Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 presne takéto čiarky som mala aj ja dva mesiace nazad.. a o tri dni som si spravila iný test a tam také tmavé čiarky až som oslepla 🙂
@enusamt dakujem no tak skusim spravit dalsi testik o par dni...
@milos32nika21 tam mas predsa dusika 😀
@luta13 prosim ta uz si mi pisala vies co isla som teraz na wc a na nohavickach taky hnedy vytok a ked som sa utrela tak nic toto som pri menzese este nezazila ze hnedy vytok trosku na nohavickach a este 3 dni pred mrskou a ani v tehotenstve som to nemala nevies mi poradit?
@milos32nika21 skus ju rozobrat 🙂 drzim palce 🙂
Prosim vas poradte mi dnes som tu uz pisala ze kramy mam dostat az za 3 dni ze mam 15 mesacnu dcerku ze sa mi zrazu spustilo znovu mlieko aj ked od 5 tyzdna nekojim a doteraz mi neslo a teraz som isla na wc na nohavickach taky hnedy vytok ked som sa utrela tak nic toto som este pred nrskou nemala co to je?
@kotatko1232 tisko gratulujem,musi tmavnut a bude ok 🙂 ked sa dobre pamatam ty si bola aj v skupinke MA ze?nahodou si neskusala ovu test teraz?zevraj v case (ne)cakanej ms ovu test je pozitvny lebo v tehotenstve aj lh je pritomny.nemate skusenosti?ja test mam negativny a spravila som si ovu a ten je viac tmavsi ako zvyknem mavat v takom obdobi :/
@lilianna1988 neskusala som...no tak zajtra skusim kupit a rano mam kedy spravit??
@kotatko1232 ovu skor poobede okolo 14h a 2hodky predtym nepit moc 🙂
@kotatko1232 ja som sice zaciatocnik s ovu testami,ale tu kdesi na diskusiach som sa docitala,ze ovu testy pri tehu sa robia z ranneho mocu 🙂 😉
@lilianna1988 aj ja som mala taku a tehu test negativny
@kotatko1232 nie poobede ovu test na zistenie tehu sa robí ráno z rannehi moču ako tehu test moja
@kotatko1232 jaajjj baby bodaj by ste mali pravdu ale ja tam nic nevidim
@milos32nika21 slabulinka ciarocka je tam ....
@milos32nika21 tento testik som aj ja robila vcera...a bol tam slabucky dusik
@kotatko1232 tak ja som asi slepa ja tam nic nevidim ale ak ty ano budem strasne rada...a tebe dnes vysli testy vsak?
@lilianna1988 pri ovu testoch je normálna takáto ciarka aj po ovu.
@snazilka1983 jaaaj oki.mam 1-2dni do ms,mne sa zdala byt silnejsia aku som zvykla mavat
@chuchu86 ahoj a kolko ti to meska?

@kotatko1232 velmi ti gratulujem tesim sa s tebou