icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

happymia
3. nov 2016

@karmela a vobec nemam chut a jedlo..., nwchapem ale ani mi mi nieje blbo ked sa nenajem
a hlavne ked mam jest sladke tak zo na silu nemam zneho pozitok
neviem ci je to drobcekom...

miriamn76
3. nov 2016

@happymia ked dojdem domov okolo siedmej☺

karmela
3. nov 2016

@happymia áno vy dvaja ty a drobček co v tebe rastie.Super moja uz sa teším na pondelok aj Sono ti bude robiť?Uvidis všetko pekne obaja zvládnete až kým si bábätko nebudeš držať šťastná v náručí😍 Áno sa teším som ok a to som bála ísť k Dr..

happymia
3. nov 2016

@karmela ja som to pochopila moja ,ze my dvaja len mi to prislo take mile ...❤️
sono asi nie na sono mam ist 16 len ked som si bola po recept hned mi povedal,ze kontrola hcg v pondelok ako nam rastie ...
myslim ,ze kazda zena sa boji .., ale som rada ze mozes babatko mat ❣️

karmela
3. nov 2016

@happymia to bude drobčekom moja.Aj nechuť k jedlu ale to sa môže zmeniť zlatko

karmela
3. nov 2016

@happymia hcg určite rastie aj testik to potvrdil co si robila😉Takze 16ho budeme čakať že nám sem napíšeš:baby počula som srdiečko dribceka 😊

happymia
3. nov 2016

@karmela aj moj stale mala by si jest ale ja nemam na nic vyslovene chut...🤔juuuj moja stale mam v hlave aby bol drobcek v poriadku... potom mi pride luto slzy na krajicku a to hlavne ked idem autom premyslam kym dojdem domov

happymia
3. nov 2016

@karmela coooo ja vam sem rovno hodim krasnu fotecku "dufam" "verim""si" prajem si !!!! 🍀🙏🏻❤️

happymia
3. nov 2016

@karmela hej ten test uz bol velmi pekny ...potesil ma 🤗

karmela
3. nov 2016

@happymia ti verím,že máš obavy mojko..Aj ja som ich mala asi každá budúca mamina.Toho sa uz nezbavíme aj ked ich budeme mat zdravé narodené..Ja verím že vynosiš a porodis krasne zdravé bábätko.Onedlho si budeš hladkať veľké bruško lebo to zbehne ako voda uvidis

karmela
3. nov 2016

@happymia jasne že neocakavame nič iné len že nám sem hodis rovno fotecku s drobčekom😍

biba12
3. nov 2016

@nikasaj ber to pozitívne ;) zatiaľ sa krpec udomacni, kde má ;) a potom si odnesies fotecku ;)

kotatko1232
3. nov 2016

@miriamn76 taaak som zvedava a drziiim palceky
@miriamn76

karmela
3. nov 2016

@miriamn76 tik tak tik tak uz je pomaly pól 8 😁

biba12
3. nov 2016

Inak aj ja už tu tvrdnem cca 20 min a čakám na výsledok
@miriamn76

miriamn76
3. nov 2016

@biba12 @karmela @happymia @kotatko1232 tak dievcata ovu testik nic moc ale vypila som asi 3 litre vody to ani nebol moc ze to musim tak blbo napisat ale voda tak skusim zajtra ale keby bolo kvoli tehu tmavy tak by bol asi tmavy aj tak. 😑 a nrcha este nedorazila

happymia
3. nov 2016

@miriamn76 juuuj urob uplne z ranneho ja som mala vzdy ten najsilnejsi ..ked som si aj cez den urobila bol slaby ! drzim palceky !

happymia
3. nov 2016

@karmela haha odpadla som ,ze tiktak ty si priapdka smejem este teraz 😂😂🙈

miriamn76
3. nov 2016

@happymia myslis tehu alebo ovu? ja to aj tak necitim ako na tehu nerobim si zbytocne nadeje

karmela
3. nov 2016

@miriamn76 no zlatíčko ráno vstanes a z prvého ranného spravíš testik ok budeme čakať

karmela
3. nov 2016

@happymia snažím sa uvoľniť atmosféru kým sa dočkáme
@miriamn76 😉

karmela
3. nov 2016

@miriamn76 ovu testik moja po ovu sa robí z prvého ranného ako tehu..Niekedy ovu test ukáže tehu skôr ked je viac dni za sebou silnejší až do termínu ms pozitívny 😉

miriamn76
3. nov 2016

@karmela tehu alebo ovu?☺

miriamn76
3. nov 2016

@karmela no dobre moja ja vyskusam hned rano☺aj ked tam bude velke vies co 😀😀😀

nikasaj
3. nov 2016

@biba12 bodaj by si mala pravdu😂

karmela
3. nov 2016

@miriamn76 ale no to nikdy nevieš s istotou 😉 Nádej zomiera posledná kým nieje ms😉

happymia
3. nov 2016

@miriamn76 ak si tehu tak ovu ti ukaze pekne rano.., a ranny moc je najistejsi pri tehu
@karmela este ,ze som tu na Vas natrafila.. mi to pomaha 🙈😂🙏🏻

miriamn76
3. nov 2016

@happymia keby uz boli na tehu take palicky sko tie tvoje☺☺juj to by bolo by som lietala od stastia. rano dam vediet ako dopadol ten ovu☺

karmela
3. nov 2016

@happymia neboj moja budeme vás podporovať až do pôrodu,sem tam sa musíme aj rozveseliť no nie😉

happymia
3. nov 2016

@miriamn76 juuuj moja ale vidis ja som nane cakala vyse tyzdna 🙈a este stale som v neistoteeee ale prajem Ti aspon take ako ja na tehu teste na 28dc 🙈🍀✊🏼