Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@happymia krásny testík.. taký som mala aj ja.. a ako si myslela do úplnosti? hádam nie s testom? lebo len máloktorej sa podarí navlas rovnaká čiarka ako prvá 😀 podstatná je intenzita zafarbenia a hrúbka.. a u teba sú ukážkové.... takže teraz si len užívať a objednať sa na prvé sono 🙂
@happymia presneeeee blahozelaaaam 👶👶👶👶 mne sa minule snivalo ze som bola v 8tt a že bolo vidieť srdiečko.. ale nič z toho mam menzes neušlo mužovi 😭😭
@milagrosss20 mne sa raz snivalo s dverkou v sne si dala meno Happy Mia .., spravila som test bolo 23.4.2015 nezabudnem na ten den a vysla mi pekna ciarka.., ale o 2tt bol koniec -biochemicke ..
niekedy snom treba nacuvat ...,ja by som si ho inak ani nespravila nic som necitila pokym sa neprisnila.., este si pamatam som ju drzala prehodenu cez plece na posteli v spalni , mala oblecene kaki nohavice kt naozaj aj existuju od sestrinych deticiek, a máa strasne strasne vela tmavych vlaskov cela bola taka gulka tmava ..,viem ,ze vtedy keb
keby vydrzala mam dcerku ..nikdy som nic predtym take nezazila ...drzim ti palce nech sa snicek naplni 😘🍀
@happymia Gratulujem mne včera visiel test.
@nikasaj Ja som mala tiež tak môžeš byt tehotná 4tt robila si pred MS či po?
@nikasaj ja som mala MS 10.10mám dostať 6.11 skoro sme natom rovnako test som robila včera visiel pozitívny slabý duch ale je to tam))))
@lilianna1xs drzim palceky nech drobcek pekne silnie 👍🏻🍀
Dievcata, mam doma test dva roky po zaruke...ukazuje dost vyrazneho ducha. Pri prvom o takom case uz tam boli vyrazne kolajnice...moze to byt testom? Jasne, ze pojdem kupit novy, ale dovtedy som zvedava...
@ejuska2586 jeeevsupeeer gratulujuem. Pekny testik😉😊 snad aj mne uz bude tak pekne vidno😊
@lilianna1xs sipeer a mas aj foto testiku? Len na porovnanie s mojim?
@lilianna1xs robila som vcera poobede a dnes rano.ms mam mat az 7.11.

@luta13 ty si zlatunka dakujem krasne❤