icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

isabella22
24. nov 2013

@valika1210 ja som tiez po vysadeni HAK uvidime ci to vyjde a budem moct dat manzelovi darcek na vianoce 🙂 no ked ja mam mat az 4 decembra mrchu to sa aj zblaznim dovtedy...

majka_3
24. nov 2013

@valika1210 kedy mas dostat ms? upravim ti foto?

valika1210
24. nov 2013

@majka_3 ahoj 🙂 no skusim ti poslat inu foto myslim ze tam to vidno lepsie 🙂 mrchu mam mat az stvrtok 🙂 prvy stuplik sa nam podaril hned po vysadeni tak duuufam 🙂

majka_3
24. nov 2013

@valika1210 lebo ja na tej fotke vidim ducha..a ked si to dam do negativu tiez tam nieco slabulinkee je..cize posli lepsie foto 😉

valika1210
24. nov 2013

@majka_3 ale myslim ze druhu // by som tam viac chcela vidiet... 🙂

joy23
24. nov 2013

@valika1210 ja ju vidim.. a vlastne aj na tej predchadzajucej 🙂

valika1210
24. nov 2013

@isabella22 nooo ani nevrav to cakanie...na nevydrzanie....😀 ale snad sa dockame drzim palce 🙂

valika1210
24. nov 2013

@majka_3 lepsia uz asi nebude 🙂

isabella22
24. nov 2013

@valika1210 podobne 🙂 len ty uz si mala aspon pozitivny testik a ja este apson tyzden cakat uff 😠

majka_3
24. nov 2013

@valika1210 ja si myslim ze mozes byt spokojna s tym co tam je 🙂 ked ti este nemeska 🙂
skusala som to vseliako ale vidim tam na kazdej a aj na tej co si poslala nemusi byt ani upravema a vidim tam ducha 🙂
neboj bude (musi) silniet 😉 uvidis..zajtra to uz bude lepsie....a ked nie tak do stvrtku aaaaano 🙂

valika1210
24. nov 2013

@majka_3. Ste fakt zlate baby vdaka 🙂 budem teda dufat ze bude silniet....urcite sa o tom s vami podelim 😉 a ty sa tiez snazilkujes ci nie? 🙂
@isabella22 to mas veru este cas.....takze snazite prvy mesiac ?🙂

isabella22
24. nov 2013

@valika1210 nie prvy mesiac nie ale toto je prvy mesiac kedy mas ovulku lebo po vysadi HAK som doteraz nemala...cize ako sa to vezme v podstate hej 🙂 ale ked nebudem tehu ideme dalej no nie ? 🙂

isabella22
24. nov 2013

@majka_3 mozem sa ta spytat v com si upravujes fotky do negativu?? dakujem 🙂

majka_3
24. nov 2013

@isabella22 tam na fotke je to pisane 😉 Perfectphoto.cz

majka_3
24. nov 2013

@valika1210 jasnee informuj 😉
nie nesnazime 🙂 len sledujem ovulku uvidime co to spravy 🙂 😀 ale za snazenie by som to nenazvala 🙂

valika1210
24. nov 2013

@isabella22 jaaaaj...no ja som vysadila a hned sme sa posnazili lebo ked nemam tabletky tak sa mi vytvaraju cisty na vajecnikoch cize vtedy je mala pravdepodobnost ze by som otehotnela...aspon mi tak dr vysvetlil.....a javlastne ani neviem kedy mam ovulaciu.....nejak to nepocitujem 🙂 taaaak verim ze to vide 🙂 nam obom a ostatnym snazilkam 🙂

isabella22
24. nov 2013

@valika1210 no ja som si tiez myslela ze hned otehotniem lebo som nemala vobec mrchu mrvy mesiac doktor ze nic nevidi vyvolavacka....dalsi mesiac ze snad sa to podarilo ze zas nic na sone nevidi trt vyvolavacka....a len mi povedal ze nemam ovulku ze mam dat tomu volny priebeh ale ze zacinaju sa mi pomalicky tvorit...toot je treti mesiac kupila som si ovulacne testy vdaka inofolicu ovulku uz mam tak sme sa vtedy snazili ale tak uvidim 🙂

isabella22
24. nov 2013

@majka_3 hh vdaka nevsimla som si :D

karmela
24. nov 2013

@valika1210 vies fotecka ukáže inac ako to vidíš ty v reáli 🙂 treba snazilkovat naďalej urcite,my este nesnazilkujeme.Ale na budúci rok chceme uz začať nech pribudne k malej súrodenec,aby si boli časom oporou 😀 prajem vam pekny vecer kocky

karmela
24. nov 2013

@valika1210 moja na ďalšej fotecke vidím ducha urcite 😅 no tak mrcha nech sa dostaví najskôr až o rok 😉 podla mna vo štvrtok,piatok bude ta druha čiarka ako hrom.Drzim palceky a daj vediet 😉

karmela
24. nov 2013

Holky no ja som to skúsila cez to foto,len neviem ci dobre 😀 ale tam som videla s môjho prvého testu tu druhu čiarku viditeľnejšie.Srdce mi až poskočilo,ale stále som viac v tom ze nie,lebo cely test sa mi sfarbil a druhý bol 100% negatívny.Len to sem neviem hodiť.To uz aké novodobé veci sa dajú robit s foteckami a ja Som co sa toho týka antitalent 😀 Vcera vecer som si dala uz aj dva poháre červeného vinka,ked tak nech mrcha dôjde skôr.Tak sa nechám prekvapiť.A vam všetkým co sa snažíte a čakáte držím palceky

karmela
24. nov 2013

No ani neviem ako som to spravila 😀

majka_3
24. nov 2013

@karmela kludne daj foto a pozriem sa nato 😉

karmela
24. nov 2013

@majka_3 len ja ten testik je asi neakceptovateľný lebo sa mi cely sfarbil ale dakujem ti 😉

majka_3
24. nov 2013

@karmela ahaaa ten som tu videla 🙂 😀 😀 nooo a iny si nerobila???

karmela
24. nov 2013
karmela
24. nov 2013

@majka_3 ano ale ten uz bol negat a další nerobím uz,nejako som sa zmierila aj ked zo sklamaním s tym ze ten prvy vyšiel blbo co ma zmiatlo a druhý vyšiel pravdivo.Tak uz len čakám na mrchu 😝

majka_3
24. nov 2013

@karmela aaa urcite na tom druhom nic nieje 😉 ???

karmela
24. nov 2013

Urcite na tom druhom nic nebolo,preto som si vcera dovolila dat vinko.Najprv som sa tešila ale potom som si zdravým úsudkom povedala,ze nemôžem ho akceptovať aj keby som chcela.Tak na další večer Som urobila další a nic

karmela
24. nov 2013

@majka_3 tou otázkou a urcite na tom druhom nic nieje Som si spravila dve naraz 🙂 a pozri nic a velke ☹ no uz nech dôjde mrcha