Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@siska765 juuuj zlatko ja som dnes este len 5dpo od keksiku a ovu 6DPO.Termin ms mam 8.3.ja som dnes uz nevydržala tak som skúsila aj ked som vedela ze este nic nebude.A ostala ryha 😝 Ale nevzdavaj to ani ja to nevzdavam 😉 Uz testujem ako diva 😀 No tie Pichance a bolest krížov moze byt aj tehotenského priznaku,ale aj ms 😒 ja mam to iste.A ty máš kedy dostať? Držím ti palce
@karmela no ja tie pichance mam uz aj vyse dvoch tyzdnov.dostat mam nejako po 1.3. Ale aj neskor cca do 4.3. By som mala dostat lebo mam nepravidelnu.ja ani neviem kolko mam od ovu lebo neviem kedy presne bola ale zacali sme sa snazit od 4.2. Ale ovu som mohla mat aj nejako okolo 10-teho ale fakt neviem presne.neviem ci mam testnut zajtra alebo piatok.naposledy som pondelok a ta ryha tam bola es ani vcera som netestovala.a te pichance nikdy nemavam tak neviem
Ahojte...uz som to nevydrzala a musela som sa testnut...no na teste mi ukazalo tu normalnu ciarku a este jednu ale ako ryhu...neviem ako to mam teraz chapat...viem ze na test bolo asi skoro...kedze MS mam dostat az o tyzden v piatok...ale je mi neskutocne blbo..vsetko ma znervoznuje...prsia mam naliate a bolia...poradite mi co moze byt ta ryha na tom testiku??..dakujem
@peterek414 no to ja som dnes testla a takto to dopadlo :( tak ja uz neviem minimalne 13DPO som
Uz som mimo z tych testou :/ 🙂 ...no tak budem musit cakat :/ ...co bude dost tazke kedze som nedockava 🙂 ale to asi tazka 🙂 ..snad mi o tyzden alebo o paru dni vyjdu obe ciarocky 🙂 ..a tak tiez drzim palce aj tebe aby boli dva krasne // ;)
@siska765 vidim tam ciarku tak drzim palce nech len silnie ja testnem v sobotu a uvidim a dam urcite foto 🙂
@siska765 ja som mala 33DC a na 11DPO mi ukazalo slabu čiarku a na 13DPO (to bol den ked mi mala prist dalsia mrcha) také silné čiarky , že sa nedali prehliadnuť....kolko DC mávaš?? a ktory DC si mala ovu??
@sisawalter som 30DC mavam okolo 35dnove cykly ovu netusim ale predpokladam ze min.asi okolo 12.2. mne by mala prist najneskor asi do buduceho stvrtku
@siska765 to je este skoro testovat . ak si mala ovu napr. 12.2. k oplodneniu mohlo prist aj o 2dni , uhniezdenie moze trvat az 10dni, kym sa zacne vylucovat hormon , ktorý zachytí tehu test tak to trva dalsich 5dni , takze skor ako 17dni po ovu je priskoro testovat, zbytočne si sklamaná, vydrž !!!

@siska765 skús urcite niekedy takto ryhami začína tehu.Ja som to mala po limite a ano uz sa mi to stalo aj na iných 😒 asi mam nato nejako šťastie.Ale tiez čakám ze raz z tej ryhy bude ružova ciarka 😉 Hlavu hore nádej umiera posledná držím palce.