icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
18. okt 2016

@chuchu86 tak sa napapaj😄 Kedy spravíš test v piatok až?

kaki221
18. okt 2016

@chuchu86 tak šup šup papať 😁😁😁

chuchu86
18. okt 2016

@karmela - asi v piatom spravím

chuchu86
18. okt 2016

@kaki221 - ahoj. Ako?

chuchu86
18. okt 2016

@karmela - V piatok

milagrosss20
18. okt 2016

@karmela pochybujem už dlhoooo hucim a nič. Len dúfam o nehode 😂😂😂

monik412
18. okt 2016

@milagrosss20 u nas sa to stalo.ten nas zazrak bude mat zachvilocku 2rocky.moj muz nechcel o tretom ani pocut.a je to jeho milacik.ked sme zistili ze cakame tretie tsk sme sa dva tyzdne nebavili.stacila jedna fotka na ultrazvuk a tatik bol zlomeny

barborka93
18. okt 2016

@milagrosss20 snáď sa ti časom ho podarí presvedčiť ja som si zas nevedela predstaviť po pôrode druhé no mala už bude mať 4r.a teraz má to chytilo že túžim po dieťatku

sibalka21
18. okt 2016

@qwertyzuzana nic tam nieje, ale nedavala by som tomu prilis velku sancu kedze to bolo 3 dni PO ovulacii.... To ze nemas priznaky MS neznamena ze nepride 🙂 Testuj ked mrcha nepride 🙂

jabadabadoo
18. okt 2016

Nooo. Takze testujem ako blazniva.. posledne tri dni.. modry test.. horny zo vcera podvecera.. dolny dnes z rana

A mamatest.. dnes podvecer najsilnejsi.. neviem ci mozem este dufat.. cely den ziadny vytok.. meska treti den..a pred chvilou hnedy vytok ..malilinko a trosku aj cervene ako od krvi na papieri pri utierani... necitim nijake priznaky.. ani na menzes ani nevolnosti...

chuchu86
18. okt 2016

@jabadabadoo # zo včera bola silnejšia čiarka ako z rána
A nakoniec tých ostatných strašne slabé

karmela
18. okt 2016

@jabadabadoo na všetkých vidím slabú druhu ciarocku..Len pozerám že ten prvý je najsilnejší ale aj nejaká tenucka čiarka..Držím palce aby silnela,nejako sa jej nechce..Možno ti pomaly stúpa hcg

jabadabadoo
18. okt 2016

@karmela
@chuchu86
ved to, ze vecer mam silnejsie ako rano.. ale ten vytok.. neviem, co si o tom mysliet.. vcera cela natesena.. dnes uz znovu neverim :(

kaki221
18. okt 2016

@chuchu86 ahoj...ja som dnes dostal ms,takže testik urobil ozaj ducha...no nič začínam odznovu...a ty ako?

sibalka21
18. okt 2016

@jabadabadoo no neviem :-/ kedze vcera vecer bol najsilnejsi a dnes uz na tych testoch ledva vidiet tu ciarku.. Viem ze test je iny ale mali by byt aspon rovnako silne ako prvy :P ... No drzim palce nech sa MS nerozbehne a dobre to dopadne 🙂

mon895
19. okt 2016

Dobre ranko prosim Vas poradte mi, uz vyse tyzdna mi meska menstruacia robila som si uz velakrat test zakazdym bol negativny no posledne tri dni mi vychadza slabucka ruzova ciarka. Bola som aj u doktora no ten zatial nevedel nic potvrdit ani vyvratit zobral mi krv a ze ak bude nizka hodnota hcg pichne mi vyvolavacku tu vsak sa chcem opytat ak by som tehotna bola nemoze vyvolavacka ublizit moznemu babatku? Pripadne je mozne ze by som bola tehotna a az teraz sa mi zacali pomaly ukazovat ciarky? Robila som 2 druhy testu pepino a lady max .

miriamn76
19. okt 2016

@mon895 Dobre ranko. Vyvolavacka neublizi ak si tehotna plod to posilni. Najdes to pisane aj na nete. A ano mozu sa ti zacat ukazovat ciarky az teraz ☺daj foto testu☺

mon895
19. okt 2016

@miriamn76 dakujem ano citala som len som sa potrebovala este uistit 🙂 bolo by to moje prve babatko tak sa bojim vsetkeho 🙂 prikladam foto z dnesneho rana ciarka je slaba no ukazala sa cca do minuty.

nivea777
19. okt 2016

@mon895 podla mna ciarka vobec nie je slaba.. je to pekne viditelna ciarka.. kedy budes mat vysledky krvi?

mon895
19. okt 2016

@nivea777 dakujem mala by som ich mat uz dnes ale volat mozem az okolo obeda... to bude asi moje najdlhie predpoludnie :D

miriamn76
19. okt 2016

@mon895 ved to je pekna ciarka nie je slaba ziadny duch☺gratulujem☺

mon895
19. okt 2016

@miriamn76 dakujem ja ked som isla k lekarovi som si naivne myslela ze tyzden po meskani uz urcite nieco uvidi ked mi aj testy takto zacali vychadzat aj ked myslim ze dnes je silnejsia minimalne rychlejsie naskocila 🙂 len ma zneistel tak teraz som v ocakavani z vysledkov strasne som nervozna z toho ale to je asi kazda 🙂

monik412
19. okt 2016

@mon895
@chuchu86 mozno vam to pomoze.moj pripad bol pri druhej dcerke ze som zostala dva mesiace po potrate snou tehotna.do teraz si pamatam ze poslednu ms som mala 15.12.2008 a januari nic.koncom som si robila testy a negativne.az vo februari mi ukazal prvy test pozitivny aj to strasne slabe.isla som k doktorovi a potvrdil ze nieco tam je.ale nepasovalo to podla datumu ms.az neskor podla plodu mi vypocital datum porodu ten som mala posunuty az o 17 dni.a test mi ukazal krasne kolajnice az v 8tt.

miriamn76
19. okt 2016

@mon895 vysledky dopadnu ok uvidis ☺daj potom vediet

14nunu10
19. okt 2016

Baby úplne najlepšie je ísť k dr kedy vás nebude strašiť a bude už pekne vidieť babo aj srdiečko je keď vám druhý mesiac nepríde mrcha..to je už na istotu ...skôr je to o nervoch

mon895
19. okt 2016

@monik412 dakujem u mna to tiez nesedi s datumom menstruacie ale dufam ze bude vsetko ok 🙂

mon895
19. okt 2016

@miriamn76 urcite dam vediet po 12tej mam volat tak dufam ze sa hned dovolam 🙂

chuchu86
19. okt 2016

@kaki221 - Ahoj, no u mňa nič nového 😀
Tak to ma mrzí, že sa Ti spustila mrcha, držím palce aby na další mesiac To vyšlo 😅

kaki221
19. okt 2016

@chuchu86 nič to pôjde sa ďalej...niekedy to predsa vyjde😊...verím tomu,že budeš tehu a nájdeš dve krásne koľajnice na teste😉

chuchu86
19. okt 2016

@kaki221 - neviem, uvidíme 😅