Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
jasne nevzdávam sa !!!!! inak včera mala ambulanciu, potom nočnú, dnes poobednú v robote a na utz nič vraj nebolo! len vysoko maternica ako pred krámamy ale to podla mna nič neznamená. Tolko testov sa nemože zmýliť!!!! Nevadí za pár dní am vak bude 😀 reagujem na veľa vecí z jedla a páli ma záha čo ma nikdy nepálila len v prechádzajúcom tehu od 8 meiaca takže ja sa nevzdávam 😀 asi to bolo skoro a preto nič nevidela. Mám nepravidelné cykly.
@vercicha no pekne ja na tvojom mieste idem k inej.Tak ja na fotke vidím a ona nech si da popolniky na oči a tak nech pozera.Ak chodíš do novej nemocnice tam mam velmi zle skúsenosti z prvého tehu.A teraz máš čakať kým nebudes mat diaľnice aby jej oci vybilo potom jeeej.To co je ??? držím palce silno
Nie je to na pohotovosti. Zvažujem inú tak uvidíme. Nechápem to. Poznáme sa už asi 11 rokov a tykáme si. Keby to bol niekto iný asi mu nechá nádej teraz keď na utz nič nevidela zavrhla to uplne. Ale neva všetko chce čas. Nejaký utz nemože rozhodovať či som alebo nie tehu v skorom štádiu. Načo by potom boli aj testy? Všetky klamú len utz má pravdu? Tak to nie!!!! Inak moje cykly za posledných 9 mesiacov sa hýbali od 28-39 dní takže ak bola ovu neskôr tak pokojne tam tá slabšia čiarka može byť.
Nie je to moje prvé tehu tak tie pocity už trochu poznám. Prvé tehu mi neukázali testy ani v 10 tt. Druhé tehu ukázali // v 6 tt tak teraz to beriem že som.
Inak prvého syna (3150 g 37tt bez nástrihu) som rodila v Šaci u nej (už nechcem) druhého syna v Novej a rodila som u Murína (super! 4250 g 50 cm bez nástrihu) tretie chcem tiež v Novej u neho.
Nevadí ona má svoje predstavy a ja jej nič nezazlievam. Všetko chce svoj čas. Ak ju musia presvedčiť dve dialnice a utz tak mňa nemusia 😀
@vercicha Ahoj moja. No nepotrebujem ani ''lupu ani mikroskop'' aby som na tvojich testoch videla pekne čiarky.
Nie som lekar, ale nemyslím si,že toto je negatívne. Je možné že nebolo nič vidieť ale žeby nevidela nič na testoch ako gynekológ mi je trošku divne....Nerozmýšľala si nad zmenou?
@zuzka0405 ahoj vdaka za povzbudenie 😀 no písala som aj vyššie na tejto strane 106 a 105 tak ak prečítaš zistíš viac 😀 nezazlievam. Lekári potrebuju utz a pokial nemaju jasne dialnice a utz tak asi to pre nich tehu nie je. No tiež si myslím že ani 5 testov roznych zančiek hoci s viditelným ale duchom a digi test zase až tak zavadzať nemožu. Preto vidia srdiečko až v 7 tt a dovtedy su zdržanliví. Moje cykly sú dosť nepravidelné to prečítaš vyššie takže ešte nič vidieť nemusela. A ja sa nevzdááááám 😀
Holky mozem sa spýtať čo vlastne môže ovplyvniť ze test môže but falošné pozitívny ..? Lebo akosi na to musí byť aj iný vplyv.. nakoľko si kamoska spravila tri testy doma plus jeden u gynekologa a boli pozitívne a viditeľné pozitívne a tak jej gynekológ odobral krv a krv negatívna ..plus dalsia kamoska ..ala nechraneny pohlavný styk sppriateľom cca dva týždne pred menzesom ..a ten jej prišiel na deň presne .. a prvé dva dni ju mala dosť silnú .. no dneska si spravila ráno len tak test a ukázalo jej tam takého ducha ..mikro čo bolo vidno len v negative vám to tu poslem ..lebo sme to fotili ..a nejako ju bolia kríže ..ako je možné ze aj po menstruacii toto ukáže ? Ďakujem za odpovede. 🙂 ja len aby som do budúcna vedela ak mi raz bude treba lebo som akosi sama sokovana z tých testov 🙂. Dakujeem babenky🙂
Dobrý večer prajem, chcela by som sa spýtať ja som si robila testy minulý týždeň vo štvrtok oba pozitívne avšak veľmi slabučké čiarky a v pondelok som bola na pohotovosti lebo som začala krvácať nie ako pri ms ale omnoho menej a mala som hcg v krvi 26,21 a v stredu mi brali krv a výsledok sa skoro ani nehol ten som mala 27.20 a teraz neviem či som tehotná alebo to ms odplaví, strašne sa bojím a myslím že sa preto aj dosť stresujem. Nabudúci štvrtok idem zasa na krv, neviem čo mám robiť a čo si o tom myslieť. :(
a Ďalšia vec na sone ani v maternici ani mimo nie je ešte nič vidieť a na pohotovosti mi povedali že kým hcg nestúpne aspoň na 1000 ani vidieť nebude. ďakujem za rady
Mna uz nebavi tie testy kupovat :(( tale mam ducha raz som mala len normalnu ciarocku.. ale priznaky mam stale aah
@bajkach to nie je moc dobre, hcg by malo stupat obden dvojnasobne..a hlavne ked krvacas, aj ked trosku, uz zle znamenie..asi to vyzera na mikropotrat, ja som mala o cosi vyssie hcg a tiez som zacala spinit a potom to uz klesalo len..nevesaj hlavu, kludne sa mozte hned snazit dalej, v tomto pripade nemusite cakat.
@zuzka0405 pribeh: ako sa z dúšika stala chrumka v brušku 🙂 posledna fotka ktoru tu davam. Dnesne dve ciarky. To je ta postupnost o ktorej som hovorila 🙂 Ak by jej uz ani tie nestacili a ani tie ju nepresvedcili tak neviem neviem 🙂 jasne kolajnice 🙂 drz sa aj ty nech je vsetko cele tehu ok 😉

@karmela no poviem ti že podla nej oba 😀 neviem či chcem menovať ale je to na terase.