icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
10. feb 2014

@simis105 este Nezúfaj mozno s toho niečo este bude.Mozno pomaličky stúpa HCG ale duch je pekny ružový.Kedy máš termín mrchy?tfuj tfuj aby ti neprišla ale //

karmela
10. feb 2014

@aurora88 máš pekne čiarky kludne chod povieš,ze ti bolo zle spravila si test a vyšli pekne čiarky a nech ta pozrú

simis105
10. feb 2014

@karmela
v stedu by mala zaklopat

aurora88
10. feb 2014

@karmela praveze sa obavam, ze tak skoro nebude nic vidiet, je to len nejaky 4tt...az okolo 6tt vidiet plod nie?

kristinka28
10. feb 2014

@aurora88 no vies ja myslim ak ti uz ukazalo a nemas menzes ja by som isla k doktorke,,,alebo by som pockala ci pride menzes ak nie idem heh,,ale urcite si lebo mas pekne ciarky 25 januara som mala poslednu,,,no ale dva ni taka normalna 3 den skoro nic iba troska krv,,potom cista vlozka,,a na 4 den spet troska a 5 skoro nic ,,ja si myslim ze by to uz ukazalo ak by som bola nie co myslis ,,joj uz mi ztoho sibe

aurora88
10. feb 2014

ja som mala poslednu MS 16.1....takze, ty az tyzden po mne..takze kluuuud, este mas cas
@kristinka28

kristinka28
10. feb 2014

@aurora88 viem ze mam este cas ale je to na nervy vies lebo fajcim a ak by som bola v tom nechcem fajcit ,,tak sa trosku trapim ,,,,a rozmyslam ci som,,,este ja pockam nechcem kupovat zbytocne testy lebo som uz dost dala peniazky ale cakat kym pride menzes to je na nervy no dufam ze nepride

titulienka
10. feb 2014

@aurora88 ja som mala takto silny test tiez a boli to 2ky zial jedno odislo v 6.tt ale mne to povedali uz aj z krvicky lebo hcg bolo jednoznacne na dvojky 😉 testik mam v albume 🙂

marianka1111
10. feb 2014

Ahojte babenky chlem sa vas opitat je možne že menzes som mala naposledy 26.12 a bola som dneska u lekara a povedal že tam nič nevidi nerozumiem je možne že plod je mali alebo niesom tehotna ☹

karmela
10. feb 2014

@aurora88 aspon gestacny vak by mozno videl.A s krvy to zisti urcite.Vezmi zo sebou test a hotovo 😉 Alebo správ si clear blue digi test tam ti ukaze v ktorom tt si 😉 Mozno sa zadarilo skor ako si myslis a mozno budu dvojičky 🙂

aurora88
10. feb 2014

@titulienka nestras ma 🙂.....kedy mam podla teba zajst k lekarovi?

aurora88
10. feb 2014

@karmela dakujem za odpoved....tak viem kedy som mala ovu, urcite bola 30.1....mame v rodine dvojcata,preto ma to hned napadlo....a bola som tehotna uz 4 krat a ani raz som nemala take silne ciarky tak skoro 🙂)...no objednam sa asi u lekara 🙂

titulienka
10. feb 2014

@aurora88 pockaj do normalneho terminu ms 😉 ale kedze ja som bola hrozne netrpezliva tak som zbehla do sukromneho labaku zaplatila 10 eur za krvny tehotensky test a vysledok som mala do 2hodin :-P

maxi2
10. feb 2014

@kristinka28 ahoj ja mam taky isty problem robila som si včera test a nič mi neukazalo a dnes nanho pozeram na ten isty a su tam 2 čiarky nechapem. robila som si rapiclear a teraz som čitala že to nie je dobry test

karmela
10. feb 2014

@maxi2 nevies hodiť fotku testu??sprav další ak máš

karmela
10. feb 2014

@marianka1111 a tehu test sisi robila?Ako vyšiel?

maxi2
10. feb 2014

@karmela už som ho vyhodila. a dalši nemam musim kupit ale urcite inu znacku kupim

karmela
10. feb 2014

@maxi2 kedy máš termín MS?

maxi2
10. feb 2014

@karmela 20feb

karmela
10. feb 2014

@simis105 no tak nech klope na inu bránu nie na tvoju 🙂 Drzim palce ozvy sa potom

simis105
10. feb 2014

@karmela
dakujem! urcite sa ozvem v kazdom pripade 😉

axnelez2
10. feb 2014

Ahojte baby... Ja tak strasne cakam na takého pekného dusika ako mate vy niektoré ☹ 🙂 ..vo štvrtok ma dôjsť mrcha, mam však taký "pocit" ze by nemala prísť. Uz sa ale bojím aj dúfať 🤐 ...

karmela
11. feb 2014

@axnelez2 tak držíme palce aby nedošla mrcha.Testy si neskusala?Ci Cakas?

marianka1111
11. feb 2014

@karmela nie test som si ešte nerobila ale mam ešte jednu otazočku posledny menzes bol 26.12 a ptom som mala dostat cca 28 .01 a pohlavny styk som mala 24.01 a menzes mi neprišiel je možne že som mohla otehotniet

satanka1
11. feb 2014

@marianka1111 je to možné,ja som otehotnela 2 dni pred mrchou.neviem,ako sa to podarilo,ale bol to jediný nechranený styk v ten mesiac,kedy sa to mohlo stať.

tomasko27
11. feb 2014

@satanka1 Ahoj,pises ze si otehotnela 2dni pred ms,a ms este prisla ci uz nie?

marianka1111
11. feb 2014

@satanka1 no neviem velmi si to prajem ale bola som u lekara a vyšetril ma vaginalnym ultrazvukom a on tam nič neviedy no menzes neprišiel mam pobolieva ma v podbrušku a mavam nafuknute brucho stale grgam neviem bud to ečte nevidno alebo niesom tehu ☹

satanka1
11. feb 2014

@tomasko27 nie neprišla... aj mne s mužom ot bolo veľmi divné,že som práve vtedy otehotnela,pretože práve vtedy sme to riskli,že sa nič nestane....ae aj tak sme sa potom veľmi tešili,ale nedopadlo to dobre ☹

satanka1
11. feb 2014

@marianka1111 ak môžem poradiť ešte počkaj s lekárom.ja som si urobila test a hned na druhý deň utekala k lekárovi a tiež nič nevidel a o pár dní znovu už bol vačok,zas nebolo bábo,potom daľší krát bolo bábo,ale nebolo sdriečko,tak daľší uzv..už bolo aj srdiečko...nakoniec to nedopadalo dobre,neviem či tomu neprospelo aj ten častý uzv. V 9 týždni bábätku prestalo biť srdiečko.
Plánujeme bábätko a čoskoro sa začneme snažiť a k lekárovi pôjdem najskôr v 8.týždni.
a s tým grganím..to som mala aj ja..pri dvoch tehu predtým vôbec a pri tomto treťom stále..tak decentne,ale stále.ešte počkaj..rob si radšej tehu testy.

marianka1111
11. feb 2014

@satanka1 Dneska si pojdem kupit test a uvidime ale pravu povediac sa bojim aby mi neukazal / čiarku lebo stale mam take bolesti ako keby som mala dostat