Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milagrosss20 ti chlapi su hnusni veru...Sebci...Ved zena vynosi, porodi a stara sa...Ani moj nechcel este dieta, ja som vysadila antiku a povedala mu, ze musi davat pozor...Po pol roku mu ubehlo 😉 - syn ma 8 rokov...Druhe dieta "este " nechcel...Ale nakoniec som ho ukecala, ze je ta spravna doba, ze to tak citim 😀...Biologicke hodiny vo mne bili ostosest a moja tuzba bola neskutocne silna 😨 ...Drzim Ti silno palceky, aby sa Tvoj milovany "princ" uvedomil a splodil vam krasneho potomka 😉...Boh s Tebou 😉
@chuchu86 vravím že ty si zázrak..A nedal ti Dr tabletky na úpravu cyklu??Mne po prvom takom dlhom meškaní dala Dr na predpis agnucaston na 3mesiace..A fakt mi pekne chodila ms na čas ako mala..A najlepšie v čom mi pomohli bolo to že stále od ovulácie má boleli fest prsia až po ms..Pri brati tých tabletiek nič..Sa mi vidí že sa dajú kúpiť normálne bez predpisu jedna krabička stojí cez 6€..Ja som ich vyfasovala aj s vyvolávačkou dokopy..Tak skus uvidis možno ti pomôžu..
@milagrosss20 sleduj si plodne dni, ovulku a potom ho ukecaj - zved na milovanie, poloha Ty na nom 😉 ...A ked bude tesne pred koncom, zotrvaj v tej polohe a mozno ubehne 😉...Alebo pockaj 2-3 roky, potom ho mozno skor ukecas 😉...Chlapi su spomaleni a potrebuju cas na vsetko...Hrozne s nimi 😀
@qwertyzuzana fotka vcera 16:19h...Vidim dusika 😀 ...Zaroven drzim palceky, nech silnie 😉
@14nunu10 Ja som teraz v tomto podobný prípad ako píšeš. Už mi mešká MS 8 dní a testy mi zatiaľ absolútne nič neukazujú. Cítim sa úplne "nesvoja", pretože pri prvých dvoch tehotenstvách mi ukázali krásne čiaročky hneď v prvý deň vymeškania menštruácie.
Teraz som veľmi na pochybách, či som tehotná alebo je to niečo iné. Hlavne sa bojím, aby to nebolo nejaké mimomaternicové tehotenstvo, a tým , že nepôjdem k Dr. nejako skoro, tak si nechtiac ublížim...
Už som sa teda ku nemu objednala - a podľa mojich výpočtov mi to bude vychádzať na cca. 19 deň meškania, tak snáď už bude niečo vidieť, ak tam bude. Ak nie, tak sa uvidí...
@barborka93 zo vcera fotka okolo 13-tej...na vrchnom teste vidim dusika 🙂 ...cakaj a testuj, az ked bude meskat MS...Drzim Ti palce a kopec trpezlivosti prajem 🙂
verím 14nunu10, že bude tam už silnejšia čiarka 😀
@jabadabadoo vcera vecer najsilnejsia ciarka, o nieco bledsia dnes rano - mozno horsi test , neviem, nevyznam sa v tomto tak 😉 ...Ostatne vsetky testy vidim taktiez //...Silno Ti drzim palceky...Testuj este zajtra pozajtra z ranneho, nech mas istotu, ze ciarka vyrazne tmavne 😉...A nevolnosti zacinaju az neskor - ja som mala az okolo 8-9tt...🙂 Cakaj a nechaj sa prekvapit - myslim, ze coskoro...
@barborka93 - a je nato nejaký vážnejší dôvod, že nechce dieťa ?
My sme preto čakali 7 rokov, lebo financie nepustili, museli sme riešiť bývanie atd
@sofinkaviktorka - počkaj ten test mi nejak nesedí, kde tá kontrolná čiarka ?
tá jedna čiarka čo je tam ? je to nejak slabá , nie ?
@sofinkaviktorka správ lepšiu foto ak vieš na tejto nevidiet pomaly ani kontrolnú čiarku..Skus bez blesku
@sofinkaviktorka moc osvetlený test 😖

@mon895 gratulujem určite budeš mat dobre výsledky a hcg tam bude..Krásny testik😉Pekne tehulkovanie prajem