icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
2. nov 2016

@luta13 ty si zlatunka dakujem krasne❤

happymia
2. nov 2016

zo zvedavosti ...., dnes by som mala byt 19dpo ...,ale este nam chyba do uplnosti ❣️🍀 @karmela @luta13 dakujem Ti za mile slova @domx

happymia
2. nov 2016

a zabudla som na 🙈 @miriamn76

miriamn76
2. nov 2016

@happymia wau tak to uz su krasne kolajnicky ☺

kaki221
2. nov 2016

@happymia gratulujem😉a prajem krásne tehuľkovanie

happymia
2. nov 2016

@miriamn76 @kaki221 baby nikdy som sa k takym nedopracovala ...stale verim,ze vsetko bude dobre ❤️

enusamt
2. nov 2016

@happymia krásny testík.. taký som mala aj ja.. a ako si myslela do úplnosti? hádam nie s testom? lebo len máloktorej sa podarí navlas rovnaká čiarka ako prvá 😀 podstatná je intenzita zafarbenia a hrúbka.. a u teba sú ukážkové.... takže teraz si len užívať a objednať sa na prvé sono 🙂

karmela
2. nov 2016

@happymia nádherná diaľnica na testíku..užívaj si pekne drobčeka co v tebe bude pekne rast😍

@miriamn76 ahoj moja nič nové?

miriamn76
2. nov 2016

@karmela ahoj nie nic dnes ma dojst mrcha tak uvidime ci dojde alebo sa oneskori ako minule

happymia
2. nov 2016

@enusamt aano taky ako je kontrolna 🙈 .., vies dost ma znepokojuje ze som bola u dr. a mala som hcg 407 ze je nizsie o nieco ... stale mi to vrta v hlave ,no ja uz to neovplyvnim..❣️ ale dakujem za pekne slova ...

miriamn76
2. nov 2016

@happymia urcite je a bude vsetko dobre ☺❤

miriamn76
2. nov 2016

@happymia o moc nie je v 4 tt ma byt do 426 ved si pozri tabulky na nete najdes☺

happymia
2. nov 2016

@miriamn76 ved uz som si kukla len on to myslel asi tak ze som uz cez 4tt cosi a hcg nizsie myslim ...a este pod hranicu 4tt myslim si to tak a ze cokolvek keby mam okamzite knemu utekat..vtomto smere je super 👍🏻🤗

milagrosss20
2. nov 2016

@happymia presneeeee blahozelaaaam 👶👶👶👶 mne sa minule snivalo ze som bola v 8tt a že bolo vidieť srdiečko.. ale nič z toho mam menzes neušlo mužovi 😭😭

miriamn76
2. nov 2016

@happymia kolajnicky su ukazkove tak urcite je vsetko ok. uzivaj si tehulkovanie lebo to ubehne ani sa nenazdas a budes mat drobceka pri sebe☺

happymia
2. nov 2016

@milagrosss20 mne sa raz snivalo s dverkou v sne si dala meno Happy Mia .., spravila som test bolo 23.4.2015 nezabudnem na ten den a vysla mi pekna ciarka.., ale o 2tt bol koniec -biochemicke ..
niekedy snom treba nacuvat ...,ja by som si ho inak ani nespravila nic som necitila pokym sa neprisnila.., este si pamatam som ju drzala prehodenu cez plece na posteli v spalni , mala oblecene kaki nohavice kt naozaj aj existuju od sestrinych deticiek, a máa strasne strasne vela tmavych vlaskov cela bola taka gulka tmava ..,viem ,ze vtedy keb

happymia
2. nov 2016

keby vydrzala mam dcerku ..nikdy som nic predtym take nezazila ...drzim ti palce nech sa snicek naplni 😘🍀

lilianna1xs
2. nov 2016

@happymia Gratulujem mne včera visiel test.

lilianna1xs
2. nov 2016

@nikasaj Ja som mala tiež tak môžeš byt tehotná 4tt robila si pred MS či po?

lilianna1xs
2. nov 2016

@nikasaj ja som mala MS 10.10mám dostať 6.11 skoro sme natom rovnako test som robila včera visiel pozitívny slabý duch ale je to tam))))

happymia
2. nov 2016

@lilianna1xs drzim palceky nech drobcek pekne silnie 👍🏻🍀

miriamn76
2. nov 2016

@karmela mam kupenu alchemiku a zajtra dojdu ovu testy ten gynex si uz nedavam ten mi asi rozhodil cyklus. Uz len pockat na mrchu a este tento cyklus budem sledovat robit ovu testy a potom to uz necham tak

laura1804
2. nov 2016

Dievcata, mam doma test dva roky po zaruke...ukazuje dost vyrazneho ducha. Pri prvom o takom case uz tam boli vyrazne kolajnice...moze to byt testom? Jasne, ze pojdem kupit novy, ale dovtedy som zvedava...

ejuska2586
2. nov 2016

Kočky, čo poviete na toto? Je to dosť na 4t a 3 dni? Testík bol robený z poobedného moču (ráno mám slabšie vždy - nechápem prečo) a 3 hodiny pred ním som nepila ani necikala.

nikasaj
2. nov 2016

@ejuska2586 jeeevsupeeer gratulujuem. Pekny testik😉😊 snad aj mne uz bude tak pekne vidno😊

nikasaj
2. nov 2016

@lilianna1xs sipeer a mas aj foto testiku? Len na porovnanie s mojim?

nikasaj
2. nov 2016

@lilianna1xs robila som vcera poobede a dnes rano.ms mam mat az 7.11.

kaki221
2. nov 2016

@happymia určite to bude dobré treba myslieť pozitívne...máš veľmi pekné koľajnice takže už si len užívať tehuľkovanie😉

dominini
2. nov 2016

@laura1804 ahoj, tak 2 roky po zaruke tehotensky test by som urcite ani len netestovala ale vyhodila do kosa. Ten datum spotreby tam pre nieco je.... Radsej si chod kupit novy 🙂 drzkam palce

karmela
2. nov 2016

@happymia moja netráp sa hcg stúpa aj testik ti to ukazuje..Keby si šla zase na krv ver tomu že je zase oveľa vyššie..O dva týždne uvidis drobceka a verím že budeš počuť aj tlkot jeho srdiečka 😊