Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mariankach - dakujem Ti veľmi pekne 😀
@chuchu86 😀 bodaj by to bolo na tom testosi, drziiim silno palec 😝
Cau baby,dnes kedze mi meškal menzes už vyše tyzdna som radšej zašla na gyndu,namiesto tehotenstva mi však pani doktorka oznámila,ze mám svalovy nádor cca 4Cm po vyšetrení sa mi hneď spustil menzes takže,nemohla urobiť onkostery, ja len nenechávajte si všetko iba na testy,držím palce
@chuchu86 neverim na vestice a nikdy som u ziadnej nebola...Je to vec nazoru...Jedine comu verim a vzdy verit budem je BOH...Jeho som prosila so slzami v ociach, aby ma pozehnal a dal mi dietatko...Do 2 mesiacov to vyslo 😉 ...Preto Ti prajem, aby aj Teba pozehnal, ak uz nahodou nie si teraz pozehnana 😉...Zavistlivcov prehliadaj a nevsimaj si ich...
Dakujem baby ste zlaté,uz sa isto nebudem testovať,testy som mala dlhšie so slabšiu druhou čiarkou,dokonca bazálku posledných 12 dní od37,3 do 38,3 a tehu to nieje
@oluska22 Mrcha prejde, nador zmizne a potom budes tehu...Verim, ze coskoro...A myslim, ze antiku teraz nepotrebujes, treba len davat velky pozor s muzickom...Aby nador nebol na dlhsiu liecbu a tehu by ti mohlo zaniknut, ak by si brala nejake silnejsie lieky a aj otehotnela do toho...Neviem, nevyznam sa v tom, len teda davaj pozor 🙂 ...A nech to mas co najskor vsetko v poriadku 😉...Posielam Ti srdiecko na skore uzdravenie tela 😉
Ahojte, chcela by som vas poprosiť o radu aj ked viem, ze najviac sa dozviem az pri návšteve lekárky ale momentálne ma dovolenku takze musim čakať este dva týždne. Prikladám foto testikov, 1.(horný)bol robený v sobotu v noci ked sme prisli z návštevy na ktorej som jedla moje obľúbené jedlo a prišlo mi zle plus aj jeden pohárik griotky padol🙂 v sobotu bol 30DC a kedže som pred dvoma mesiacmi potratila v 6tt tak som meškanie brala za normálne kedže mám po potrate..(mávala som 28DC).ale skúsila som test lebo mi to nedalo a na teste sa objavila čiarka. Je to duch alebo uz to mám považovať za pozitív?
2.(spodný)testik robený dnes rano kedže MS stale nedošla a ta čiarka nesilnie. Dnes je to 33DC ovuláciu neviem kedze som po potrate a neviem ci sa posunula alebo nie.
Dakujem vopred za názory a rady🙂
@gabika33g napisala si dlhy prispevok, no myslim, ze zbytocne, prepac za moju drzost 😕 ...No toto su nadherne // a ja Ti srdecne gratulujem k tehu...Ak to Dr. potvrdi, tak uzivaj plnymi duskami...Nadherne ukazkove palice mas na teste!...No a kedze ma Dr.dovcu pre Teba lepsie, bude uz urcite vsetko lepsie potom vidiet na utz...😉 ...A griotku uz nepi, si tehotna!...Ak fajcis, nefajci! ...A tes sa na sono...Tesim sa s Tebou 🙂
@gabika33g si tehotna určite... pochybujem zeby ti ostalo ešte hgc zpred 6tyz..je super že vám to takto podarilo.. blahozelam
@luta13 len som sa snažila upresniť situáciu v ktorej sa nachádzam veď o tom je fórum ci nie? Po potrate sa len prirodzene bojím ale zároveň aj teším.
A inak vďaka, uvidíme co povie doktorka. A v živote som nefajčila a griotku samozrejme pit uz nebudem. Vďaka za inteligentne rady 😂👍🏻

@mariankach tak super rodinka ste, to sa mi paci 😉...Prajem vam len to najlepsie 🙂