icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

yjavenie
7. feb 2014

ahoj ja som mala 14 DPO slabulinkú čiarku po dvoch dnoch zosilnela. bola som na krvi v den MS a namerali mi 37 HCG. Postupne mi za týždeň stúplo na 1070. Doktory ma strašia že može ísť o mimomaternicové 😒 . Veľmi sa bojim. MS mi mešká dnes týždeň a na sone nič. Má niekto podobnú skúsenosť?

vercicha
7. feb 2014

Opravujem nie lekaren pililka ale pilulka. Stranka www.pilulka.sk 🙂

karmela
7. feb 2014

@sissi92 digi test kúpiš ak si z KE na pohotovosti na terase tam ich mávajú 😉
@vercicha krásne čiarky gratulujem úkaz ich svojej Dr ze ci uz uvidí 😀

karmela
7. feb 2014

@yjavenie nemusí to byt mimomaternicove tehu,nechápem ako ta takto mozu strašiť ked nemajú nic potvrdené.Nevies zájsť aj niekam inam k DR nech ta pozrie?Na sone v 4-5tt vidiet vacok a 6-7tt uz vidiet aj srdiečko.Drzim ti palce.Nestresuj sa a skús vyhľadať lekára aj inde

vercicha
7. feb 2014

@karmela 🙂 dakujem uvidime 🙂 skor ako za mesiac za nou nepojdem 🙂 ta bude len pozerat 🙂

mia78111
8. feb 2014

@zivika moj vyzeral presne tak isto

23petka
8. feb 2014

@yjavenie nechapem preco by to malo byt mimomaternicove,to odkial na to prisli?zbytocne co zastrasuju ludi...

majka_3
8. feb 2014

@yjavenie nechapem preco ta plasia... este na sone vobec nic nemusi byt vidno..tak nerozumiem 😖 😖
urcite je vsetko v poriadku 😉

simis105
10. feb 2014

Ahojte baby!
myslite ze este je tam sanca ze som tehu?????????????? ☹
z hora:
1. ovu test 9DPO
2.ovu test 11DPO
3.tehu test 12DPO
4.tehu test 12DPO

@lauritka

karmela
10. feb 2014

@simis105 no natom predposlednom je pekny duch tak nádej tam vždy je na // držím palce 🙂

simis105
10. feb 2014

@karmela
dakujem ale takychto duchov som mala skoro na kazdom teste dokonca uz 8DPO... cize neviem co si mam
o tom mysliet.... kedze netmavnu tak asi z toho nic nebude ale nechce sa mi verit ze 7 testov mi ukazalo falosnych duchov....

lauritka
10. feb 2014

@simis105 hmm aj ja vidim nieco slabe na tych tehu testikoch. 😵

simis105
10. feb 2014

@lauritka
ved to ze aj ja to tam vidim ale vidim to na vsetkych testoch uz od 8DPO a na kazdom je slabucky duch (no na jednom nieje) ale netmavnu ☹ ani ten ovu netmavne, skor sa mi zda ze bledne, ci?!

lauritka
10. feb 2014

@simis105 na takom skorom zaciatku to moze byt este vselijake ;) takze klidek, behom 2-3 dni sa rozhodne.

simis105
10. feb 2014

@lauritka
hm, a ja to uz pomalicky vzdavam 😒

lauritka
10. feb 2014

@simis105 co si, este je skoro

simis105
10. feb 2014

@lauritka
myslis ze 12DPO este nemusi byt na teste nic vidiet???

lauritka
10. feb 2014

@simis105 ked sa uhniezdi neskor.. vynimocne moze az 11 dpo.. apotom vykukne nieco mozno az na 13 dpo

simis105
10. feb 2014

@lauritka
este mam doma jeden test od teba, takze zajtra (14DPO) ho pouzijem.
zasa sa mi budu klepat ruky, boze uz sa mi o tom aj sniva

kalianka
10. feb 2014

@simis105 kup si v lekarni max. tehotenske testy Dr. Max. Su tam dva a stoji to do troch eur. Mne ukazali vzdy najlepsie, kde bol inde duch, tu bolo vidno. DRZIM PRSTY

simis105
10. feb 2014

@kalianka
problem je ze u nas na dedine nieje lekaren...
ale dakujem, ked budem v meste urcite ho kupim 🙂

kristinka28
10. feb 2014

vidite nieco tam dakujem

aurora88
10. feb 2014

26 DC a 11 DPO...asi 4 dni po uhniezdeni...mam to brat ako potvrdene?...inak 5 dni pred ocakavanou MS dost silne ciarky nie?....nemozu to byt dvojicky?!!

kristinka28
10. feb 2014

@aurora88 ahoj gratulujem skoda ze mne sa tam nic nevidi dufam ze aj ja budem mat take 🙂

aurora88
10. feb 2014

@kristinka28 ved to mi nejde do hlavy...toto je moje 4. tehotenstvo a prvykrat co su take viditelne ciarky tak skoro...predtym som testovala po meskani a neboli take silne.....obavam sa tych dvojiciek :P...neboj...vydrz o 2 dni skus znova 🙂

aurora88
10. feb 2014

@kristinka28 inak ked som tvoju fotku rozklikla na vacsiu, tak sa mi zda, ze sa ti tam nieco zacina crtat...nezufaj 🙂

kristinka28
10. feb 2014

@aurora88 vies ak pozriem volnym oko sa vidi nieco len neviem ci to neni nahodu iba pas,,,ja tiez tam vidim v postriedku lebo na konci je tiez pas ale od papiera,,neviem to som este nepocula ak mas tak silne ciarky ze by boly dvojicky,,mozno mas vyskoke hcg myslim silne

kristinka28
10. feb 2014

@aurora88 vidis ty to aj v postriedku myslis ak by to bol iba priesvitny pasik by to tiez ukazalo na negativu dakujem si zlata ze si mi odpisala

aurora88
10. feb 2014

ano vidim tiez 2 tiene, este pockaj, kolky DC si?...inak kedy mam najskor ist k lekarovi, ked mi vlastne este ani nemeska MS?...mala som uz 2 potraty, preto by bolo dobre kvoli liekom cim skor, len ci to este nie je az prilis skoro?
@kristinka28