Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@aurora88 ahoj gratulujem skoda ze mne sa tam nic nevidi dufam ze aj ja budem mat take 🙂
@kristinka28 ved to mi nejde do hlavy...toto je moje 4. tehotenstvo a prvykrat co su take viditelne ciarky tak skoro...predtym som testovala po meskani a neboli take silne.....obavam sa tych dvojiciek :P...neboj...vydrz o 2 dni skus znova 🙂
@kristinka28 inak ked som tvoju fotku rozklikla na vacsiu, tak sa mi zda, ze sa ti tam nieco zacina crtat...nezufaj 🙂
@aurora88 vies ak pozriem volnym oko sa vidi nieco len neviem ci to neni nahodu iba pas,,,ja tiez tam vidim v postriedku lebo na konci je tiez pas ale od papiera,,neviem to som este nepocula ak mas tak silne ciarky ze by boly dvojicky,,mozno mas vyskoke hcg myslim silne
@aurora88 vidis ty to aj v postriedku myslis ak by to bol iba priesvitny pasik by to tiez ukazalo na negativu dakujem si zlata ze si mi odpisala
ano vidim tiez 2 tiene, este pockaj, kolky DC si?...inak kedy mam najskor ist k lekarovi, ked mi vlastne este ani nemeska MS?...mala som uz 2 potraty, preto by bolo dobre kvoli liekom cim skor, len ci to este nie je az prilis skoro?
@kristinka28

ahoj ja som mala 14 DPO slabulinkú čiarku po dvoch dnoch zosilnela. bola som na krvi v den MS a namerali mi 37 HCG. Postupne mi za týždeň stúplo na 1070. Doktory ma strašia že može ísť o mimomaternicové 😒 . Veľmi sa bojim. MS mi mešká dnes týždeň a na sone nič. Má niekto podobnú skúsenosť?