icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
18. okt 2016

@mariankach tak super rodinka ste, to sa mi paci 😉...Prajem vam len to najlepsie 🙂

chuchu86
18. okt 2016

@mariankach - dakujem Ti veľmi pekne 😀

karmela
18. okt 2016

@chuchu86 no co moja este nič nové?nic nepomáha aby sa spustila ms..Ty ja ta obdivujem mne ked takto meškala ms ja som testila 12dni v kuse kým som nešla k Dr..kedy robíš další test?

luta13
18. okt 2016

@karmela aj Ty si taka nedockava tusim, ze ako to s @chuchu86 dopadne, co?...Ja som ako na ihlach a kukam sem kazdy den, co nove a hrozne jej drzim palceky 😉

chuchu86
18. okt 2016

@karmela - nie, ms ešte stále neprišlo
mám niekedy najmä ku večeru také pocity že príde, vieš, v podbrušku tá bolesť v krížoch, ale nič.
Testovať by som chcela v piatok alebo tak nejak.

😀

chuchu86
18. okt 2016

@luta13 - dakujem Ti veľmi pekne

a ja sa snažím nato nemyslíeť, ešte ani manželovi som nepovedala nič.

karmela
18. okt 2016

@chuchu86 ty kokso až v piatok?Skus zajtra ale z ranného..Ako vidíš veľa báb ti drží palce😉 No tie pocity na ms si este veľmi dobre pamätám,že uz uz a nič..😳
@luta13 tak áno teším sa s babami ked vidím // a podporíme aj snazilky😉

mariankach
18. okt 2016

@chuchu86 😀 bodaj by to bolo na tom testosi, drziiim silno palec 😝

chuchu86
18. okt 2016

@karmela - uvidíme ako dopadnem, možno nebude tam nič, ako doteraz.

oluska22
18. okt 2016

Cau baby,dnes kedze mi meškal menzes už vyše tyzdna som radšej zašla na gyndu,namiesto tehotenstva mi však pani doktorka oznámila,ze mám svalovy nádor cca 4Cm po vyšetrení sa mi hneď spustil menzes takže,nemohla urobiť onkostery, ja len nenechávajte si všetko iba na testy,držím palce

chuchu86
18. okt 2016

@oluska22 - to ma mrzí, prajem Ti skoré uzdravenie 😅

luta13
18. okt 2016

@oluska22 juj, to ma velmi mrzi...Prajem Ti skore uzdravenie a hlavu hore, vsetko bude dobre 🙂

karmela
18. okt 2016

@chuchu86 moja nádej vždy je..Len nech od teba všetko zle ide preč..

karmela
18. okt 2016

@oluska22 veľa zdravia ti prajem a nech to máš čím skôr úspešne za sebou..

chuchu86
18. okt 2016

@karmela - dakujem pekne

no chodím ku jednej veštici a ona za každým mi povie máte okolo seba závistlivých a je ich dosť 😀

karmela
18. okt 2016

@chuchu86 v dnešnej dobe ľudia závidia aj to zle-pomaly...Ale je aj dosť takých co ti doprajú..Neboj uvidis zadarí sa baby..

luta13
18. okt 2016

@chuchu86 neverim na vestice a nikdy som u ziadnej nebola...Je to vec nazoru...Jedine comu verim a vzdy verit budem je BOH...Jeho som prosila so slzami v ociach, aby ma pozehnal a dal mi dietatko...Do 2 mesiacov to vyslo 😉 ...Preto Ti prajem, aby aj Teba pozehnal, ak uz nahodou nie si teraz pozehnana 😉...Zavistlivcov prehliadaj a nevsimaj si ich...

chuchu86
18. okt 2016

@karmela
@luta13 - Ďakujem veľmi pekne Babi, ja Vám prajem len všetko dobre, aby aj Vám zadarilo 😀

oluska22
18. okt 2016

Dakujem baby ste zlaté,uz sa isto nebudem testovať,testy som mala dlhšie so slabšiu druhou čiarkou,dokonca bazálku posledných 12 dní od37,3 do 38,3 a tehu to nieje

karmela
18. okt 2016

@oluska22 a Dr vylúčila tehotenstvo ked si mala slabé čiarky?? Vzala ti aj krv? Ci ten svalový nádor robil duchov na teste..Držím palce aby to zmizlo a vyliečila sisi čím skôr nasadením liekov..

