Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@siska765 ja to poznám, len samú seba utvrdzuješ v tom že to tak je a vidíš dve čiarky a aj príznaiky máš a nakoniec mrcha jak vyšitá. Ale začala som aj s manželom jesť Macu a verím tomu že je to posledná mrcha. Tak som sa rozhodla a basta 🙂 A dodržím že žiadne testovanie pred mrchu
@mirkovci ale ked to uz nie je mozne aby mi vsetky testy duchovali tak blbo ze neviem na com som?dnes som 32DC mavam tak 35 dnove cykly cca,v decembri som mala 24.12. A v januari 29.1. Teda malaby som sa riadit podla coho pri vypoctoch ked nemam pravidelnu?ze uz je akoze po termine ms alebo dnes je termin alebo mam este akoze len dostat ?nevies poradit?predpokladam ze AK mohlo dojst k oplodneniu tak max.do 15.2.potom uz viem ze isto nie.aku asi silnu by mi uz malo ukazat?
Tak to ti ja neporadím, pravdu povediac som prvý krát oteh. na konci cyklu, pred marchu. A to ti niekto povie že to sú úplne neplodné dni a nám sa vtedy podarilo. Takže neviem
ahojte dievcata, ked by ste niektora chceli,mam navyse jeden digitalny clearblue test.. uz som si ho nestihla spravit, lekar mi potvrdil tehotenstvo 🙂
@16kristina02 mne takéto ukazovali celí mesiac a nakoniec prišla mrcha, tak asi bude treba počkať a veriť 🙂 držím palce.

@siska765 ja som tiež také mala a hovorila som si že to je len začiatok a dostala som nakoniec mrchu. Tak tomu moc never. Nechcem ťa sklamať ale lepšie než si nahovárať ako ja. Ja som si už povedala že dokial mi nebude meškať ani si robiť nebudem nabudúce