Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sisi111122 tak chod spat, 😃 ráno uvidíš ako bude, sprav si ten test, ak sa ti nevie spustiť ms tak skus naozaj tu vrelu vodu, červené víno ..mne toto veľmi pomáhalo
Baby doktorka mi chce predpisat na pol roka antiku na upravu cyklu som s toho nestastna ked si predstavim ze mam zase pol roka cakat neskutocna doba rozmyslam ako by sa to inak dalo vyriesit nemate skusenosti?
@milos32nika21 pane bože to fakt ??? 🙁😒 to mi je ľúto presne viem ako sa cítiš.. mna to asi tiež čaká že mi dajú lieky a skoncila som so snazilkovanim. ..
@milos32nika21 a chceš mimi ? Predpísať ti chce antiku? Máš aj iné problémy okrem cyklu ci ti treba upraviť?
@milos32nika21 toto beriem ja na úpravu cyklu má sa brat 3mesiace každý deň 1tab,alebo potom dhupaston som raz mala..Len Dr mi poradila že lepší je ten agnucaston 😉
@milos32nika21 antiku na upravu cyklu?Keby som to mala brat podla seba tak je to pekna blbost.Cyklus ti to sice upravi ale len kym ju budes brat.Ja som ju brala roky lebo som mala velke problemy s cyklami a len vdaka antike som mala pravidelny no hned ako som ich vysadila to zacalo odznova.Mne cyklus upravil az inofolic.Je to sice len vitamin ale myslim ze su aj ine lieky na pravu cyklu pri ktorych mozes aj otehotniet.Pozistuj si aj ine moznosti ako sa da upravit cyklus a byt tebou isto by som s antikou nesuhlasila ked chces mimi.
@luta13 byvame v dome,cize nie na ulicu som ho vyhodila,ale aj tak sa nejdem hrabat v odpadkoch 🙂 a dakujem,pevne verim,ze to najblizsie vyjde 😉 Dnes som mala sen,ze som si na teste nasla naozaj vyrazne čiarky,to asi preto,ze som si tu pred spanim pisala o tych testoch s patkaamirko,no a potom ma zobudil manž.a uz bolo po radosti 😒
@klementinka2 jezin moja zlatá 😍 mne sa toto isté snivalo, mala som dve // na teste a vedela som že som tehotná ..Potom ďalší sen že som spadla na bruško a bála som sa že prídem o malé .. A ďalší sen že mi muž vravel že nie som tehotna :(
@patkaamirko ani som o tom sne nevravela manž.lebo uz povie ze som šiši načisto.A čo ty vies,mozno ked si najbližšie spravime test tak to bude tam haha 🙂
@klementinka2 jooj moja až som sa skoro rozrevala zase 🤗 neviem si ani predstaviť čo by som robila ..Keď som bola tehotná pred 4 mesiacmi tak sa muž pri pozitívnom teste rozplakal 😃 inak je to možné čo vieš o pár dní skúšame test 🙂 inak vieš aká som rozcitlivena? ?? placem pri reklame alebo pri filme ktorý som videla už najmenej 100 krát alebo pri rozprávke ktorú malému púšťam každý deň lebo ju má veľmi rád 😂😂
@patkaamirko ked budem vazne tehotna tak podla mna nebudem mat ani ziadne priznaky lebo teraz mam vsetky,tiez ta rozcitlivenost,bolest prs,krizov,podbruska,zavrat,smrdi mi aj moj oblubeny wc spray,dokonca dnes som vytiahla novu jar na riad mätovu a fuuuj a este furt mam brucho ako v 4mes.,sa bojim,ze uz za chvilu ma zacne aj kopat v bruchu 🙂 ach jaj.A ja som uz iny pacient ja som zacala nakupovat detske vecicky lebo kamoska mi vravela,ze sa mam namotivovat a kupit nieco babätkovske,tak som si min.roka kupila ponozticky born in 2015 a v zaciatkom tohto roku som ich zakomponovala do plenkovej torty,sak nebude moje dieta nosit napis narodene v 2015 nie,no a tak som sa rozbehla,zeby som mohla mat aj dvojicky tolko mam detskych veciciek...
@klementinka2 uff tak to si prípad to ti poviem .. ale tak nie v zlom to mysliiim 🙄moja krot sa, až tak to nečakaj lebo možno práve preto to nevychadza .ľahko sa to píše to viem ..ja som tiez nedočkava a to mám doma dvojročného chlapčeka 🙂 inak kontrolujem si krčok ? Ja som si dnes nahmatala a ak to bolo správne tak bolo nižšie a tvrdy ..Aj muž včera povedal že je tvrdy ale ja neviem už 😄 bazalku som mala 37 rovných
@patkaamirko ked pojdem najblizsie k lekarke dam si nieco predpisat aj na hlavu pravdepodobne.Vies co na urcity cas to aj fungovalo,ze som nakupovala vecicky akoby zaplnalo to to prazdne miesto,ale uz je to ine.Uz nekupim nic az pokym vazne mi to nebude treba.Ano skusam si krcok aj ked vraj nieje to 100-percentne a tiez mam dole a tvrdy a s teplotou som to zanedbala kedze vstavam kadejako a ked mi aj zvonil budik na urcitu hodinu odignorovala som to....
@klementinka2 a kedy značí tehu ?? ja mam par dni po ms a je dole a tvrdy
@klementinka2 ale prestaň ! To asi každá má rada maličké vecičky ..ja keď idem do obchodu myslíš že by som si nekúpila mmm ?? mne to len manžel zakazuje 😂
@patkaamirko a moj manz.tiez rad obzerava malicke vecicky a preto s tym nema problem ked ich domov nanosim 🙂 robim plienkove torty takze mam doma stale plienky a rozne malicke veci a sa vytesuje z nich...a potom vidim,ze je smutny,no co uz
@patkaamirko
@karmela
@miriam111111
Baby nechcem ju brat a vyhybam sa tomu strasne nechcem to do seba davat ked chceme mimino lenze ja kazdy mesiac chodim na vybolavacky uz pol roka co mam cyklis 43 dni a takto som na nervi a zajtra idem k doktorke co mi zase uz 5 dni meska a viem ze mi bude zase nukat antiku...ani manzel s tym nesuhlasi som hotova vyskusam sa jej opytat na niake vitaminy
@milos32nika21 alchemiku si neskusala? Ja ju mam tiez nachystanu ze ju zacnem pit ked dojde mrcha
@miriamn76 ten caj uz tolko dlho pijem a nic
@miriamn76 alchemika sa pije ked zacne ms ? Alebo ako ?? 🙂
@patkaamirko od 1DC do ovulky,potom uz nie,pijem ho tiez 🙂
@patkaamirko od ms po ovulku. Mne meskaju a neviem dovod testy mam negativne ale pre istotu pockam az na mrchu kym ju zacnem pit
@miriamn76 aha aha ... no asi začnem aj ja piť ak to tu zohnam. hmm divne že ti meska a testy negatívne.. bola si aj u doktora . ?
@milos32nika21 noo určite musí byť aj iný spôsob ako pchat do teba antiku ..
@patkaamirko bola povedal ze je este skoro na krv aj na sono ze mam dojst 16 -teho sk dovtedy nedostanem. A to som sa ho ani nepytala ci mozem byt tehu ale ci to nemozr byt zacinajuci prechod☺
@miriamn76 vieš kedy si mala ovu?
@barborka93 tento cyklus nie

@patkaamirko veď práve len by som ležala ako keby ma prešiel kamión...strašne nechce sa mi ani jesť... Hlava ppdopreta A tak som jedla :D možno počasie možno pms A možno neviem