Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dakujem. Neviem či nie je skoro ísť zajtra k lekárke. hmm? som tak zvedavá na hcg
Babyy, je tu niekto?? Ja mam stale duchov na teste, minuly pondelok som mala ale riadnu ciarocku no potom uz len dusikov, priznaky mam stale najma ma boli spodok brucha a pravy vajecnik. Krvne testy mam ok, na hcg som nebola ale sono mi robil tiez no objednal ma o dva tyzdne. Co myslite??? Dakujeem
Len ma pobolieva spodok brucha a najma v pravo. Nie je to neznesitelna bolest ale citim to bojim sa ze ide o MMT :((
@zuzka0405 tak moje testy a slubene výsledky z gyndy
včera som tu dávala tento test a dnes ráno som k tomu urobila ešte digitalny clearblue. dnes je 44 dc
mám aj dalšie 2 testy ale tam tie čiarky po odfotení vidieť ešte menej tak som ich tu ani nedávala.
dnes som bola na gynde a lekárka na to : maternica vysoko ako pred kramamy, gestačný vak nevidí, test podla nej negatívny ten digitalny ešte ani nevidela (podotýkam som z KE), nie su tam žiadne vyrazne dve čiarky.
aj tak sa nevzdavam! verím že za také dva-tri týžne to už nebude len gestačný vak ale aj bijúce srdiečko čo uvidím. Nemyslím si že sa toľko testov rôznych značiek môže mýliť. Boh je nad všetkým!

@sonidlov Áno viem,ale testla som 😉 posledný test v zásobe ( už viac nekupim) a len skúška či sme silnejšií.....odkedy viem že sú // neviem v noci zaspať.....