icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
9. nov 2016

@barborka93 tie // nezmenis uz nijako...Tie budu uz len tmavnut, ja ich tam vidim a potichucky sa tesim s Tebou...V den ocakavanej MS, ktora uz nepride Tebe vobec, budes mat tmavoruzove palice // 😀...A nejake nachladnutie vobec nesuvisi so stupanim Hcg si myslim 😝

patkaamirko
9. nov 2016

@milos32nika21 to mam aj ja žiaľ a nič z toho zrejme :( aj dvorce sa mu už asi dostávajú do normalu a to som ich mala take veľké a tmave. . no uvidíš keď som čakala bábo tak som. mala tiež také nafúknuté bruško že až aj bolesti som mala, a nakoniec mrska neprišla .ale žial o 4 mesiace som prišla o babo :(

missellis
9. nov 2016

Ja uz neviem ci si namyslam baby, ovulku som mala mat bud vcera alebo dnes, nechraneny sex sme mali pondelok, bol hlien, dnes nemam uz iba rano trosicku, vcera v nom bola kvapka krvi akoby... Citim sa zvlastne, akoby motyle v bruchu, chodim stale na velku potrebu, nie ze stale ale aj 3x za den co bolo nezvykle a mam na dotyk citlive bradavky... Nebudem sa testovat, isto by bol negat ale ledva cakam na den ms, nech si testik urobim... Bolo by to na prvy x, cyklus mam pravidelny, partner je zdravy... Snad nam to vyslo...

patkaamirko
9. nov 2016

@milos32nika21 cvičiť môžeš aj keď budeš tehu poľa nebudeš mat problémy 🙂

barborka93
9. nov 2016

@luta13 nechcem tomu ešte veriť aby som nebola sklamana.mozno že to je ešte skoro na testovanie na mňa stále bolí ťa strana z ktorej som ovulovala no možno je to dobre znamenie

sibalka21
9. nov 2016

@missellis Nejak nechapem... Vcera alebo dnes mas ovulku a ty uz by si si chcela robit test? Ved tie priznaky su ovulacne nie tehotenske...

missellis
9. nov 2016

No ovulka mi uz asi skoncila... Dnes rano bol naposledy hlien, len trosku... Asi dosla uz vcera... A neviem mam taku intuiciu... ale test si predsa robit nechcem ved pisem ze je skoro, len som strasne napata, neviem sa dockat ked sa budem moct otestovat

butterfly333
9. nov 2016

@missellis ja vzdy cez ovu okolo ovu ma prehána.

miriamn76
9. nov 2016

@zuzuliena1 v ktorom si bola tyzdni ked vysiel pozitivny test?

miriamn76
9. nov 2016

@happymia povedal ze je este skoro na krv aj na sono a pri tom som sa nepytala ci mozem byt tehu ale ci nahodou nemozem ist do prechodu.

miriamn76
9. nov 2016

@luta13 keby si mala pravdu☺

chuchu86
9. nov 2016

@miriamn76 - mne potom čo povie, keď druhý mesiac nemám mrchu?

miriamn76
9. nov 2016

@chuchu86 ze cakas drobceka☺

nivea777
9. nov 2016

@kotatko1232 testik mas negativny.. skus o dva dni alebo zajtra rano

chuchu86
9. nov 2016

@miriamn76 - 😲. No tomu neverím ani ja a ani ty!
Ale ani ťa nevysetril, nič?
Tomu fakt nerozumiem, a čo zo sliznicou?

kotatko1232
9. nov 2016

@nivea777 zle to je vidiet lebo su tam //ale druha je slabsia

luta13
9. nov 2016

@missellis poslednu MS si mala normalnu? ...Ci kratsiu alebo slabsiu?...Ci nahodou nie si uz tehu od minuleho cyklu ma napadlo 😲 ...No na Tvojom mieste by som preventivne skusila 1 tehutest - pre istotu...Ak nic, cakala by som do terminu MS, ktory Ti hadam nepride 😉...Drzim palceky 😉

miriamn76
9. nov 2016

@chuchu86 nic vobec nic ze je zbytocne robit sono jedine co by videl aka velka je sliznica ze je este skoro proste. Strasny doktor a ze ked som uz tri krat bola tehotna tak by nemal byt problem s otehotniet. Fakt neviem je to o hubu.

luta13
9. nov 2016

@chuchu86 no verim, ze si tehu, aj bez pozitivnych testikov...Kedy si naposledy skusala tehutest?

luta13
9. nov 2016

@barborka93 zeby uhniezdovanie ? 😉...Cakam s Tebou, ako dopadnes...No stale sa budem opakovat, test vyzera zatial fajn, aj ked je este bledy 🙂

chuchu86
9. nov 2016

@miriamn76 - no ja som preto zmenila dokiho, proste nebola som spokojná som ním.
Možno aj ty by si mala to spraviť. 😀

chuchu86
9. nov 2016

@luta13 - neviem nepamätám si.
Nebude to tehotenstvo, veď prvé aj druhé tehotenstvo mi ukázali testy a teraz by to nevyšlo na testoch?!

luta13
9. nov 2016

@chuchu86 nie kazde ukaze...Je vela bab, ktorym raz ukazalo, raz nie...Stale verim celu dobu, ze si tehu, neviem preco...Ale jedno je iste...Tvoj novy gynekolog je dobry chuj (prepac za vyraz), kedze Ti dal tak neskoro termin na kontrolu 🙄 ...Ja by som sa tam natlacila uz davno 😀

butterfly333
9. nov 2016

@barborka93 nieje to blbost ms máš mat o 10 dní to si kolko dpo? Ved to sa ešte ani neuhniezdilo.

luta13
9. nov 2016

@miriamn76 Doktora by som na Tvojom mieste urcite menila a hned...Je to cisty blbec podla mna...Poslednu dobu su tusim ti doktori uplne lahostajni k danej veci 😖

chuchu86
9. nov 2016

@luta13 - 😀
No už to vydržím, ale keď bude pravda keď na sone sa mi ukáže bodka, ja neviem čo budem robiť?!
To asi ma hned prenesú na psychiatriu 😲

miriamn76
9. nov 2016

@chuchu86 uvazujem nad tym☺

missellis
9. nov 2016

@luta13 to isto nie, tento mesiac sme mali prvy raz nechraneny sex... 🙂 cez ovulku... a test 3 dni po nom mi pride naozj velmi skoro:(

miriamn76
9. nov 2016

@luta13 musim najprv najst noveho

luta13
9. nov 2016

BABY, ak mate zaujem, kliknite si na tuto stranku, je tu fakt dobry clanok ohladom tehu-testovania atd 😉...Musite si do googlu zadat oba tieto nazvy, co su tu dole napisane 🙂

PHARMA NEWS - tak aby v tom bolo jasno!