oluska22
18. okt 2016

@karmela povedala,že testy nie sú na 100 percent,no a keď duchu ju tak ako mne dokáže to takto aj pri cystách ,krv mi nebrala, len mám prísť po menzese, pýtala som si antiku,pre istotu, ale vraj pri takomto náleze mi zatiaľ nemôže dať nič,až po ostatných vyšetreniach

luta13
18. okt 2016

@oluska22 Mrcha prejde, nador zmizne a potom budes tehu...Verim, ze coskoro...A myslim, ze antiku teraz nepotrebujes, treba len davat velky pozor s muzickom...Aby nador nebol na dlhsiu liecbu a tehu by ti mohlo zaniknut, ak by si brala nejake silnejsie lieky a aj otehotnela do toho...Neviem, nevyznam sa v tom, len teda davaj pozor 🙂 ...A nech to mas co najskor vsetko v poriadku 😉...Posielam Ti srdiecko na skore uzdravenie tela 😉

karmela
18. okt 2016

@oluska22 a chceš este bábätko?prepac že sa takto pýtam..Len antiku by som na tvojom mieste nechcela ked plánujes este babo..Moja neter brala a teraz nevie otehu má to rozhádzané ale zase sú aj baby co im antika pomohla a otehu ponej..Prajem ti aby bolo všetko ok čím skor

oluska22
18. okt 2016

@luta13 Lutka Dakujem,Ty si tu taký anjelik,priateľ nemá žiadneho pokračovateľa,veľmi túži po dietatku ,Ja by som chvíľu radšej počkala,schudla poriesila teraz zdravie.Potom sa uvidí,čo ma prísť príde

oluska22
18. okt 2016

@karmela chvíľu by som radšej teraz počkala s tehu ,kym nedoriesim zdravie

gabika33g
18. okt 2016

Ahojte, chcela by som vas poprosiť o radu aj ked viem, ze najviac sa dozviem az pri návšteve lekárky ale momentálne ma dovolenku takze musim čakať este dva týždne. Prikladám foto testikov, 1.(horný)bol robený v sobotu v noci ked sme prisli z návštevy na ktorej som jedla moje obľúbené jedlo a prišlo mi zle plus aj jeden pohárik griotky padol🙂 v sobotu bol 30DC a kedže som pred dvoma mesiacmi potratila v 6tt tak som meškanie brala za normálne kedže mám po potrate..(mávala som 28DC).ale skúsila som test lebo mi to nedalo a na teste sa objavila čiarka. Je to duch alebo uz to mám považovať za pozitív?

2.(spodný)testik robený dnes rano kedže MS stale nedošla a ta čiarka nesilnie. Dnes je to 33DC ovuláciu neviem kedze som po potrate a neviem ci sa posunula alebo nie.

Dakujem vopred za názory a rady🙂

luta13
18. okt 2016

@gabika33g napisala si dlhy prispevok, no myslim, ze zbytocne, prepac za moju drzost 😕 ...No toto su nadherne // a ja Ti srdecne gratulujem k tehu...Ak to Dr. potvrdi, tak uzivaj plnymi duskami...Nadherne ukazkove palice mas na teste!...No a kedze ma Dr.dovcu pre Teba lepsie, bude uz urcite vsetko lepsie potom vidiet na utz...😉 ...A griotku uz nepi, si tehotna!...Ak fajcis, nefajci! ...A tes sa na sono...Tesim sa s Tebou 🙂

milagrosss20
18. okt 2016

@gabika33g si tehotna určite... pochybujem zeby ti ostalo ešte hgc zpred 6tyz..je super že vám to takto podarilo.. blahozelam

gabika33g
18. okt 2016

@luta13 len som sa snažila upresniť situáciu v ktorej sa nachádzam veď o tom je fórum ci nie? Po potrate sa len prirodzene bojím ale zároveň aj teším.
A inak vďaka, uvidíme co povie doktorka. A v živote som nefajčila a griotku samozrejme pit uz nebudem. Vďaka za inteligentne rady 😂👍🏻

karmela
18. okt 2016

@gabika33g pekne ciarocky na testikoch myslím že ti môžme gratulovať no ovu si mohla mat posunutú a pomaly ti stúpa hcg..Držím palce aby ciarocka silnela 😊