
mne nic nieje, test som si robila iba preto ze ma kamoska nahovorila....
ja cakam ms tak najskor v nedelu az stredu......... dufam ze sa nedockam 🙂

zuzicek88
6. feb 2014

@simis105 jaj ja dufam v to iste

sonidlov
6. feb 2014

@simis 105 vyzerá to nadejne

sissi92
6. feb 2014

@karmela ja som mala ducha potom viditelnu a potom znova ducha, neviem ale priznaky mam stale. Bola soom mam ist na sono za tyzden

sissi92
6. feb 2014

Len ma pobolieva spodok brucha a najma v pravo. Nie je to neznesitelna bolest ale citim to bojim sa ze ide o MMT :((

vercicha
6. feb 2014

@zuzka0405 tak moje testy a slubene výsledky z gyndy

včera som tu dávala tento test a dnes ráno som k tomu urobila ešte digitalny clearblue. dnes je 44 dc
mám aj dalšie 2 testy ale tam tie čiarky po odfotení vidieť ešte menej tak som ich tu ani nedávala.

dnes som bola na gynde a lekárka na to : maternica vysoko ako pred kramamy, gestačný vak nevidí, test podla nej negatívny ten digitalny ešte ani nevidela (podotýkam som z KE), nie su tam žiadne vyrazne dve čiarky.

aj tak sa nevzdavam! verím že za také dva-tri týžne to už nebude len gestačný vak ale aj bijúce srdiečko čo uvidím. Nemyslím si že sa toľko testov rôznych značiek môže mýliť. Boh je nad všetkým!

karmela
6. feb 2014

@vercicha ahoj a ktorý test je podla tvojej DR negatívny ??? Lebo ja vidím dve čiarky to kam chodíš na gyndu?Ja som tiez z KE

jk77
6. feb 2014

@vercicha no asi lekarka nemala svoj den.. na tom digitalnom je to jednoznacne.. Take,ako mas ty horne testy,som ja mala pri prvom,nic nebolo na sone vidiet,ale mala som prist o tri dni a uz to tam bolo... Verim,ze o par dni napises pozitivnu spravicku..