Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte ma z vas niekto skusenost, že sa mu ukazal duch na teh. teste po skonceni MS?
@kika691 ahoj ano to som mala aj ja pred mrchou aj po,,kukni album ak chces daj fotku ,mrchu si mala silnu
@kristinka28 moj test bol o dost silnejsi nez ten v tvojom albumiku.pred ms bol biely.ms som mala normalnu ale len 2dni.hormony mi saleju alebo sa mi mozno spravila cysta ktovie
@karmela ahoj nie myslim ze to tam neni,,alebo kazdy test je inaksji,ako som pisala jedne mi to ukazuju a ak som kupila druhe nic,nerozumiem,ale na druhy tyzden kupim a to uz posledny lebo ide to vela do penazi ,len nerozumiem preco sa vidi v negative testovaci pasik ak je negativny sa nevidi v negative alebo ano,,a ako ty
ahojte iba som chcela ze mam velmi dobru skusenost s teho testami z dm-ky. tie obycko co stoja euro daco za jeden. robila som si naraz ten aj spolu s rapid clear a diametralny rozdiel. ten dm bol uz viditelny (hoci slabo) na 11DPO. rapid by som neodhalila ze tam je pasik. dtto aj ovu testy. najprv som mala secret woman tie boli ok a ked som presla na rapid tak vyrazne horsie sa to odcitalo. a pritom citlivost bola vsade rovnaka. aj ovu aj tehu.
@rorinka no mna hlavne bolia prsia ale velmi velmi 😖 a unavena som kazdy den ako keby som na poli robila 😀 hlavne ze sedim 8 hod na pc v robote, a podbrusko citim hlavne rano a vecer inac zatial pohoda. a asi tak pred tyzdnom mi začali priznaky. tak tebe držim tiež palce a určite daj vedieť ako dopadla našteva u lekára.
ja som uz zufala z tohto : Poslednu MS som mala 30.1. , minuly cyklus som mala 36dnovy,ovulaciu netusim kedy ,ale uz asi tri tyzdne ma popichava na vajecnikoch a taha sa to do krizov, mam biely ,bielozlty vytok kazdy den, posledne tri dni ma bolia bradavky, pocit ako pred MS ,ale testy negativne tak to nechapem.Posledne milovanie na plno 12.2. nechcem hned letiet ku gyndovi ,ale som z toho mimo lebo to bezne nemavam
@bejby2 dakujem. to ze citis podbrusko ma potesilo, teda ne akoze fajn ze ta boli, ale som zostala taka pokojna, lebo som sa bala ci to je normalne. a unavena som aj ja a tiez sedim za compom 8 hodin. a uz o deviatej vecer mi oci klipkaju 🙂 daj potom aj ty vedet ako u lekara. som zvedava 😉

@16kristina02 ja tam vidim duchov,,,ja osm tiez take mala a potom prisla mrcha,,ale tebe potichu blahozelam drzim palce daj potom vediet ,,urob si za 3 dni ak budu silnejsie si vtom 😉