icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

aurora88
19. feb 2014

@karmela tak citala som, ze aj cysta moze sposobit meskanie MS, tak neviem a tiez ma to dost prekvapuje, ze MS este nedosla, kedze uz pri vysetreni som mala v tom "lieviku"(ci ako sa to vola), co vytiahol zo mna, naznak krvi....a zle si ma pochopila, test som si odvtedy nerobila, len tie dva pred tou navstevou u lekara...len si myslim, ze by bol asi pozitivny z tej cysty....

kristinka28
19. feb 2014

@aurora88 no v sobotu mam dostat dufam ze nepride

aurora88
19. feb 2014

@kristinka28 drzim prsty, aby nedosla...potom sa ozvi, co nove..

kristinka28
19. feb 2014

@karmela ten test som robyla poobede musela som este jeden kupit aj som uz ho vyhodila lebo ak idem na wc stale na neho pozeram ,,ty si mi dala do negativu rano a ja teraz myslis zeby sa testovacie pasiky vydely,alebo iba ukaze pozitivny na negativu dakujem si zlata

kristinka28
19. feb 2014

@aurora88 urcite sa ozvem dufam ze nepride ,,prsia ma velmi bolia aj v podbrusku bojim sa ze pride mrcha,,,podla teba co to moze byt ak boly a na teste sa nieco vidi dakuejm

aurora88
19. feb 2014

tak z vlastnej skusenosti myslim, ze skor tehotenstvo...len vela robi aj psychika a ked velmi chces, tak niektore priznaky prezivas horsie, ako naozaj su, resp. sa az velmi sledujes a vsetko prikladas tomu pripadnemu tehotenstvu (hovorim za seba 🙂)...ale myslim, ze to dobre dopadne v tvojom pripade 🙂nemysli na zle🙂@kristinka28

karmela
19. feb 2014

@kristinka28 no ak ti další test ukázal slabú čiarku tak pravdepodobne bude silniet a bude to tehu 🙂
@aurora88 no moja ale neviem otom aby cysta spôsobila tak pozitivny tehu test ako si mala ty.A v lieviku uz videl mrchu nooo a potom kde je?? Moja si tehu podla mna na 1000% percent

peterek414
19. feb 2014

Ahojte babulky tak dnes 26 DC a zacali ma povolievat prsia ale tak zvlastne ze sa mi az bradavky najezia a po chvili to prestane a to uz celi den a vcera ked som isla spinkat tak mi bolo zle .....bodaj by to bolo zanmenie tehu.......co si myslite vy ale netusim kedy bola ovulka ale sex sme mali pravidelne kazdy 2 den...... 🙂 🙂 🙂 a mrcha by mala prist 25.2 .....

lucia19831
19. feb 2014

Caute zienky, co myslite nie je to na 5ty den meskania prisvetle? Prave v mesiac ked sme si podali ziadost na ivf by to bol zazrak, prvy je rapi, druhy mamatest este svetlejsi...

aurora88
19. feb 2014

@karmela kiez by si mala pravdu!!! to by som asi ani neprezila 🙂 no uvidime najblizsie dni....ozvem sa urcite, ked bude nieco nove 🙂

aurora88
19. feb 2014

@lucia19831 mozno si mala neskor ovulku, tak je svetlejsi 🙂

aurora88
19. feb 2014

@lucia19831 nooo a este citam, ze robeny pred meskanim..tak to vobec neries, ze svetle....hlavne je, aby si testla zas obden a musi byt trosku tmavsia uz 🙂

karmela
19. feb 2014

@lucia19831 vyzera to nádejne ak bude silniet ciarka tak je to tam.A ako pisala vyššie Auróra podla toho je ta ciarka silná kedy prebehla ovulacia 😉 Uz zajtra moze byt ciarka silnejšia.Mamatest robi slabšie čiarky neviem čím to je 😕

karmela
19. feb 2014

@aurora88 no každopádne daj vediet ako si natom 😉 A neumieraj 😀 držím palce a skús testik ved uz ti meska a uz budu pekne koľajnice podla mna

lucia19831
19. feb 2014

@karmela
@aurora88 diky baby za povzbudenie, zajtra rano skusim znova, mam tie iste znacky testov, tak hadam bude silnejsia, ja totiz slabulinko minimalne nahnedasto spinim od vcera, sa mi to nepaci. Potom hodim foto.

valika1210
20. feb 2014

@moschino1986. Ahoj testovala si ? 🙂

valika1210
20. feb 2014

@lucia19831 ahoj veru ze to je nadejne 🙂 drzim palce nech je uz dnes silnejsia 🙂

lucia19831
20. feb 2014

Baby tak dneska zosilnela trosku (spodne su dnesne), ale som ju aj 15 sekund namacala 😝, ale stale slabunke spinenie aj po dufastone, tak dufam ze to bude okej, bola som na gynde na hcg, vysledky zajtra o 11tej. Dalsi test asi az v sobotu lebo uz som z toho na nervu 😠

kristinka28
20. feb 2014

@lucia19831 ta posledna je pekna ruzova ja ti gratulujem lebo urcite si 🙂 ja som mala take prve 2 a teraz uz nemam nic na teste tak nerozumiem,,a mam take male spinenie dufam ze to neni menzes

lucia19831
20. feb 2014

@kristinka28 drzim palec aby sa nerozbehla, tie testy vedia klamat a dve rozne znacky ukazuju uplne inu intezitu, clovek sa potom len zbytocne stresuje...

karmela
20. feb 2014

@lucia19831 gratulujem je to iste tehu ciarka pekne silnie takze super.Vela zdravicka obom prajem 😵

sonidlov
20. feb 2014

@lucia19831 gratulujem uz len pozitivne mysliet. 😉

moschino1986
20. feb 2014

Baby ja stále nemám mrchu A netestovalla som sa.

monicka79
20. feb 2014

@lucia19831 neboj, ja som špinila mesiac aj pri duphastone a ascorutine, potom to prestalo a všetko bolo ok 😉

karmela
20. feb 2014

@moschino1986 tak naco Cakas správ test a daj vediet.Drzim palce

seraa
20. feb 2014

@lucia19831

super to by bolo uzasne ze pred ivf!! kolko sa snazite ked ste chceli ziadat?
drzim palce!!

kristinka28
20. feb 2014

@lucia19831 ano mas pravdu dufam ze nepride a tebe gratulujem 🙂

kika79
21. feb 2014

ja som pred 2 rokmi pred ivf tiez oteh.po 6 rokoch snazenia 😉 pred pol rokom bolo mmt, ostal mi len 1 vajecnik a vajcovod, a ked to pojde takto dalej, tak k nam pribudne dalsi clen,par dni mi test ukazuje slabu ciarocku a dnes mala byt ms a zatial nikde,tak v kutiku duse veriiiiim,ze sa nam zadarilo........aj ked lekari nam nedavali ziadnu sancu.....zazraky sa predsa len deju... 😉 treba len verit.....

karmela
21. feb 2014

@lucia19831 ahoj no ako?Aj dnes testik zosilnel však? 😉

karmela
21. feb 2014

@kika79 tak držím palce aby silnel duch a jasne vsetko je možné len treba verit 😵