icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mirkovci
1. mar 2014

@siska765 ja som tiež také mala a hovorila som si že to je len začiatok a dostala som nakoniec mrchu. Tak tomu moc never. Nechcem ťa sklamať ale lepšie než si nahovárať ako ja. Ja som si už povedala že dokial mi nebude meškať ani si robiť nebudem nabudúce

siska765
1. mar 2014

@mirkovci presne tak suhlasim dnes 10-kovy test a nic len keby uz aspon ms prisla ,ani ja uz nebudem testovat skor treba mysliet na ine veci.a take pekne priznaky som mala,no sila

mirkovci
1. mar 2014

@siska765 ja to poznám, len samú seba utvrdzuješ v tom že to tak je a vidíš dve čiarky a aj príznaiky máš a nakoniec mrcha jak vyšitá. Ale začala som aj s manželom jesť Macu a verím tomu že je to posledná mrcha. Tak som sa rozhodla a basta 🙂 A dodržím že žiadne testovanie pred mrchu

siska765
1. mar 2014

@mirkovci pozeram ze mas tolko rokov ako ja 🙂 Vase prve?my sme o dve uz prisli MA,tak snad to bude uz dobre🙂

mirkovci
1. mar 2014

@siska765 už to tiež mám za sebou ale nemyslím na to . Držím sa toho že to bola le predpríprava na to pravé tehu. Nechcem to dajak zlachčovať ale v dnešnej dobe je to už normálna vec. Ešte sme maldé baby tak o nič neprichádzame 🙂

siska765
1. mar 2014

@mirkovci ale ked to uz nie je mozne aby mi vsetky testy duchovali tak blbo ze neviem na com som?dnes som 32DC mavam tak 35 dnove cykly cca,v decembri som mala 24.12. A v januari 29.1. Teda malaby som sa riadit podla coho pri vypoctoch ked nemam pravidelnu?ze uz je akoze po termine ms alebo dnes je termin alebo mam este akoze len dostat ?nevies poradit?predpokladam ze AK mohlo dojst k oplodneniu tak max.do 15.2.potom uz viem ze isto nie.aku asi silnu by mi uz malo ukazat?

mirkovci
1. mar 2014

Tak to ti ja neporadím, pravdu povediac som prvý krát oteh. na konci cyklu, pred marchu. A to ti niekto povie že to sú úplne neplodné dni a nám sa vtedy podarilo. Takže neviem

valeriap
1. mar 2014

Baby čo si myslíte o tom ? Ja už fakt neviem :/ je to duch alebo len kanalik?

zuzka0405
1. mar 2014

@valeriap Skus pridať neupravenu fotku takto to ťažko vidieť

valeriap
1. mar 2014

@zuzka0405 nie je upravená len nejak zle odfotilo🙂

bejby2
1. mar 2014

@valeriap podľa mňa pekný duch 🙂

valeriap
2. mar 2014

@bejby2 tak dúfam že bude stále silnejšie 🙂 :*

rorinka
2. mar 2014

@bejby2 a ty si ako dopadla? som pozerala na toho tvojho ducha pred par dnami a ja mam dnes podobneho, tak som zvedava

zuzka0405
2. mar 2014

@valeriap Vidieť tam ''ducha '' skús trestnúť o dva dni... držím palce aby silnela ( aj ja som takto začínala s testami) ktorý DC si?

bejby2
2. mar 2014

@rorinka vcera som si robila test prikladam foto ako vyzeral tsk trosku zosilnej duch 😝 tak neviem asi nastivim doktora buduci tyzden.

pavuciatko
2. mar 2014

@bejby2 to nie je duch,to je baby 🙂 100% nadhera🙂

rorinka
2. mar 2014

@bejby2 jee super, dakujem, si ma moc potesila aj ze teba aj za seba. to uz je podla mna krasny pozitivny test. blahozelam 🙂

willy_wonka
2. mar 2014

ahojte dievcata, ked by ste niektora chceli,mam navyse jeden digitalny clearblue test.. uz som si ho nestihla spravit, lekar mi potvrdil tehotenstvo 🙂

bejby2
2. mar 2014

@pavuciatko dakujeeem pekne 🙂

bejby2
2. mar 2014

@rorinka dakujem 🙂 drzim aj tebe palce daj vediet 😉

snazilka1983
2. mar 2014

@aurora88 jeeej vidis mala som pravdu. srdecne gratulujem. 😉

rorinka
2. mar 2014

@bejby2 dakujem krasne. jasne ohlasim sa. skusim teraz pockat dva dni a potom opat spravit test, ci sa to nejak meni

zuzka0405
3. mar 2014

@sonidlov Ahoj. No ako si na tom? Čo máš nové?

sonidlov
3. mar 2014

@zuzana0405
Ahoj nič všetko po starom . Ty sa pochvál?

5ka29
4. mar 2014

Ahojte baby.co poviete?chcem sa len uistit ze nemam halucinacie...dnes som 28 DC...12DPO

zuzka0405
4. mar 2014

@sonidlov Juj som myslela,že sa už niečo zmenilo....stále myslím na teba....tak zatiaľ ani nemám s čím....čakám na druhý týždeň mám zas usg v (10tt)
@5ka29 Nemáš určite....je tam duch....skús o také 2 dni test....

5ka29
4. mar 2014

@zuzka0405 no a z toho ducha toto....dnes robeny....na 12DPO, nechapem. boze dufam, ze to nebudu dvojicky 😀

zuzka0405
4. mar 2014

@5ka29 Super.....Blahoželám.....nemusia byť 🙂

16kristina02
Odpoveď bola odstránená
mirkovci
5. mar 2014

@16kristina02 mne takéto ukazovali celí mesiac a nakoniec prišla mrcha, tak asi bude treba počkať a veriť 🙂 držím palce.