icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kristinka28
5. mar 2014

@16kristina02 ja tam vidim duchov,,,ja osm tiez take mala a potom prisla mrcha,,ale tebe potichu blahozelam drzim palce daj potom vediet ,,urob si za 3 dni ak budu silnejsie si vtom 😉

kika691
5. mar 2014

ahojte ma z vas niekto skusenost, že sa mu ukazal duch na teh. teste po skonceni MS?

kristinka28
5. mar 2014

@kika691 ahoj ano to som mala aj ja pred mrchou aj po,,kukni album ak chces daj fotku ,mrchu si mala silnu

karmela
5. mar 2014

@kristinka28 dnes si neskusala testik? Hmmm?

karmela
5. mar 2014

@kika691 moze sa stať ked máš ovu pred ms alebo sa uhniezdilo pred ms a este si dostala

kika691
5. mar 2014

@kristinka28 moj test bol o dost silnejsi nez ten v tvojom albumiku.pred ms bol biely.ms som mala normalnu ale len 2dni.hormony mi saleju alebo sa mi mozno spravila cysta ktovie

kika691
5. mar 2014

@karmela no min.mesiac to bolo u mna zaujimave.14.2bola ovu z praveho vaj.18.2 som bola na merani tak mi to aj dr potvrdila ze ovu prebehla.ale aj v lavom som uz mala dominantny folik 2cm.takze je to dost mozne ze praskol aj ten.uvidime len sa modlim aby to nebola cysta.

kristinka28
5. mar 2014

@karmela ahoj nie myslim ze to tam neni,,alebo kazdy test je inaksji,ako som pisala jedne mi to ukazuju a ak som kupila druhe nic,nerozumiem,ale na druhy tyzden kupim a to uz posledny lebo ide to vela do penazi ,len nerozumiem preco sa vidi v negative testovaci pasik ak je negativny sa nevidi v negative alebo ano,,a ako ty

kristinka28
5. mar 2014

@kika691 ako si mala biely ja ked pozriem je ruzovy

siska765
5. mar 2014

@willy_wonka ahoj a cena?

kika691
5. mar 2014

@kristinka28 pred ms bol moj biely

rorinka
5. mar 2014

@bejby2 tak aj mne uz duch stmavol 🙂 neni este stale taky ako kontrolny ale uz to je normalne vidiet, nie ako ten prvy ked som to musela pod svetlo natacat a podobne 😀 tebe sa ako dari?

kristinka28
5. mar 2014

@kika691 aha hm mozno iba pasik

bejby2
6. mar 2014

@rorinka tak Gratulujem 🙂 no mne sa dari celkom dobre, na druhy tyždeň idem ku doktorke, takže tam to už budem mať potvrdene snaď 🙂 mam už asi všetky priznaky okrem nevolnosti čo som len rada 😀

rorinka
6. mar 2014

ahojte iba som chcela ze mam velmi dobru skusenost s teho testami z dm-ky. tie obycko co stoja euro daco za jeden. robila som si naraz ten aj spolu s rapid clear a diametralny rozdiel. ten dm bol uz viditelny (hoci slabo) na 11DPO. rapid by som neodhalila ze tam je pasik. dtto aj ovu testy. najprv som mala secret woman tie boli ok a ked som presla na rapid tak vyrazne horsie sa to odcitalo. a pritom citlivost bola vsade rovnaka. aj ovu aj tehu.

rorinka
6. mar 2014

@bejby2 jeej tak to sa tesim s tebou. ja idem lekarke o tri tyzdne. zatial bez priznakov. obcas troska podbrusko citim hlavne navecer. a s prepacenim sa mi grga 😀 uz par dni. a ty mas ake priznaky? a kedy ti zacali?

bejby2
6. mar 2014

@rorinka no mna hlavne bolia prsia ale velmi velmi 😖 a unavena som kazdy den ako keby som na poli robila 😀 hlavne ze sedim 8 hod na pc v robote, a podbrusko citim hlavne rano a vecer inac zatial pohoda. a asi tak pred tyzdnom mi začali priznaky. tak tebe držim tiež palce a určite daj vedieť ako dopadla našteva u lekára.

ibakika
6. mar 2014

@kmkke kolko ti mrsksla mrska ked si si robila test?

kmkke
6. mar 2014

@ibakika Fúha, musím rozpamätať 🙂 Asi 2 dni? Len ja som bola nachladená jak pes a chcela som sa poriadne vypotiť, tak som si robila test pre istotu, či môžem vziať lieky a zistila som že nemôžem 🙂

ibakika
6. mar 2014

@zuzka0405 prosim ta aky si mala testik

ibakika
6. mar 2014

@kmkke boze ja sa asi zblaznim, ma by mala byt az 13.3.

kmkke
6. mar 2014

@ibakika A skúšala si si už robiť test, či máš len pocit? 🙂

ibakika
6. mar 2014

@kmkke robila dnes a iba jedna ciarka

zuzka0405
6. mar 2014

@ibakika Ja som mala viac a všetky iné....všetky z lekárne....snažila som sa hlavne aby neboli rovnaké pamätám women secret, rapid clear, s kvapatkom neviem,a potom som kupovala aké mali ale vždy čo boli 2v1....dúfam ze som správne pochopila tvoju otázku

zuzka0405
6. mar 2014

@ibakika Ktorý si DC? Daj fotku testu nemáš?

siska765
6. mar 2014

ja som uz zufala z tohto : Poslednu MS som mala 30.1. , minuly cyklus som mala 36dnovy,ovulaciu netusim kedy ,ale uz asi tri tyzdne ma popichava na vajecnikoch a taha sa to do krizov, mam biely ,bielozlty vytok kazdy den, posledne tri dni ma bolia bradavky, pocit ako pred MS ,ale testy negativne tak to nechapem.Posledne milovanie na plno 12.2. nechcem hned letiet ku gyndovi ,ale som z toho mimo lebo to bezne nemavam

rorinka
6. mar 2014

@bejby2 dakujem. to ze citis podbrusko ma potesilo, teda ne akoze fajn ze ta boli, ale som zostala taka pokojna, lebo som sa bala ci to je normalne. a unavena som aj ja a tiez sedim za compom 8 hodin. a uz o deviatej vecer mi oci klipkaju 🙂 daj potom aj ty vedet ako u lekara. som zvedava 😉

ibakika
6. mar 2014

@zuzka0405 21. Dc a fotku nemam ale bola tam len jedma a ostatne bieloooo

zuzka0405
6. mar 2014

@ibakika Tak ešte počkaj a tak skús testnut, tehu môžeš byť stačí, že máš ešte nízke hcg.

ibakika
6. mar 2014

@zuzka0405 Dakujem si mila. Curam asi milion krat za den a brucho ma boli uz druhy tyzden , raz v pravo, raz vlavo, potom ako maternica. Bojim sa ze si to len nahovaram