Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lenussska85 ja tam nevidím a žial tieto testy robia falošnych duchov mám to odskušane aj ine baby tieto testy niesu spolahlive.
@butterfly333 - už tu sa písalo o tolkych testoch ,že duchuju, pomaly budeme veriť iba tomu digitalnemu 😀
Veď nech babi počkajú a o 2dni testnu zas
@butterfly333 to fakt? 😔 A poradte aky test urobit? Co je spolahlivy?
@mima177 no vraj mamatest robi duchov, tak skusim o par dni iny ...
@lenussska85 lady max
Babi mňa tak bolia prsia, niečo nenormálne :'(
@butterfly333 dakujem, skusim ten
@butterfly333 drzim siiiiiiilno palceky!!! Velmi velmi 🙂
@veronikax dakujem moja snád sa nám ešte zadarí.
@baby24 drzim ti prsty.my po 8 rokoch snazenia a po druhom ivf mame synceka.a v aprili sim prirodzene otehotnela.dvojicky ale skoncilo sa to v 10 tt...vsetko je mozne.hlavu hore.len cakat.nic neostava.
@cucoriedkacucoriedka dakujem za povzbudenie.... 🙂
@laauraa zalezi kolko dnovy mavas cyklus, to je 10kovy ci 25kovy test ?
@nikolienko ahoj no testik je 10tkovy , a beriem dufik cize mavam vdaka nemu cca 28-30 dnovy cyklus
@gabikamicka neboj nabudúce to už vyjde 🙂
Baby pomoc 🙂 stahovali sme sa,pri tom vsetkom som zabudla,ze mam ovu 12 teho 😀 tak no stalo sa 🙂 Menstruacia mala prist 28 no neprisla.. Musim si kupit test. No skusala som 29-teho a nic bola len jedna ciarka.... Cyklus mam 28 .... Ja uz neviem
@mojedeti111 niekomu ukaze test omnoho neskor
@clovek123 chodim casto na wc... Muz hovori,ze asi som prechladnuta.. 🙂
@mojedeti111 ale ja si myslim nieco ine 😀
@mojedeti111 mas aj bolesti? Skus si spravit digitalny test
Praveze bolesti ziadne ani pri chodeni na wc. Musim si najst cas a ist do mesta kupit si test. Len neviem ci este cakat ci nie...
Baby, čo si myslíte o tehu testoch One step, ktoré sa predávajú aj v bazarikoch? Sú spoľahlivé, alebo radšej kúpiť test v lekárni?

@clovek123 dakujem velmi pekne za odpoved ;) tak hadam to ziadna cysta nebude, ale bude to len dobra sprava 🙂 no a menstruacia mi nehapruje, praveze po tolkych rokoch ako ju mam, mi konecne nejakeho tristvrte roka chodi normalne tak ako ma 🙂